Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 14-20 mai

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Din 2010, Jupiter n-a mai vizitat zodia Peștilor, al cărei vechi guvernator este. Reîntoarcerea sa în acest semn nu reprezintă o bucurie doar pentru na­tivii din Pești, ci pentru toată lumea. Motivul? În fine, după doi ani, se găsește și el într-o zodie în care se simte ca acasă. Astrologic, spunem că este „în domiciliu”. Neptun, celălalt stăpân al zodiei, se gă­seș­te tot în Pești, iar împreună, energia celor două pla­nete poate începe un proces de vindecare atât de ne­cesar pentru toată lumea. Ne poate crește con­si­derabil empatia și, odată cu ea, nevoia de a ne ocu­pa de semenii noștri aflați în suferință. Credința primeș­te un nou avânt și probabil și o nouă semni­ficație spirituală. Mercur și Venus în Gemeni ne fac jucăuși, ne pot ajuta să facem rost de bani cu plăcere și cu ușurință și contribuie mult la comuni­carea veselă și constructivă dintre părinți și copii. Cei care sunt ei înșiși într-un proces de învățare nu percep studiul ca pe o corvoadă, ci învață cu plăcere, mânați de curio­zitate.

Semnele cardinale:

BERBECII se preocupă în continuare cu râvnă de chestiuni casnice ori familiale, chiar dacă mai au de furcă cu cineva care nu e tocmai de acord cu deciziile lor. Găsiți însă un mod de abordare rezonabil și amical. Preocupările spirituale ar putea să devină profunde.

RACII rămân asertivi, ceea ce-i poate ajuta să iasă în evidență, fără a mai trebui să se lupte cu timiditatea. Jupiter vă poate propulsa într-o poziție de vizibilitate și prestigiu, mai ales dacă sunteți studenți. Oameni pe care i-ați ajutat dezinteresat își manifestă recunoș­tința.

BALANŢELE strâng relațiile de priete­nie cu cunoștințele lor din străinătate. Or, dacă faceți o excursie mai îndepărtată, vă distrați de minune și puteți învăța de asemenea lucruri interesante. Starea de sănătate vi se poate ameliora, doar ficatul trebuie menajat.

CAPRICORNII găsesc soluții rapide, inventive și plăcute pentru toată echipa de colaboratori. Atmosfera la lucru e creativă și amuzantă. Jupiter vă ajută să faceți distincție între cei care doresc ajutorul dvs. fără să dea ceva în schimb, și cei care țin la dvs. cu adevărat.

Semnele fixe:

TAURII reușesc să negocieze și să semneze cu ușurință contracte. Chiar dacă nu e vorba de sume imense pe care le câș­tigați, ceea ce faceți în schimb nu vă obosește, ba chiar vă împlinește. În cercul dvs. de prieteni sunteți priviți cu mai multă stimă și recunoștință.

LEII nu se mai pot baza în aceeași mă­sură pe toleranța partenerului de cuplu sau de afaceri. Ar fi o idee bună să renunțați la o parte din pretenții. Afacerile dvs. pot intra într-o fază prosperă. Viața dvs. socială devine tre­pi­dantă, fără vreun moment de plictiseală.

SCORPIONII îşi îndeplinesc un vis sub influența binevoitoare a lui Jupiter. Poate fi vorba despre conceperea unui co­pil, care se poate dovedi un vlăstar de excepție, sau o poveste de iubire ca în filme. Vă puteți aștepta la multiple ocazii de diversificare a investițiilor dvs.

VĂRSĂTORII sunt mai puțin veseli du­pă ce Jupiter le părăsește semnul, dar aces­ta se ocupă acum de rotunjirea veni­turilor lor. Încep să vă tenteze obiectele scumpe. În amor sunteți cam jucăuși, nu este exclus să jucați la două capete, ori să concepeți gemeni.

Semnele mutabile:

GEMENII se simt excelent în pielea lor. Op­timismul și veselia dvs. vă fac o com­panie dorită, toată lumea vrea să se întâlnească cu dvs. Pe parcursul acestor întâlniri se pot întruni și oca­zii de câștig financiar. Profesional vorbind, Ju­piter vă va ajuta să promovați în carieră.

FECIOARELE care au un proces în curs de desfășurare îl pot câștiga cu ușurință. Sau găsiți un partener onest și generos, ală­turi de care vă merge bine. Și din punct de vedere al relațiilor profesionale se ivesc niște oportunități.

SĂGETĂTORII se gândesc să se mute într-o casă mai mare. Sau în străinătate. Ori vă puteți gândi la achiziționarea unei bucăți de pământ. Se prea poate ca și rude prin alianță ori partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri să fie dispuși să investească alături de dvs.

PEŞTII care își aduc aminte ce bine le-a mers în 2010 se bucură mai rapid de bi­ne­facerile pe care le aduce Jupiter, proaspăt intrat în semnul lor. Relațiile de familie sunt vii și an­trenante. Includeți-i și pe prieteni în întrunirile familiale, toți se vor simți bine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian