Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Mama mea suferă de icter. Cum o pot ajuta?”

Foto: Shutterstock

Sunt un cititor consecvent al revistei „For­mula AS” și doresc un răspuns din partea unor persoane care au avut un diagnostic asemănător cu al mamei mele, sau din partea unui specialist în medicină naturistă. În prezent, mama mea are icter, care constă în îngălbenirea pielii, a ochilor și a mucoaselor, urină tulbure, de culoare galben închis, prurit supărător și lipsa poftei de mân­care. A făcut ecografie abdominală și s-a remar­cat prezența a două hemangioame de 14 mm în segmentul II și segmentul VI al ficatului, iar în segmentul VIII hepatic – o metastază de 13 mm. Nu s-a putut vizualiza colecistul. Mama face tratament cu Olim­pia Stem SXC Jubileum 200%, capsula A + capsula B, precum și cu Flavin 77 Cardio Pulse sirop. Menționez că are și hiper­ten­siune arterială. Rog din inimă un specialist în medicină natu­ristă sau cititorii care au avut probleme similare, să-mi răspundă pe adresa redacției. Ce remedii naturiste în afară de cele menționate mai sus ar putea ajuta la ameliorarea afecțiunilor de care suferă mama? Vă mulțumesc din inimă pentru ajutorul acor­dat! Dumnezeu să vă ajute și să vă binecuvânteze!

ANDREI M. – Bacău

„Cum pot încetini evoluția retinopatiei diabetice?”

Am fost diagnosticat cu reti­no­patie diabetică. Doctorii mi-au spus că nu se poate face operație. Vă rog foarte mult dacă mă puteți ajuta să găsesc un medicament care să-mi încetinească evoluția bolii. Vă mulțumesc,

GHIȚĂ – Făgăraș

„Am nasul înfundat în permanență”

Stimată redacție, am 68 de ani și am o problemă de sănătate: nasul meu este mereu înfundat. Am fost la medic și nu am sinuzită. Am luat Paracetamol Sinus și am făcut inhalații, dar degeaba! Secrețiile nazale sunt ca răciturile în­che­gate și vorbesc ca dintr-un butoi. Dacă știe cineva un tratament naturist, îl rog să mă ajute!

• Sora mea, Rodica, are pe frunte, la baza părului, o umflătură ca o cireașă. Într-o zi, când se pieptăna, a spart umflătura. Din ea a curs numai sânge, apoi a crescut cum era la început. Dacă știe cineva un tratament care să o ajute și pe ea, să ne scrie, fiindcă o doare mereu capul.

Vă mulțumim,

VIORICA

„Există tratament naturist pentru polip uretral?”

În urmă cu doi ani, mi-a apă­rut o umflă­tură localizată la ie­șirea din uretră. Cu timpul, s-a tot mărit în volum, ajun­gând să mă doară atunci când urinez. Am fost la urolog, care mi-a pus diagnosticul de polip uretral, dar am primit tratament doar pentru infecția urinară care mi-a fost descoperită, iar polipul a tot cres­cut, încât acum aproa­pe acoperă ieșirea din ure­tră. Știe cineva un tratament naturist, cu ajutorul că­ruia să se resoarbă? Sau trebuie să mă operez? Sunt în vâr­stă, am multe alte pro­bleme de sănă­tate și mi-e teamă să merg la spital, să nu mă infectez de Covid. În speranța că mă veți ajuta, vă mulțu­mesc!

AURELIA S. – București

„Am coloana vertebrală foarte afectată și caut un osteopat”

În afară de hernie de disc, mi s-au depistat la RMN modificări serioase, vechi, la coloana vertebrală. Chiar dacă hernia s-ar rezolva cu ajutorul intervenției chirurgicale (pe care ,de altfel, vreau s-o evit) rămân celelalte modificări inoperabile, care îmi aduc multă suferință. Am înțeles că se pot ameliora cu ajutorul osteopa­tului. Am căutat pe internet un astfel de specia­list, dar nu am găsit (am aflat că d-l Viorel But­naru, care practica această „tehnică”, a de­cedat anii trecuți). Rugămintea mea este dacă cineva s-a confruntat cu astfel de pro­bleme, a apelat la un osteopat şi a simțit o ameliorare, să-mi reco­mande specialistul la care a fost (ar fi preferabil din Bucu­rești). Cu mulțumiri anticipate,

MARIOLGA – Giurgiu

„Nu pot scăpa de cuperoză”

Mă numesc Daniel, am 36 de ani și sufăr de cuperoză, o boală de care nu pot scăpa nicicum. Până acum am luat următorul tra­tament: Iva­therm Rosederm, cremă antiro­șeață ultracalmantă Dermedic Angio, cremă Bio­derma Sensibio AR, Diolex Naturalis (com­pri­mate cu diosmină și hesperi­dină) și ulei de la­vandă. Dacă s-a vindecat cineva de cuperoză, îl rog să-mi scrie pe adresa redacției. Vă doresc sănă­tate!

DANIEL

„Sufăr de dureri fantomă în urma amputării piciorului”

Stimată redacție, am 63 de ani, iar în urmă cu 10 ani mi s-a amputat piciorul drept (amputație de coapsă). Aproape zilnic am dureri groaznice, mă doare piciorul pe care nu-l mai am. Vă rog, dacă știți vreun tratament pentru dispariția acestor dureri, să mă ajutați și pe mine. Vă mul­țumesc,

MARIA M. – Cluj

„Caut un leac pentru blefarospasm”

Bună ziua. Am 51 de ani și am fost diagnosticată cu blefaro­spasm bilateral. Îi rog pe spe­cialiștii care au tratat această boală și au obținut rezultate bune să mă ajute cu un sfat. Poate sunt și cititori care s-au vindecat și îmi pot recomanda un medic în Iași. Vă mulțumesc.

LUCREȚIA – Iași

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian