Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 4-10 octombrie

Luna crescătoare ne încurajează să ne apucăm de proiecte noi. Abilul comunicator Mercur, cel ca­re-și face intrarea în Scorpion, ne ajută să por­nim afaceri, eventual cu colaborarea unor bănci. În­cepând de miercuri, micul benefic Venus, pa­troa­na banilor, se asigură că aceste planuri se vor de­rula sub bune auspicii. Energia ei ne poate atra­ge investitori bineveniți. În schimb, micul malefic Mar­­te intră în weekend în Balanță, unde nu se simte bine deloc, pentru că, astrologicește vorbind, se gă­­sește „în exil”. Venus, tot acolo, îi dă o mână de ajutor până marți, dar ulterior el va trebui să se descurce singur în aceasă zodie care îi domolește drastic do­rința de afirmare sau chiar de dominare, și anume până într-a doua jumătate a lunii no­iem­brie.

Semnele cardinale:

BERBECII au fost întâmpinați cu ele­ganță, în proiectele lor, de partenerul de cuplu sau de afaceri. De sâmbătă înce­pând, aceștia încep însă să ridice pretenții. Nu într-o manieră deranjantă, măcar până marți. Oportunități de investiție bune se ivesc de miercuri.

RACII nu știu prea bine dacă să dedice sfârșitul de săptămână familiei sau unei persoane de care se simt atrași. Ideal ar fi să vă împărțiți timpul pe ambele fronturi. Cu cei din familie veți avea de discutat anumite de­cizii care pot scoate la suprafață asperități.

BALANȚELE sunt sprijinite de ferme­că­toarea Venus. De duminică începând, ins­tigate de Marte, care li se alătură și el, prind însă curaj să spună și ce le deranjează. Venus trece miercuri în Scorpion, unde, împreună cu Mercur, vă poate spori veniturile, dar și garderoba.

CAPRICORNII rămân în grațiile șefilor, cel puțin până marți. Ulterior ar fi bine să alegeți, dacă puteți, proiecte la care să lucrați singuri, căci nu funcționați în echi­pă. De miercuri încolo, e posibil, ba chiar indicat, să porniți o afacere împreună cu niște prieteni.

Semnele fixe:

TAURII fac bine dacă se feresc de eforturi, deși partenerul insistă să le facă, de­oarece există un risc de accidentare la ni­velul gleznelor sau al gambelor. Partenerul e vor­băreț iar, de marți, afectuos. S-ar putea să-i vină o idee de afaceri demnă de luat în considerare.

LEII, încurajați de prieteniile și even­tualele câștiguri obținute interacționând cu apropiații, ar putea fi tentați să ridice pretenții nejustificate. Nu e o idee bună, mai ales de miercuri. În schimb, cu cei din familie puteți vorbi cu folos despre bani și resurse.

SCORPIONII știu să asculte cu dis­creție ce se zvonește în jurul lor. Nu e vor­ba neapărat de bârfe, ci despre infor­mații care le pot fi de un real folos începând de miercuri. Dacă în weekend cineva vă cere un favor, nu ezitați să i-l acordați. Veți fi răsplătiți, în timp, cum se cuvine.

VĂRSĂTORII studenți sau cei care călătoresc se pot împrieteni lesne cu per­soane plăcute, bine educate. Vă vine ușor să vă însușiți sau să transmiteți altora din cu­noș­tin­țele dobândite de dvs. Începând de miercuri, aveți posibilitatea de a comunica productiv cu șefii.

Semnele mutabile:

GEMENII care nu s-au îndrăgostit în ul­timele trei săptămâni mai au răgazul să o facă până marți. Pasiuni pot izbucni și ulterior, până la finele lui noiembrie, dar mai de­grabă de genul dragoste cu năbădăi. Stați bine cu energia și reflexele. La serviciu, lucrurile merg unse.

FECIOARELE sunt prinse deja într-o serie de proiecte bănești, care chiar încep să dea roade. De sâmbătă însă, ar fi cazul să vă domoliți dvs. sau să domoliți pe cineva care vă cere cam multe. Conversațiile și întâlnirile cu cei din anturaj devin tot mai interesante, de miercuri.

SĂGETĂTORII au de câștigat în urma interacțiunii cu acele persoane din anturaj care sunt deopotrivă autoritare și bine­voi­toare. Punctul lor de vedere vă poate inspira. Bâr­fele la adresa dvs., de care puteți afla luni, se pot întoarce mai încolo, în mod straniu, în favoarea dvs.

PEȘTII încep să depășească, în fine, un blo­­caj interior în care își doreau un lucru și opusul acestuia în același timp, cu a­ceeași fervoare. Dar în privința investițiilor, ați ac­ționat inspirat și cu luciditate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian