Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Mami, să ştii că datorită Torserului pot să răsucesc mâna în toate direcţiile şi nu mai am dureri!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1069 din­ 16.05.2013

„Am văzut ce poate acest Torser şi sunt mulţumit de decizia de a-l cumpăra”

Am aflat despre Torser de mult, îl mai urmăresc şi pe d-l general Emil Străinu pe la televizor şi, după atâtea auzite, m-am hotărât să cumpărăm şi noi un Torser. Astăzi, după ce am văzut ce poate acest aparat, sunt foarte mulţumit de această decizie. Eu avem o problemă veche la omoplatul stâng, încă din armată. Când apărea criza, mă durea îngrozitor! Am încercat toate unguentele şi alifiile de pe piaţă, dar nimic nu m-a ajutat. De când am Torserul, îl pun pe umăr şi-mi trece criza; de atunci, efectiv nu mai simt nicio durere! Seara, îl ţin în zona capului şi mă linişteşte, sunt mai energic şi mai odihnit. Atât eu, cât şi soţia mea suntem foarte mulţumiţi de aparat, pentru că ne fereşte de durerile bătrâneţii.

ION HAGIU (68 ani) – Bucureşti

„De când am Torserul, glanda tiroidă nu-mi mai face probleme şi pot să respir normal”

Torserul mi-a fost de ajutor la toate funcţiile corpului şi problemele pe care le-aveam s-au rezolvat. Am avut o problemă serioasă cu oasele de la picioare, mă dureau îngrozitor. De la şold până jos, oasele parcă erau din schije, mă înţepau pe dinăuntru. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a scos în faţă Torserul, pentru că de când îl am, durerile mi-au trecut şi nu am furnicături! Nici glanda tiroidă nu-mi mai face probleme, mă simt cu totul altfel şi pot să respir normal. Cum să nu fiu mulţumită? Am plimbat Torserul peste tot corpul: la şold, la glezne, la gât… După fiecare terapie mă simt excelent. În prima săptămână am simţit că mi s-a îmbunătăţit respiraţia, după 2-3 săptămâni mi-au încetat durerile de oase. Am mai avut şi o problemă la spate – o hernie de disc, care s-a rezolvat. Am luat câte un Torser şi pentru copiii mei, care sunt plecaţi la muncă, în Italia. Fata mea este foarte mulţumită. Când am vorbit la telefon ultima dată, mi-a povestit că îi ieşiseră nişte noduli mici la sân, ca nişte mărgeluţe, dar de când foloseşte Torserul nu mai are nimic, i-au dispărut. Băiatul avea probleme cu mâna dreaptă (era înţepenită de la atâta muncă, pentru că lucrează de la 17 ani!). Zilele trecute am vorbit cu el şi mi-a zis: „Mami, să ştii că acum pot să sucesc mâna în toate direcţiile şi nu mai am dureri! Îţi mulţumesc pentru acest aparat!”. Pe toţi ne-a ajutat Torserul şi suntem foarte mulţumiţi de rezultate!

ANTONIA D. – Cărpăceşti, jud. Galaţi

„I-am dat să poarte Torserul trei zile şi mi-a zis că durerea a trecut”

După înmormântarea fratelui meu, mult mai tânăr, am fost distrusă complet, nimic nu-mi mai trebuia. Dar de când am Torserul mă simt mai tânără, sunt activă, am poftă de viaţă. Prima dată când l-am purtat am simţit ceva ciudat, am avut furnicături în tot corpul, transpiram, dar nu a durat mult. La urechea stângă aveam un polip pe care-l simţeam când mă ştergeam cu betişoarele acelea pentru urechi. Din cauza lui nici nu auzeam prea bine, dar de curând am constatat că polipul a dispărut! Am mai avut şi o aluniţă urâtă în spatele genunchiului, mare cât unghia de la degetul mare şi tot timpul îmi era frică să nu dea în cancer de piele, pentru că mereu o agăţam cu ciorapii. Acum s-a micşorat destul de mult, a ajuns cât bobul de mazăre, pare că s-a uscat şi mai are puţin şi se desprinde. De la moartea fratelui meu, mă duc tot timpul la cumnata mea, să ne uităm împreună la televizor, să mai bem o cafea, să nu se simtă singură, că la dispariţia soţului a făcut un şoc psihic groaznic… Dar ea tot timpul era rea, nervoasă, agitată şi ţipa la mine. Eu ţineam Torserul la mine tot timpul şi am observat că, pe zi ce trece, cumnata mea nu se mai enervează din orice, nu mai vorbeşte urât despre alte persoane, a devenit mai calmă şi mai echilibrată, ceea ce m-a mirat foarte tare. O vecină mi-a spus că o doare şoldul drept, aşa că i-am dat să poarte Torserul trei zile şi mi-a zis ca durerea a trecut. Băiatul meu nu a crezut la început că Torserul are vreun efect (râdea de mine, că am dat banii pe prostii!). Luna trecută îl durea tare în zona lombară. Nu-i trecea nici cu unguente, nici cu calmante. Ridicase cu un coleg o piesă grea de la o maşină, că el lucrează ca mecanic auto, şi probabil i s-a tasat o vertebră… Eu l-am uns cu alifie, apoi i-am pus dispozitivul la spate, într-un brâu. Nu vă spun că, până dimineaţa, nu mai avea nimic – durerea i-a trecut de tot! Aşa că nu ne mai despărţim de Torser. E o minune cu acest aparat, dar trebuie să ai şi un pic de răbdare, că nu le rezolvă pe toate chiar pe loc!

MARIA COMAN (63 ani) – Focşani

„Mi-a trecut şi durerea de la umăr de când port Torserul!”

Într-o zi am avut o durere groaznică la ficat, dar am pus Torserul pe locul dureros şi la scurt timp mi-a dispărut durerea. La somn m-a ajutat cel mai mult – cu Torser dorm mult mai bine şi mai mult ca înainte. Mi-a trecut şi durerea de la umăr de când port Torserul. Acum îl folosesc la ochi, pentru că fac mereu conjuctivită alergică primăvara, fiind alergică la praf, polenuri şi puf. Am scos pernele cu pene din casă, praful îl curăţ cât pot de des, dar de polenul din aer nu mă pot apăra: când ies afară din casă, mi se înroşesc ochii, mi se inflamează pleoapele şi mă dor ochii îngrozitor. De când ţin Torserul pe orbite, deasupra ochilor, deja au început să apară rezultate bune şi în această problemă. Şi băiatul meu foloseşte un Torser; el este inginer, lucrează la calculator şi îl ţine pe birou. Mereu se plângea de dureri de cap şi insomnii, dar de când are Torserul i s-au reglat toate problemele.

JANETA ENACHE (74 ani) – Iaşi

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian