Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 18-24 octombrie

Foto: Shutterstock

Venus și Mercur în Scorpion fac schimb de mesaje cu Neptun în Pești. Dacă ar fi vorba doar despre Venus și Neptun, mesajele ar fi numai despre dragoste și artă, despre visat cu ochii deschiși și stări elevate de conștiință. Însă Mercur cel capabil să-și păstreze obiectivitatea ne poate transmite intuiții inspirate, privitoare la bani. Să nu uităm totuși că e necesar să verificăm atent sursele și informațiile de la care pornim. Cei doi malefici Marte și Saturn sunt pe picior de ceartă, primul în Balanță, cel de-al doilea în Capricorn. Sunt riscuri să ne luăm la harță cu șefii ori cu asociații. E greu de crezut că avem câștig de cauză în fața celor care dețin autoritatea. Miercuri, Soarele intră în Scorpion. Acestor nativi le dorim cu această ocazie un generic “La mulți ani!” Per­cep­țiile noastre se ascut, energia ne crește, ieșim din dulcea toropeală venusiano-neptuniană și ne punem pe treabă. Unele dintre planurile noastre țesute astă primăvară pot începe să se concretizeze dacă vorbim cu cine trebuie.

Semnele cardinale:

BERBECII, mai puțin energici decât le-ar fi drag, se pot trezi încălecați de un partener de cuplu sau de afaceri care știe exact ce vrea. S-ar putea să fiți tentați de o aventură pasională sau de o speculație bănească – în ambele cazuri, țineți cont de riscuri.

RACII au de luat probabil o decizie mai importantă privitoare la casă sau familie. Problema e că partenerul dvs. de cuplu vede lucrurile complet diferit față de dvs. și de aici se pot ivi conflicte. Dacă nu sunteți căsătoriți, persoana iubită vă poate inspira o soluție creativă.

BALANȚELE își trasează limitele mai ferm decât o fac în mod obișnuit, dar, atenție, o persoană mai în vârstă din familie poate considera atitudinea dvs. ca fiind nelalocul ei.

CAPRICORNII, care au impresia că șefii lor sunt prea autoritari, ar face bine să nu se încăpățâneze. Dacă dvs. aveți dreptate, asta se va vedea în timp și veți avea câștig de cauză. Sfaturi bune și eventual o colaborare pu­teți primi din partea prietenilor.

Semnele fixe:

TAURII au parte de un partener de cuplu sau de afaceri comunicativ și apropiat. E bine să îl ascultați cu atenție pentru că poate veni cu subiecte de discuție interesante sau cu propuneri lucrative. Sănătatea vă poate pune unele probleme. Sensibilă e zona capului.

LEII primesc oaspeți, cadouri sau oas­­peți care vin cu cadouri. Reușite se anun­­ță și întrunirile de familie, unde comunicarea decurge afectuos. Mai puțin bine vă înțelegeți cu cei din anturaj. Fiți de ase­menea atenți la volan și plătiți-vă eventualele datorii către bănci.

SCORPIONII se manifestă cu mai multă relaxare decât de obicei. Simțiți nevoia să vă destăinuiți partenerului de cuplu sau să supuneți atenției asociatului proiecte la care țineți. Ar fi indicat să ciuliți urechile la bâr­fele care se vehiculează la adresa dvs.

VĂRSĂTORII reușesc să câștige apre­­cierea șefilor nu doar prin creati­vitatea ideilor cu care se pre­zintă, dar și prin mo­dalitatea de comu­nicare. Se poate între­ve­dea o promovare. Dar nu vă relaxați prea tare, sim­patia șefilor îi poate înverșuna pe inamicii dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII își clarifică tot mai mult perspectiva profesională. Se poate ca partenerul să fie cel care vă ajută să pri­viți corect lucrurile. Și cu colegii vă înțelegeți bine, probabil dați tonul în echipă.

FECIOARELE doresc să întreprindă ceva nou menit să le sporească veniturile, dar nu e momentul să puneți planul în aplicare. Asigurați-vă mai întâi că nu e vorba despre speculații riscante.

SĂGETĂTORII devin tot mai realiști în privința felului în care pot fi rezolvate anu­mite chestiuni casnice ori familiale. Aveți grijă să nu acceptați contracte prin care pre­luați responsabilități care nu ar trebui să vă revină.

PEȘTII se lămuresc care sunt limitele profesionale pe care le pot atinge. E mai bine să vă opriți la funcții pentru care sun­teți într-adevăr competent. Dacă un prieten mai în vârstă dorește să vă implice într-o afacere, ar fi bine să spuneți “nu”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian