Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

După ora 16, doar fructe!

Foto: Dreamstime

Cura pe care v-o propun este foarte ușor de ținut, iar re­zultatele sunt uimitoare: în trei săp­tămâni veți slăbi până la 6 kilo­grame! (Știu din proprie expe­ri­en­ță.) Iată cum procedați:

* În fiecare zi lucră­toare, de luni până vineri, mâncați micul dejun și prânzul normal. În schimb, după orele 16.00, nu mai mâncați ni­mic, în afară de o jumătate de kilo­gram de mere sau o jumătate de kilogram de portocale.

* Sâmbăta și duminica: dimi­neața – mâncați un mic dejun sărac în calorii, fiindcă nu aveți cum să le consumați într-o zi de odihnă (pâine prăjită cu o fe­lie de șuncă sau de frip­tură rece și o cană de lapte cu fulgi de porumb); la prânz – mâncați doar o farfurie de supă (doar zeama) și un grătar cu salată; seara – după ora 16.00, mâncați doar fructe, con­form indicației de mai sus.

Dacă vi se face foame între mese, beți un pahar cu apă călduță. Este recoman­dabil ca de două-trei ori pe săptămână să faceți o aler­gare ușoară (afară), înfă­șurându-vă coapsele și abdo­menul cu o folie de plastic (pen­tru sandviciuri). Apoi faceți un duș și culcați-vă, învelindu-vă gros. Suc­ces!

OANA – Oradea

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian