Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 17-23 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mercur în Taur ne dă ocazia de-a comunica efi­cient mai ales în privința chestiunilor bănești. Noi contracte, semnate sub influența sa, au toate șansele să funcționeze. În timp, vom avem de câștigat de pe urma încheierii lor, căci tot în Taur se găsesc acum cele două planete ale prosperității, Venus și Jupiter. Dar această combinație planetară ne poate deter­mina de asemenea să cheltuim o mulțime de bani pe lucruri, pur și simplu pentru că le găsim, pe mo­ment, frumoase ori sunt de fițe și ne fac să ne simțim importanți. Luni, Soarele intră în Gemeni, prilej de a le ura acestor copii ai zodiacului „La mulți ani!”. Viața socială ia avânt, nevoia de mișcare și in­teracțiune dinamică cu ceilalți crește.

Semnele cardinale:

BERBECII s-au hotărât că le trebuie mai mulți bani, iar ocaziile ca să-i câștige nu lipsesc. Este un interval ideal pentru a vă angaja sau a începe o colaborare. Și un schimb de ima­gine e indicat, cu condiția să nu fie prea cos­tisitor. Dinamica socială se intensifică de luni încolo.

RACII au multe de câștigat din interac­țiunile cu prietenii. Pe lângă ideile bune, care vă pot veni în urma discuțiilor cu ei, se pot contura și acțiuni de grup în slujba unei idei profitabile ori ambele. De luni ar trebui să fiți atenți care dintre atitudinile dvs. trezesc duș­mănie.

BALANŢELE sunt tentate să intre într-o relație pasională, care va aduce la lumină laturi neștiute de până acum ale perso­na­lității lor, ori să-și folosească resursele altfel decât până acum, probabil la îndemnul unor amici. Păs­trați justa măsură în oricare dintre variante.

CAPRICORNII descoperă că propria lor creativitate poate fi transformată într-o sursă de câștig sau că unul dintre copiii lor are o înzestrare, probabil artistică, aparte. Mai poate fi vorba și despre o poveste de amor cu totul neobiș­nuită, dar cu durată limitată.

Semnele fixe:

TAURII primesc aprecieri din toate părțile și pot intra în legătură cu personaje cunoscute, care le pot deschide niște uși. Ele vă oferă o șansă (sau mai multe), dar fructificarea de­pinde de performanța dvs. Gândiți-vă bine ce alegeți și nu promiteți mai multe decât puteți duce.

LEII sunt aproape de un succes pro­fesional sau social răsunător, care vine însoțit cel mai probabil și de recompense materiale. Există însă riscul de-a vă culca pe lauri și aștepta aprecieri în funcție de realizările dvs. trecute. În acest caz, reputația dvs. ar avea de su­ferit.

SCORPIONII sunt de-a dreptul bom­bardați cu idei de partenerul lor de cuplu, de afaceri, ori de ambii. Ascultați-i cu atenție, căci sunteți un fel de filtru care le poate analiza cu discernământ. De luni, puteți pune piatra de temelie a unui proiect creativ de afaceri.

VĂRSĂTORII doresc să schimbe câte ceva prin casă, poate fi vorba despre modernizarea locuinței sau achiziționarea de tehnologie de ultimă oră. Se poate ca puștimea familiei să insiste în sensul acesta. În esență, nu e o idee rea dacă nu necesită investiții prea mari.

Semnele mutabile:

GEMENII au primit tot felul de infor­mații utile, nu neapărat de ordin practic, posibil să fie și de ordin spiritual, pe care le pot pune în aplicare începând de luni. În mod cert este însă vorba despre un proces de autocunoaștere într-un domeniu concret ori psihologic.

FECIOARELE au un pronunțat dor de ducă, de preferință către destinații înde­părtate. Altele sunt atrase de un domeniu de studiu în care doresc să exceleze. Poate fi vorba despre un subiect care să vă schimbe viziunea asu­pra vieții și prin dvs. să îi inspire și pe alții.

SĂGETĂTORII n-au niciun chef de mun­că de rutină. Aveți în schimb o su­medenie de idei inovatoare, care, dacă sunt validate de ceilalți colegi, s-ar putea să se do­vedească excelente. Pofta de mâncare este crescută, într-atât încât vă poate afecta ficatul și calitatea somnului.

PEŞTII își lărgesc întruna cercul de cu­noștințe. Nou-veniții pot fi personaje fas­cinante, excentrice, dar înzestrate cu o in­teligență aparte, care vă poate inspira. S-ar putea să nu petreacă mult timp în cercul dvs. de prieteni, deci în­vățați cât mai multe de la ei acum.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian