
1. Și eu am avut o tumoră destul de complicată pe coloana vertebrală și numai prin operație am scăpat definitiv de ea (locul s-a vindecat, nici urmă de tumoră nu se mai vede și mă simt foarte foarte bine). Am fost operată în luna martie 2004 de d-l dr. Boțan Adrian, chirurg plastician la Spitalul Clinic Județean Târgu-Mureș. În prezent, folosesc diferite rețete cu plante medicinale din „Formula AS”, care mă ajută la întărirea organismului. Să nu vă fie frică de operație, trebuie să aveți încredere în doctor și speranță în Dumnezeu, care ne scapă de toate necazurile noastre. Vă doresc multă sănătate!
MARIA – Târgu-Mureș
2. Problema dvs. de sănătate se poate rezolva cu minunata plantă coada-calului, care face să stagneze orice tumoră benignă sau malignă și o dizolvă încet. Compresele cu coada-calului fiartă la aburi au efecte extraordinare în lupta cu tumorile, umflăturile, abcesele, chisturile, adenoamele, melanoamele, tumorile papilare sau hematoamele. Se iau două mâini pline cu coada-calului, se pun într-o sită și se așează pe o oală cu apă în clocot. Coada-calului înmuiată și fierbinte se pune într-o pânză și se aplică pe locul tumorii. Dacă aveți posibilitatea, puneți comprese de două ori pe zi, câte două ore, dimineața și seara (de la ora 22 până la 6 dimineața se acoperă cu o folie de plastic și o fașă de pânză). Bolnavul trebuie să transpire și să stea la cald. Aceeași compresă cu coada-calului se poate folosi de 3-4 ori la rând. La prânz, aplicați timp de 4 ore o compresă cu bitter suedez pus pe o bucată de vată umezită sau pe un tifon (locul trebuie uns mai întâi cu untură de porc sau alifie de gălbenele). Beți în fiecare zi 1-2 litri de ceai din următorul amestec de plante: 300 g gălbenele, 100 g coada-șoricelului, 100 g urzică, 100 g coada-calului. Adăugați 3-5 picături de suc de măcrișul-iepurelui la fiecare cană. Însănătoșire grabnică!
VASILE S. – București
„Am dureri menstruale insuportabile” (Răspuns pentru OANA)
Am avut și eu dintotdeauna probleme în timpul menstruației. Uneori, eram nevoită să stau în casă în prima zi, din cauza durerilor și amețelilor. În liceu și studenție, lipseam câte o zi de la cursuri. O colegă mi-a sugerat să iau extract din mlădițe de zmeur. E un produs natural 100% și nu are efecte secundare. Se găsește la Plafar. Am luat două luni de zile, în fiecare zi, dimineața și seara, înainte de mâncare, câte 40 de picături. Și, spre fericirea mea, a avut efectul așteptat. Acum pot face mișcare, pot să-mi desfășor fără grijă activitatea, nu mai am deloc probleme în zilele respective. Recomand acest produs tuturor femeilor cu astfel de probleme. Pentru mine a fost o binecuvântare. Vă doresc o zi bună și mult succes în continuare. Să faceți și mai departe o revistă la fel de bună.
ALINA – Târgu-Mureș
„Fiul meu face des amigdalită” (Răspuns pentru ILEANA – Tecuci)
Vă recomand să faceți următorul preparat: puneți 200 g polen de albine într-un borcan de 800 ml. Turnați apoi conținutul unei sticluțe de tinctură de echinacea și sucul de la două lămâi, bine filtrat. Se acoperă recipientul cu capac pentru două ore, apoi, cu o lingură, se sfărâmă foarte bine fiecare granulă de polen. După ce ați sfărâmat granulele, umpleți borcanul cu miere polifloră. Se mai pot pune în borcan și 4 g de lăptișor de matcă (nu este obligatoriu, dar este mai eficace). Înainte de fiecare întrebuințare se va amesteca foarte bine conținutul borcanului, pentru că are tendința să se stratifice. Administrare: se va lua câte o linguriță din acest preparat până la terminare, de trei ori pe zi. Persoanele subponderale îl vor lua după mesele principale, iar cei supraponderali îl vor lua cu 30 de minute înainte de mese. Înainte de mese „taie” pofta de mâncare. Este unul dintre cele mai bune preparate naturale care se pot administra pentru întărirea imunității organismului. Se recomandă administrarea lui înainte de venirea frigului. Alte tratamente: în cazul amigdalitei, rezultate foarte bune se obțin și cu tinctură de propolis 30% (cea produsă de Apicola). Se vor administra câte două picături pentru fiecare 5 kg corp (indiferent de vârstă). Tinctura se va pune pe o bucată de pâine, care se mestecă bine și se înghite. Se face o cură de 20 de zile. Se va înlocui în alimente zahărul cu mierea de albine.
EUGEN – Alba-Iulia
„Am o eczemă microbiană în palmă (Răspuns pentru FLORINA – Orșova)
Lucrez într-o fabrică de medicamente și fac această eczemă cel puțin o dată pe an. Din păcate, noi suntem imuni la tratamentele cu unguente și am fost nevoită să găsesc un alt leac. În momentul apariției eczemei, mâinile trebuie unse seara cu iod. La un moment dat, veziculele se vor sparge și atunci trebuie să vă dați cu unguent (Clotrimazol, de exemplu). Tratamentul e mult mai ușor când apar primele simptome, pentru că e suficient să pui iod trei seri și dispare orice urmă de eczemă, fără să treci prin neplăcerea pricinuită de mâncărimi. În primul an de eczemă, tratamentul a durat mult, datorită extinderii mari a bolii. Acum, o înving în 2-3 zile. Sănătate multă.
VIORICA D.
„Sunt foarte emotivă” (Răspuns pentru ANA MARIA – Iași)
Acum mulți ani de zile, pe când „Formula AS” era la începuturi, am citit în paginile revistei declarația unei cititoare, conform căreia își tratase homeopat copilul, foarte timid, și reușise să-l vindece. Am fost foarte impresionată de faptul că, undeva în lumea asta, cineva reușise să trateze o trăsătură de caracter, personalitatea cuiva, și nu vreo boală sau afecțiune – fapt pentru care mi-a rămas în cap „descoperirea”. Peste ani, am fost nevoită să apelez și eu la un medic homeopat. Pentru mine (cu probleme fizice) și pentru copilul meu, căruia încerc să-i rezolv (ce credeți?) tocmai defecte comportamentale (provenind dintr-o gelozie patologică, nerezolvabilă prin pilule…). Mă bucur că, în ceea ce privește copilul, sunt pe drumul cel bun. Și dacă timiditatea se poate rezolva, gelozia se poate rezolva, de ce nu s-ar vindeca și emotivitatea? Recomand, așadar, cititoarei să încerce o abordare homeopată a problemei. De asemenea, aș îndrăzni să-i dau câteva sfaturi despre cum să se pregătească înainte de a merge la consultație, pentru că acolo, la fața locului, riști să te lași furat de emoții și să nu te poți concentra să oferi răspunsurile complete. Așadar, e bine să facem de acasă o „recapitulare” a preferințelor, gusturilor, felului în care reacționăm la stimuli (căldură, lumină, muzică, sonor etc.), la provocări, reacțiile comportamentale (cât de repede ne enervăm, cât de repede ne trece etc.) s.a. În acest fel, vom ajuta medicul să ne „citească” cât mai eficient. Vă avertizez că se poate întâmpla ca tratamentele homeopate să dureze foarte mult (reacția organismului la unele dintre ele nu este imediată, dar este foarte stabilă). Important este să nu-ți pierzi răbdarea, fiindcă efectele sunt sigure. Succes.
CLAUDIA – Cluj