
Mai multă prospeţime pentru obraz? Mai mult volum pentru păr? Urmaţi trucurile pe care vi le propunem, şi Mărţişorul vă va găsi mai tinere ca oricând
Hrană pentru obraz
Fiindcă nu poate să strige de foame, nu înseamnă că obrazul nu trebuie să fie hrănit. Încercaţi să-i oferiţi în fiecare zi alt meniu. Dimineaţa sau după-amiaza, când vă întoarceţi acasă de la birou, curăţaţi-l bine şi poftiţi-l la masă: luni – o mască din miere proaspătă de albine, marţi – o mască de argilă, miercuri – brânză de vaci amestecată cu câteva picături de lămâie, joi – mască de drojdie, vineri – mască de fructe (banane, mere sau portocale zdrobite şi întinse pe faţă), sâmbătă – câteva feliuţe subţiri de carne de vită, bătute uşor cu ciocanul şi întinse pe obraz. Duminică – ei bine, duminică uitaţi-vă în oglindă şi minunaţi-vă ce înseamnă să nu-ţi laşi obrazul flămând.
Lifting pentru ochi
Sunteţi stresate sau obosite şi aveţi permanent ochii roşii? Procedaţi în felul următor: aprindeţi o lumânare şi concentraţi-vă cu toată puterea asupra flăcării minimum cinci minute. Privirea se activează şi străluceşte, înlăturând semnele oboselii. Şi încă un truc: colţurile ochilor desenate cu dermatograful în sus dau feţei o expresie mai dinamică.
Culorile pastelate împrospătează
Sn sfat dat de profesionişti: folosiţi fardurile de ochi pastelate dacă vreţi ca privirea să fie mai expresivă. Sub punctul cel mai înalt al sprâncenei puneţi puţină culoare roz şi întindeţi-o cu degetul, uniform. Culorile pastelate au revenit în modă.
O îngrijire specială a mâinilor
Mâinile ies la fel de obosite din iarnă, ca şi obrazul. Singură, crema nu le vine în ajutor. Curăţaţi-le de celulele moarte cu sare grunjoasă sau, şi mai bine, frecându-le cu nisip, una pe cealaltă, după ce înainte le-aţi umezit. Clătiţi-le apoi şi ungeţi-le cu cremă.