Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIACUL LUNII IUNIE

Foto: Shutterstock

– Aspectul armonios dintre marele benefic Jupiter, proaspăt intrat în semnul Gemenilor, și    Pluton în Vărsător, ne poate oferi oportunități de-a ne împlini și aspirații dintre cele mai îndrăznețe. Zodiile cele mai favorizate sunt cele de aer (Gemenii și Vărsătorii pe locul întâi, urmați de Balanțe). Semnele de foc sunt cele care vin la rând. Dintre ele, accesul la putere revine în primul rând Leilor, deoarece aceștia sunt guvernați de Soare, iar anul astrologic în curs este sub stăpânirea acestuia. Berbecii și Săgetătorii vin pe locul doi și trei. Pentru ca puterea și controlul pe care le dobândim acum să fie de durată, trebuie să ne gândim cât se poate de serios la consecințele opțiunilor noastre, căci proporționale cu câștigurile vor fi și pierderile, atunci când tentațiile ne împing să încălcăm legile morale. Șansele cele mai mari de-a ne lansa într-un proiect de mare anvergură sunt cele care apar până pe 17, perioadă în care ele sunt întărite și de prezența Soarelui, a micului benefic Venus în Gemeni, dar și a lui Mercur, mare maestru în ale comerțului și negocierilor, veniți să-l susțină pe Jupiter. Nu sunt de ratat ocaziile de-a studia, de-a întâlni personalități prestigioase sau de-a călători, tot pentru extinderea cunoștințelor –

BERBEC

Întoarceți foaia

Marte aflat în semnul dvs. până pe 9 Iunie vă îm­bol­dește să începeți ceva nou, de fapt, cei mai mulți dintre dvs. au tot simțit ne­voia de schimbare în viața per­so­nală, încă de anul trecut. De reușit, au reușit însă până acum doar cei care au fost consecvenți în planurile lor. Acum e nevoie să ale­geți dintre multitu­dinea de pro­pu­neri care vă pot veni din partea celor din anturaj, de-a vă alătura unuia dintre proiectele lor, mai ales dacă acesta are și o tentă socială. Familia este o sursă de inspirație și susținere, inclusiv pe plan material, începând din 18.

BANI: Ideal ar fi să semnați con­tractele pentru afacerile dvs. în curs, până pe 3. Începând din 10 Iu­nie, Marte în Taur vă va da hotă­râ­rea și îndrăz­neala necesare ca să vă ocu­pați de găsirea unor noi surse de venit.

CARIERĂ: Dacă vă implicați se­rios într-un proiect profesional după Luna nouă din Gemeni, de pe 6, și îl finalizați în preajma Lunii pline din Capricorn, din 22, suc­cesul acestuia poate atrage atenția șefilor.

DRAGOSTE: Aveți mare trecere când vine vorba să ieșiți cu amicii și să cunoașteți lume nouă. Sunteți curtenitori, dar probabil vă intere­sează doar flirtul social.

SĂNĂTATE: Problemele osoase pot deveni acute în preajma datei de 11 și pot fi însoțite și de mi­gre­ne. În preajma lui 17, cei cu sen­si­bi­li­tăți ale aparatului respirator pot fa­ce infecții.

TAUR

VIP financiar

Dacă aveți de purtat discuții în care să vă exprimați clar, succint și lucid, încercați să le duceți până pe 3 Iunie, cât timp vă ajută Mercur, aflat în semnul dvs. Din 18 în­colo, acesta se mută împreună cu Venus în semnul Racului, favorizând interac­țiu­nile dvs. cu rudele și vecinii și ajutându-vă să rezolvați les­ne și rapid probleme adminis­trative. Pe 20, odată cu intrarea Soarelui în aceeași zodie a Racului, viața socială se inten­sifică și puteți intra într-un grup sau participa la acțiuni conduse de cineva puternic și creativ.

BANI: Bucurie mare! Trigonul Ju­pi­ter-Pluton alătură prosperitatea jupi­te­riană cu resursele redutabile pluto­niene. Iar dacă-i trecem la socoteală și pe Soare, Venus și Mercur, care spriji­nă demersurile financiare, puteți de­veni client VIP al bănci(lor) dvs.

CARIERĂ: Vă recomandăm să revi­zuiți ideile pe care le-ați prezentat șefilor între Martie și Iunie anul trecut sau după 20 Ianuarie anul acesta. Re­vizuirea lor creativă se poate solda cu o promovare spectaculoasă.

DRAGOSTE: Aveți grijă ca pasio­nalitatea dvs. față de partener să nu degenereze în dorința de a domina, ceea ce se poate întâmpla începând din 10. Întrebați partenerul înainte de a lua decizii în numele său.

SĂNĂTATE: Migrenele, puseele de tensiune și somnul neodihnitor se pot ameliora în mod semnificativ după data de 9.

GEMENI

Energie năvalnică

Se pare că ați tras lozul câș­tigător. Cine se poate pune cu dvs., care îi aveți aliați pe Jupiter (un an întreg), Soarele (până pe 20), Mercur (între 4 și 17) și Ve­nus (până pe 17)? Di­ficultatea constă în a alege felul în care să vă serviți de aceste energii multiple și pozitive care vă pot pro­pulsa un­deva la vârf. Pentru că sunteți poate cel mai sociabil dintre cele 12 sem­ne zodiacale, cel mai probabil vă atrage o poziție care să vă permită să-i instruiți pe alții, de preferință pe tineri.

BANI: Șeful dvs. Mercur, în Rac, începând din 18, face o pereche foarte bună cu Venus, patroana bani­lor, care sosește în aceeași zodie, în aceeași zi. Acest cuplu de milioane poate primi și sprijin din partea au­torităților, din 20 încolo.

CARIERĂ: În preajma datei de 12, nu e tocmai indicat să încer­cați să-i convingeți pe șefi cu tot dinadinsul de utilitatea ideilor dvs., deoarece ei au cu totul alt concept în minte.

DRAGOSTE: Combinația de planete din semnul dvs. vă face și mai irezistibili decât v-a făcut mama natură. În cel mai rău caz, iscați simpatie, dar cel mai adesea e vorba de mai mult decât atât.

SĂNĂTATE: Zona gâtului ar trebui menajată începând din 10. Cei cu probleme de tensiune ar trebui să evite energizantele.

RAC

Conspirația binelui

În spatele dvs. se află o ade­vă­rată conspirație a binelui. Se poate ca oameni pe care i-ați ajutat dezinteresat sau orga­nizații caritabile pentru care ați fă­cut voluntariat și care v-au apreciat meritele să vor­beas­că despre calitățile dvs. cu persoa­ne respectabile, pro­ba­­bil cu­nos­­cute, care au ne­voie în această perioadă tocmai de cineva cu aceste însușiri. Se poate să fiți cam ezitanți la început, căci cei mai mulți dintre dvs. sunt timizi și nu le place să iasă în față, dar Mercur și Venus laolaltă intră în semnul dvs. pe 18, spunându-vă că puteți să fa­ceți o treabă foarte bună de repre­zentare.

BANI: Poate nu primiți bani peșin, dar anumite eforturi ale dvs. se pot concretiza sub forma unor avantaje, cum ar fi reduceri sau gratuități.

CARIERĂ: Mulți ar dori să vadă calitățile dvs. puse mai consistent în valoare și consideră că meritați o funcție care să vă asigure mai multă vizibilitate. Pentru ca sprijinul lor să se materializeze, nu ezi­tați să vă puneți în valoare atu­urile profesionale.

DRAGOSTE: Deveniți tare calzi și comunicați cu ușurință și plăcere în cuplu, începând din 18, fiind susținuți de frumosul duo Venus-Mercur. Partenerul vă răs­­pun­de cu o încărcătură puternică, în preajma Lunii pline din Capri­corn, din 22.

SĂNĂTATE: Aveți nevoie de multă odihnă activă, chef de treabă nu prea aveți.

LEU

Vedeta verii

Pe lângă faptul că Soarele care vă stăpânește este și stăpânul acestui an, el este însoțit până pe 20, cât timp trece prin Gemeni, de un în­treg cortegiu de planete sim­­patice: Jupiter, Venus și un Mercur în largul lui. Aveți deci parte de o primă lună de vară care vă pro­mite să fiți vedeta oricărei întruniri so­ciale la care participați. Suc­cesul cel mai răsunător îl puteți în­registra până pe 17 Iunie. E bine să cultivați contactele pe care le sta­bi­liți în această perioadă, deoa­rece prin in­termediul celor cunoscuți acum pu­teți avea acces la proiecte foarte valoroase.

BANI: În preajma datei de 12, ar fi bine să nu urmați recomandările unor pri­­eteni, privitoare la anumite inves­ti­ții sau afaceri. Nu că aceștia ar fi rău intenționați, ci, fie respectiva afacere nu vi se potrivește, fie ei nu dețin sufi­ciente informații relevante.

CARIERĂ: Pe cât de bine comunicați cu șefii în primele trei zile ale lunii, pe atât de brusc pot interveni tensiuni, din 10 încolo. Zilele cele mai pe­riculoase sunt 12 și 13, când șefii văd lucrurile dintr-o perspectivă complet diferită de a dvs.

DRAGOSTE: Mai ales Leii năs­cuți în primul decan al zodiei pot reîntâlni pe cineva din trecut, iar pa­siunea se poate reaprinde.

SĂNĂTATE: Alocați-vă timpul și ba­nii necesari pentru îngrijire corporală după 17 și controlați-vă apetitul.

FECIOARĂ

Inspirație și pragmatism

Nu ezitați să vă faceți cunos­cute public părerile. Mercur trece prin Taur și vă ajută să com­bi­nați inspirația cu pragmatismul. Din 10 încolo, însă, curajul în expri­ma­rea opiniilor s-ar putea să vă facă să păreți aro­ganți sau agresivi. Pe 12 și 13, e cel mai probabil să aveți ase­me­­nea scă­pări. Începând din 18, com­pania prie­tenilor vă va ajuta să vă destin­deți, să vă simțiți agreați și incluși, ca într-o familie extinsă. Dar fiți mo­derați și aici în exprimarea opiniilor.

BANI: Marte în Berbec până pe 9 vă poate aduce un partener de afaceri energic și hotărât, ori îl poate deter­mina pe cel pe care îl a­veți deja să adopte o ati­tudine mai radicală față de dvs.

CARIERĂ: Gândiți-vă la șansele care vi s-au oferit în urmă cu 12 ani, deoa­rece contextul actual vă este chiar mai ofertant. Dar nu vă investiți energiile în prea mul­te di­recții.

DRAGOSTE: Apropierea emoțio­na­lă este deosebit de intensă în preaj­ma Lunii pline din 22 din Capricorn, când unele Fecioare îndrăgostite își pot face curaj să mărturisească senti­mentele.

SĂNĂTATE: Cei care se ocupă cu meticulozitate de eliminarea toxi­ne­lor din organism pot trece printr-un adevărat proces de regenerare a să­nătății.

BALANȚĂ

Idilă cu șefii

La modul cel mai concret, Jupiter în Gemeni vă promite un sejur minunat, mai ales dacă mergeți într-o țară cu un trecut cultural bogat, din care aveți de învățat. Și nu e exclus să dați acolo peste persoane de la care puteți dobândi cunoștințe noi și interesante. Vă puteți împrieteni și, ulterior, chiar colabora. Alteori se întâmplă ca dvs. să fiți cei care faceți im­pre­sie cu informațiile pe care le de­ți­neți, de care sunt interesate persoane mai tinere. Acest al doilea scenariu e probabil în intervalul 4-17.

BANI: Interacțiunile cu persoanele sau firmele din străinătate sunt cele care vă pot aduce surse supli­men­tare de venit. Odată cu intrarea lui Marte în Taur, pe 10, o persoană energică, probabil un băr­bat, vă poate coopta într-o afacere.

CARIERĂ: Din 18, comunicarea cu superiorii merge unsă. Schimbul de idei este viu și creativ, iar din 20 încolo vi se poate încredința, de exemplu, con­ducerea unui proiect important. Păstrați-vă modestia.

DRAGOSTE: Mulți dintre cei care călătoresc, sunt în vacanță sau studiază se pot îndrăgosti de o persoană pe care o cunosc în acest context. În cu­plurile stabile, până pe 9, perechea e cea care dă tonul.

SĂNĂTATE: În prejma datei de 17, e cazul să vă abțineți de la băutură, sedative sau chiar calmate ușoare, care pot avea un efect exagerat de puternic.

SCORPION

Dinamism profesional

Viața de familie a trecut prin tot felul de mo­mente neprevăzute, o dată în perioada Martie-Mai 2023, apoi începând din 20 Ianuarie, anul acesta. Nu au fost neapărat neplăcute, dar tot v-au pus să vă confruntați cu probleme care v-au dat peste cap. Se poate ca și prin locuință să fi apărut situații, posibil legate de diverse defecțiuni, de care să fi fost obligați să vă ocupați, ceea ce v-a încurcat planurile. Vestea bună este că acum puteți găsi cu ușurință soluții dintre cele mai bune, atât referitoare la relațiile fami­liale, cât și la chestiunile gospodărești.

BANI: Puteți porni o afacere de fa­milie, punând la treabă o moștenire pe care o valorificați cu sprijinul unei rude prin alianță. Dacă e să semnați con­tracte în acest sens, perioada cea mai indicată ar fi 4-18.

CARIERĂ: Dinamismul dvs. îi inspiră pe cei din subordine. Împreună cu ei puteți avea rezultate rapide, până pe 9 . Doriți să vă impuneți și nu e rău să vă manifestați autoritatea, cât timp o faceți cu calm.

DRAGOSTE: Burlacii zodiei nu sunt înclinați către relații stabile. Cel puțin până pe 17, persoana cea mai atractivă în ochii dvs. este… următoarea. Dar cunoscând-o mai bine pe una dintre ele, se poate produce ulterior și o apropiere sufletească.

SĂNĂTATE: Nivelul energiei crește din 10, sub puternica influență a lui Marte în Taur.

SĂGETĂTOR

Familia blochează profesia

Vă puneți în valoare ta­lentele proprii sau pe cele ale copiilor dvs. Principalele ocazii în acest sens se ivesc până pe 9. În primele zile ale lunii poate apărea însă tendința de-a forța nota, de exemplu de-a vă strădui excesiv să vă puneți în valoare odrasla ori o însușire a dvs.,    de dragul de-a face impresie. Veți avea un impact mai mare fiind moderați. În preajma datei de 12 și de 17, n-ar fi bine să mergeți în vizită la se­nio­rii familiei și nici să îi invitați la dvs., în luna asta nu aveți răbdare cu vârstnicii. 

BANI: Asociații dvs. pot atrage investitori cu fonduri substanțiale. Perioada 7-17 este    promi­ță­­toare pentru a finaliza contracte de asociere, ba­zate pe bună-credință de ambele părți. Eforturile dvs. privitoare la investiții dau roade din 18.

CARIERĂ: Probleme de tip familial sau locativ, care apar la mijlocul lunii, vă pot împiedica să vă împliniți îndatoririle profesionale așa cum v-ați fi dorit. Asta vă poate frustra și pe dvs. și pe șefii dvs. care vă cunosc potențialul.

DRAGOSTE:    Cuplurile consacrate pot retrăi o lună de miere, îndeosebi între 7 și 17. Îndră­gos­tiții se pot decide să se mute împreună în această perioadă, în condiții favorabile.

SĂNĂTATE: Prezența lui Marte în Taur, din 10, vă crește puterea de muncă și energia vitală. Se pot însă accentua stările de insomnie.

CAPRICORN

Prestigiu profesional

Atenție la volan, pe 12 și 17 mai ales! Pe 12, riscul e să vă puneți mintea cu persoane ne­dispuse să cedeze, iar acest lucru se poate face sim­țit și în interacțiunea cu rudele sau vecinii dvs. mai în vârstă. Nu intrați în dezbateri, căci nu-și văd decât propriul punct de vedere și, probabil, dvs. la fel. Pe 17, problemele care se pot ivi, la capitolul șofat sau practică sportivă, țin de reflexe încetinite sau coordonare insuficientă a activităților progra­mate.

BANI: Anumite proiecte pe care le-ați demarat între Martie și Iunie 2023 sau începând din 20 ia­nua­rie anul curent și care nu au adus roadele aștep­tate, pot avea deodată un succes răsunător.

CARIERĂ: Felul în care funcționați, împreună cu toată echipa, vă propulsează printre persoanele care se bucură de un înalt prestigiu în domeniul dvs. de activitate. Cele mai remarcabile rezultate le puteți obține până pe 17.

DRAGOSTE: De mult nu ați mai primit atâta aten­ție și căldură din partea perechii, ca în perioada ce începe pe 18. Solitarii zodiei pot începe o poveste pasională, nu neapărat de durată, până pe 9.

SĂNĂTATE: Dispuneți de multă energie, care se manifestă însă inegal. Nu exagerați cu mâncarea și băutura.

VĂRSĂTOR

Protecție planetară

Cine vă poate sta împotrivă, din moment ce îl aveți în semnul dvs. pe puternicul Pluton și încă într-un aspect atât de bun cu marele benefic Jupiter în Gemeni? Străduiți-vă însă să folosiți această putere, care vă poate fi pusă la dispoziție ca prin minune, de așa manieră, încât să nu preju­di­ciați pe nimeni. Nu uitați proverbul potrivit că­ruia „puterea corupe, iar puterea absolută corupe în mod absolut”. Noroc că cei mai mulți dintre dvs. dispun de umanismul necesar pentru a face față cu bine unei astfel de tentații (ambele zodii au repre­zentări umane). Jupiter în Gemeni vă susține în acest sens, deoarece vă inspiră idealuri și nevoia de-a le trans­mite celor tineri.

BANI: Felul în care vă transmiteți știința poate atrage și bani, mai ales până pe 17, în special celor născuți în prima jumătate a zodiei.

CARIERĂ: Anumite probleme casnice vă blo­chează o mare parte din energie. Noroc că din 18 în­colo, colaboratorii dvs., care vă agreează, vă susțin, ca și când ați face parte din aceeași familie.

DRAGOSTE: Poveștile de dragoste care se în­firipă acum pot fi de o noblețe și profunzime ieșite din comun. N-ar fi de mirare ca o veche iubire, ne­trăită până la capăt, să reapară în viața dvs.

SĂNĂTATE: Pe cât e de bună energia de care dis­puneți, pe atât de vorace e pofta de mâncare. Fi­catul și rinichii sunt organele care se cer menajate.

PEȘTI

Stare de îndrăgosteală

Ce bine e acasă! Primiți vizite multe, vă simțiți excelent în poziția de gazdă. Vă pot trece pragul prieteni sau rude prin alianță din străinătate, mătuși, unchi și nepoți, cu care vă înțelegeți de minune. Dincolo de întărirea legăturilor de familie, aceste întâlniri vă pot trezi încrederea în forțele dvs., mai ales datorită poveștilor despre copilăria dvs., depănate până pe 17. Văzându-vă prin ochii lor, vă puteți re­conecta la calitățile pe care credeați că le-ați pierdut, dar, de fapt, ați încetat doar să le folosiți.

BANI: Marte în Berbec până pe 9 vă dă curajul să începeți ceva nou, poate fi vorba inclusiv de antreprenoriat. Cel mai bine ar fi să faceți primele demersuri din 3, pentru a beneficia de o energie cât mai bună.

CARIERĂ: Se întâmplă un lucru paradoxal, ilus­trarea zicalei cum că cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Cineva, care v-a sabotat, e scos din ecuație și nu vă mai poate bloca.

DRAGOSTE: Combinația dintre energia roman­ticei Venus și a jucăușului Mercur în Rac vă face pasibili de-a vă îndrăgosti, dar nu de o singură persoană. Cumva, fiecare dintre ele are ceva ce îi lipsește celeilalte și dvs. vi se pare indispensabilă respectiva calitate, pentru ca fericirea dvs. să fie completă. Lor, nu.

SĂNĂTATE: O odihnă sănătoasă (dvs. aveți nevoie de regulă de 9 ore de somn) vă poate reface forțele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian