Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Aveam colesterolul între 230 şi 240, iar acum a ajuns la 159. Sunt convins că Torserul «a pus umărul»!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1080 din­ 01.08.2013

„Punându-mi Torserul pe mână şi pe umăr, într-o săptămână nu am mai avut dureri”

M-am convins de puterea acestui dispozitiv, deoarece l-am probat personal şi l-a probat şi mama mea, după ce am achiziţionat un pachet promoţional de 7 Torsere – pentru toată familia, prieteni şi cunoştinţe. În primul rând, eu am avut o operatie de cancer la sân şi mă durea în continuare mâna dreaptă, pe partea în care fusese operaţia. Punându-mi Torserul pe mână şi pe umăr, într-o săptămână nu am mai avut dureri. Am şi o spondiloză cervicală mai veche, pe care mi-o îmblânzesc, de câte ori reapare durerea, punându-mi Torserul pe locul dureros. Într-o zi am m-a apucat o durere mare de ureche şi o parte din cap, deoarece stătusem în curent rece, de la aerul condiţionat. Mi-am pus Torserul pe vârful capului şi mi-am rezolvat problema în 20 de minute! Mi-l mai pun seara pe coccis, unde am uneori dureri din cauza unei căzături, şi îmi ia durerea imediat, plus că mi-am rezolvat şi problema hemoroizilor de când pun Torserul în acel loc! Mama mea are o poliartrită reumatoidă infecţioasă şi a fost internată recent în spital, deoarece i-a fost foarte rău: mâinile îi erau contorsionate, nu putea să-şi ducă nici furculiţa la gură, dar acum face treabă destul de bine cu mâinile, se ajută bine de ele. În prima zi când a purtat Torserul, a avut dureri cumplite – a fost perioada de adaptare cu aparatul, iar după o săptămână au început să i se dezumfle palmele şi degetele. Eu nu mai iau pastile din septembrie, de când am Torserul. I-am cumpărat unul şi fiului meu, pentru a fi protejat când stă la calculator. Când este mai agitat şi-l pune sub pernă, se linişteşte şi doarme mai bine. Mă simt bine şi-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a scos în cale Torserul. Eu cred foarte mult în medicina alternativă şi mă bucur că am achiziţionat acest dispozitiv.

GABRIELA P. (63 ani) – Braşov

„Aveam colesterolul între 230 şi 240, iar acum a ajuns la 159. Sunt convins că Torserul «a pus umărul», deoarece nu am luat niciun alt tratament”

Eu nu am probleme grave de sănătate, dar de când am achiziţionat Torserul mă simt mai liniştit şi dorm mai bine. Înainte, dormeam cu întreruperi, cam 5 ore pe noapte, însă acum dorm nestingherit, chiar şi câte 7-8 ore, dacă n-am treabă dimineaţa. Anual îmi fac analizele la Viena şi rezultatele sunt mai bune decât mă aşteptam: excelente toate. Aveam colesterolul între 230 şi 240, iar acum a ajuns la 159. Sunt convins că Torserul „a pus umărul”, deoarece nu am luat niciun alt tratament pentru scăderea lui. Îl folosesc de 6 luni de zile şi-l recomand tuturor. Am ajuns la vârsta la care fiecare om se agaţă de orice „crenguţă”, când vine vorba de sănătate. De aceea mi-am luat acest aparat, pe care-l ţin permanent la mine: în buzunarul de la pantaloni ziua şi în buzunarul de la pijama sau sub pernă noaptea. Să vă mai povestesc ceva: am un prieten, un fost coleg de facultate, căruia i-am făcut cadou un dispozitiv, pentru că el e foarte, foarte bolnav – e la pat de doi ani, operat la ambele picioare. Are oscilococcită sau cam aşa ceva, ambele rotule i-au fost schimbate şi înlocuite cu unele din plastic, iar din această cauză nu mai putea să meargă. N-avea cum să-şi mai facă treburile zilnice, fiind şi supraponderal, cu o greutate de 140 kg. Marea lui problemă era insomnia – stând în pat tot timpul, nu-şi mai putea controla somnul. Neştiind despre ce este vorba, a râs de mine când i-am dus Torserul, dar am vorbit cu el acum trei zile şi mi-a zis, încântat: să ştii că Torserul îşi spune cuvântul, mă simt mult mai bine fiindcă acum sunt odihnit şi am chef de viaţă. Indiferent de probleme, se vede că Torserul face bine la oricine!

POPESCU VASILE (71 ani) – Satu-Mare

„De cand am Torserul, mi-au dispărut durerile de genunchi şi hernia nu mă mai chinuie atât de tare”

Sufeream de ani buni de gonartroză la genunchiul stâng, hernie de disc, tensiune oscilantă, cu palpitaţii şi aritmii, aveam şi glaucom la ochiul drept, iar din când în când îmi apăreau puncte negre în privire la celălalt ochi. Din cauza piciorului beteag nu mai puteam merge deloc, prin casă mă ţineam de mobilă. Era cumplit! Am comandat un dispozitiv Torser şi am început să-l folosesc. După două luni, mi-au dispărut durerile de genunchi şi acum pot să mă deplasez foarte bine. Rezultate bune am avut şi la coloană: hernia nu mă mai chinuie atât de tare. Torser m-a ajutat şi în privinţa somnului: dorm profund, mă trezesc odihnită, nici nu-mi mai simt vârsta. De când pun Torserul la inimă (îl ţin în sutien) pe parcursul zilei, nu am mai avut manifestări cardiace neplăcute. De asemenea, văd mult mai clar, petele din privire mi-au dispărut, iar tensiunea oculară este aproape de limitele normale. Mă bucur foarte mult că am acest minunat aparat – mic, dar puternic şi foarte eficient!

MARCELA GEORGESCU (69 ani) – Brăila

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian