Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 14-20 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Agitația de pe parcursul weekend-ului, oricât de plăcută sse va dovedi, ne îndeamnă, de luni încolo, să ne bucurăm de viață, într-o ma­nieră mai liniștită. Ne simțim bine acasă, ne face plăcere să gătim ceva bun și să depănăm povești cu cei dragi din familie. N-ar fi o idee rea, nici să ne apu­căm de niscaiva reparații sau de înfrumusețarea casei. Ne putem ocupa cu spor și rezultate frumoase de îngrijirea grădinii, de exemplu, sau ne poate veni o idee despre felul în care putem să ne transformăm un talent cu aplicare practică, într-o sursă de venit. Sau putem să punem la punct un barter, cum ar fi să-i oferim vecinului crini regali din grădina noas­tră, în schimbul delicioaselor cireșe amare. Neimpo­zabil.

Semnele carinale:

BERBECII, care nu s-au grăbit săptă­mâna trecută să facă mișculații cu banii, au ocazia acum să înceapă ceva nou în condiții promițătoare. Ideea poate veni de la cineva din familie, care ar putea fi dispus să vi se alăture. Pare a fi vorba despre cineva descurcăreț.

RACII au cam obosit să ajute pe toată lumea. Dar să nu credeți că eforturile dvs. au trecut neobservate sau neapreciate. Rezultatele acțiunilor dvs. caritabile încep să se întoarcă de marți încolo. Dacă v-ați certat cu un prieten, intervalul e potrivit pentru împăcăciune.

BALANŢELE sunt invitate în toate părțile sau trăiesc multe experiențe diverse călătorind. Oricare ar fi scenariul, pe unde treceți, ceilalți au nevoie de expertiza dvs. Duminică v-ar putea ajunge însă oboseala. De marți, ați putea fi cooptați într-un proiect profesional interesant.

CAPRICORNII au trecut printr-o pe­rioadă încărcată de emoții săptămâna tre­cută, chiar cu potențial de ruptură. Dacă ați reușit să vă țineți pornirile în frâu, se poate ivi ocazia unei reconcilieri. Parteneriatul de cuplu sau afaceri intră într-o fază bună, de marți.

Semnele fixe:

TAURII, care au văzut roșu săptă­mâna trecută, o virează ușor-ușor către roz. Marte în semnul dvs. începe să pri­mească aspecte armonioase, care prevestesc întâlniri plăcute sau excursii cu cei din anturaj. Lăsați-o mai moale cu preocupările bănești, de marți.

LEII continuă să strălucească în cadrul întrunirilor cu cei apropiați. Cele mai multe aplauze la scenă deschisă le puteți primi până luni inclusiv. Ulterior, n-ar strica să vă sfătuiți cu colegii de la serviciu cu privire la un proiect profesional, care până acum a mers prost.

SCORPIONII care au reușit să nu se certe la cuțite cu partenerul de cuplu sau de afaceri săptămâna trecută pot ajunge la o înțelegere. Vă puteți împăca de exemplu mergând împreună la un spectacol. Cei plecați în concediu cu familia se vor simți grozav, de marți încolo.

VĂRSĂTORII au de remediat fie pro­bleme gospodărești, mecanice sau le­gate de foc, fie relații cu bărbați asertivi din familie. E posibil ca situația să se dezamorseze datorită unui puști din familie. De marți, se îm­bunătățesc atât starea de sănătate, cât și relațiile de muncă.

Semnele mutabile:

GEMENII rămân protejații a nu mai puțin de patru planete până marți, cât timp nu se pot gândi decât la amuzament și distracție. Plăcut, dar neproductiv. Când rămâneți cu Soarele și cu Jupiter în semnul dvs., veți fi mai centrați, și rezul­tatele vor fi mai consistente.

FECIOARELE sunt pe val din punct de vedere profesional. Lucrați minunat în echipă și aveți o puzderie de idei. Notați-le neapărat până marți. Altfel riscați să le pierdeți și sunt idei care vă pot fi de folos ani de zile. De marți încolo, vă puteți răsfăța în compania pri­etenilor.

SĂGETĂTORII primesc toată atenția pe care și-o doresc și ceva în plus, până marți. Oameni de tot felul se întrec în a-și ma­nifesta afecțiunea și simpatia față de dvs. Ulterior, unii dintre ei vă pot propune parteneriate avantajoase. Afacerile merg de asemenea bine.

PEŞTII au de ales: faceți o petrecere de pomină cu toate rubedeniile dvs. acasă, ori mergeți la o adunare de familie altun­deva. În ambele situații, vă veți simți bine. Cei care pleacă în concediu de marți încolo pot conta pe vreme bună, la propriu și la figurat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian