Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Fratele meu are fisură anală și constipație cronică!” (Răspuns pentru ION PETREA – Cugir, F. AS nr. 1612)   

Citind în revistă despre suferința dramatică a fratelui dumneavoastră, mă grăbesc să vă reco­mand un tratament naturist, care sigur o să vă fie de folos.

* Pentru constipație trebuie să bea o ceașcă cu infuzie de cicoare, dimineața, pe stomacul gol; ea poate să rezolve și cea mai rebelă constipație. La fiecare masă, luați câte 2-3 linguri cu semințe de in, cu puțin lichid; ajută la reglarea digestiei. Es­te recomandat și câte un pahar cu apă proas­pătă de fântână, dimineața, pe stomacul gol. Să urmeze cu încredere aceste sfaturi și rezultatele vor veni.

* Cât despre fisura anală, îi recomand două tratamente, din „Leacuri de sănătate” – Formula AS, volumul III, care se folosește cu efect garantat.

* O rădăcină proaspătă de tătăneasă se cu­răță de coajă și se face un supozitor din ea. Seara, după o igienizare atentă, se introduce su­pozitorul cât mai adânc în anus, iar la suprafață, pe piele, se pune tătăneasă dată prin răzătoare (mărunțită) și se acoperă cu vată. Se lasă să acțio­neze peste noapte, folosind îmbră­că­minte adecvată. Se fac trei trata­mente!

* Poate folosi și unguentul VA­RI­TERP, produs naturist pe bază de castane. Este ieftin și deosebit de eficient în tratarea fisurilor anale și a hemoroizilor.

Cel mai important lucru în toate tratamentele naturiste este să fie fă­cute cu toată convingerea. Dacă doar le „încercați”, mai bine renunțați!

Vă doresc numai bine și sănătate!

NICULAE BICA 

„Am tumori la plămâni” (Răspuns pentru ALEXANDRA – Deva, F. AS nr. 1602)

Stimată doamnă Alexandra, diag­nosticul pe care l-am primit de la specialistul în pneumologie, în urmă cu doi ani, a fost de noduli pulmo­nari, asemenea soțului dvs. După investigații și tratamente care din păcate nu au dat rezultatele așteptate, la un    moment dat, am luat hotărârea să caut ceea ce putea să-mi ofere me­dicina alternativă. Ca o binecuvân­tare, în acea perioadă groaznică, mi-a căzut în mână un număr din revista „Formula AS”, unde am găsit mărturia unui domn cu aceeași afecțiune ca a mea: noduli pulmonari. Poate tonul relatării acelui domn, poate dorința mea de a încerca și altceva mi-au dat pe loc încredere. Cu mare credință, m-am hotărât să iau aceleași preparate, și anume Elixir of Youth și Pectoralis – produse de firma „Secret Herbs”. Le-am comandat la tel. 0748/11.24.22. Aflasem din ceea ce spunea domnul în cauză că aceste pre­parate con­tracarează efectele secundare ale chi­miote­rapiei, lucru care mă interesa foarte mult. Chiar din primele luni ale tratamentului cu aceste două preparate, am simțit că prind putere, că tușesc din ce în ce mai puțin, că mă pot odihni mai bine. Am prins să iau în greutate, mi-a crescut optimismul și, ceea ce m-a bucurat foarte mult – n-am mai avut reacții adverse la chimioterapie. După 10 luni, am repetat RMN-ul și rezultatul, după spu­sele medicilor, a fost foarte bun, căci nodulii dis­păruseră. Atunci mi-am dat seama ce alegere bună făcusem, deoarece dintr-o persoană bolnavă, dis­perată, ce lupta împotriva unei boli incurabile, devenisem din nou o ființă sănătoasă. Vă mulțu­mesc vouă, celor de la Formula AS, și sper să îmi luați în considerare scrisoarea, poate așa îi ajut și eu pe soțul doamnei Alexandra și pe alte per­soane suferinde. Dumnezeu să ne ajute!

VASILE N. – Cluj-Napoca

„Fiica mea are un chist pe ovarul stâng” (Răspuns pentru IOANA – Cluj, F. AS nr. 1504)

Apariția chisturilor este favorizată de o ali­mentație bogată în proteine, ce provin din con­sumul excesiv de carne. Țineți un regim alimen­tar fără prăjeli, grăsimi, mezeluri, cafea pe o pe­rioadă mai mare de timp, consumați mai puțină carne (doar de pasăre), treceți pe pește, lactate, legume și fructe proaspete.

De asemenea, beți zilnic ceai din următoarele plante: urzică, gălbenele, coada-calului, coada-șo­ricelului, soc, în amestec sau separat, câte trei căni pe zi (infuzie) pe o perioadă cuprinsă între 2-3 săptămâni, până la 2-3 luni sau chiar mai mult.

* Eficientă este și o cură cu suc sau gel de aloe vera, până când chistul se resoarbe.

* Tinctură de fructe de soc: se ia o jumătate de pahar de apă plată sau de izvor, în care adă­ugăm o jumătate de linguriță de tinctură, dimi­nea­ța și seara, înainte de masă. Aceasta poate fi aso­ciată și cu o cură de extract de zmeur. Se con­sumă zilnic câte 30-40 de picături, de trei ori pe zi. Se găsește la Pla­far.

Extern: faceți spălături vagi­nale cu ceai de coada-șoricelului sau mușețel, după care vă ungeți cu alifie de gălbenele și bitter suedez. Seara, înainte de culcare, puneți pe abdomen în dreptul ovarelor com­prese cu alifie de gălbenele și cu bitter suedez, iar deasupra se pun foi de varză crudă sau de pătla­gină zdrobite cu sucitorul și se lea­gă cu o bucată de material de bum­bac. Tratamentul se face până când chis­turile dispar.

Vă doresc multă sănătate!

ZAMFIR – Drăgășani, Vâlcea

„Prietenul meu suferă de veruci” (Răspuns pentru ROXANA – SUA)

O metodă ieftină și la îndemâna tuturor, pe care o știu de vreo 40 de ani, e următoarea: o simplă cretă albă, cu care scriam pe vremuri pe tablă, rezolvă problema. Se freacă negul cu cretă timp de 10-15 zile și acesta se usucă. Apoi se înmoaie în apă caldă și se îndepărtează partea uscată. Ră­mâne cam jumătate, care se freacă în continuare până la dispariția com­pletă. Azi cred că e mai efi­cien­tă aplicarea unui pan­sament-adi­tiv pe care radeți praf de cretă și îl aplicați pe neg. Veți simți o mâncărime suportabilă. Praful de cre­tă îl arde încet. După o săp­tămână, înmuiați și cu­rățați partea moartă și aplicați altul, până dispare de tot.

ANDREI T. – Zimnicea

„Caut un tratament naturist pentru colangită sclerozantă” (Răspuns pentru MARIAN – Iași)

Colangita sclerozantă este o afecțiune cronică in­fla­matorie și fibrozantă a căilor biliare intra­hepatice și extrahepatice, boală netratabilă alopat și care în sta­diu avansat conduce la necesitatea unui trans­plant hepatic. Un tratament naturist cu produsele din gama Aloe Vera vă poate ajuta prin îmbunătățirea subs­tan­țială a stării dvs. de sănă­tate.

SANDU C. – Cluj-Napoca

„Mama s-a ars cu ulei încins” (Răspuns pentru CRISTI – Fălticeni)

Dragă Cristi, și mama mea pățea des lucrul ăsta și a încercat multe rețete care nu au dat rezultat. De cu­rând, am descoperit tinctura de propolis, cu care se tam­ponează locul afectat. Dacă mama ta nu suportă nici o atingere, poate turna pe locul ars tinctură de propolis cu o pipetă. Îi doresc sănătate multă!

DANIELA – Huși

„Am în permanență picioarele reci” (Răspuns pentru ILIE M. – Craiova)

Stimate domn, se spune că reumatismul nu te omoară, ci mori cu el. Există totuși multe remedii na­tu­riste care ameliorează semni­fi­cativ această afec­țiune. Vă re­comand să faceți în fiecare seară băi de picioare fier­binți, în care adăugați 50 ml oțet de mere la 2 l de apă. Vă recomand un unguent care are în compoziție numai ingrediente naturale și care vă va ajuta mult în combaterea durerilor. Se numește Os­teo­cicatrat și se găsește la farmaciile veteri­nare.

FLOREA – Caracal

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian