Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Rețete cu miere

Foto: Dreamstime

• Aurul lichid al albinelor vă transformă pielea în floare •

Încă de pe vremea Cleopatrei, mierea de albine a devenit o sub­stanță de bază în întreținerea frumu­seții. Efectul său asupra tenului este excepțional, mai ales dacă o com­binați și cu verdețuri. Câteva vita­mine proas­pe­te în plus față de fruc­toza și sărurile minerale conținute în miere fac adevărate mi­nuni.

Mască pentru ten normal, cu brânză de vaci, miere și pătrunjel

Un gălbenuș de ou, o jumătate de linguriță cu miere, o linguriță cu brân­ză de vaci proaspătă, o linguriță cu unt­delemn de germeni de porumb (poate să fie și de măsline), o jumă­tate de linguriță suc de lămâie, o linguriță cu smântână, trei fire de pătrunjel tocate. Se amestecă toate produsele, se întind pe față, pe gât și pe decolteu ca o mască, se lasă să ac­țio­neze 20 de minute, apoi se spală cu apă călduță.

Mască pentru ten uscat, cu iaurt, miere și mărar

O linguriță cu iaurt, o linguriță cu miere, o linguriță cu mălai, trei fire de mă­rar tocate. Se amestecă bine pro­du­sele și se procedează ca în rețeta expli­cată mai sus.

Mască pentru ten mixt, cu lapte, miere și salată verde

O linguriță făină de porumb, o lin­gu­riță cu miere, două frunze de salată verde tocate, puțin lapte cald. Se amestecă toa­te ingredientele și se aplică sub formă de mască.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian