Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SMILEY, în turneu național: „Abia aştept să cântăm cât pentru toate zilele în care n-am făcut-o!”

Foto; Instagram

Pe lângă talentul lui muzical, Smiley are un șarm nebun. Arătos, haios, îmbrăcat aiu­rea-n tramvai, dincolo de exuberanța lui sclipicioasă, se simte o undă profundă de melan­colie, care te face să-l îndrăgești pe loc. Sentimental și modest, Smiley n-a făcut-o niciodată pe grozavul și pe super-eroul, ceea ce-l face extrem de plăcut, indiferent dacă se află pe scenă sau în rolul de pre­zentator al unor emisiuni TV.

Așa se explică de ce anul 2019 este de bun augur pentru el pe toate fronturile pe care acti­vează. Smiley a înregistrat al 10-lea sezon pentru „Ro­mânii au talent”, a urcat pe scena Untold de la Cluj, alături de nume mari, a antrenat noi tineri talentați pentru ediţia a IX-a a „Vocii României” şi a mai avut timp să lanseze şi câteva melodii noi. Dovadă a reuşitelor sale stau şi multiplele lui no­mi­nalizări la premiile Radar de Media din această toamnă: „Cel mai bun cuplu de prezentatori” – alături de Pavel Bartoş; „Cea mai populară vedetă din România”; „Cel mai sexy star TV”, „Artistul anului”; „Melodia anului” (cu hitul „Jumătate”, in­terpretat în duet cu Sore); şi chiar în topul pentru „Cel mai bun Vlog”, căci s-a adaptat de minune noilor tehnologii şi le foloseşte în favoarea sa, mai ales pentru a-şi ţine aproape fanii tineri. Dacă sun­teți și dvs. fani Smiley, puteţi contribui cu un vot în favoarea lui, pe internet, la radardemedia, până pe 15 noiembrie. Dar visul lui Smiley în toam­na aceasta este să facă un turneu național. Intitulat „@Smiley_Omul”, va fi cel mai mare de până acum. „Anul trecut ne-am distrat în 10 oraşe. Anul ăsta ne-am ambiţionat să venim în 15 oraşe şi să aducem şi mai mulţi oameni împreună”, afirma el. „Pregăteşte-te, așadar, pentru un show care îţi va capta simţurile, care te va face să dansezi, să strigi, să visezi, să te simţi liber. Pe 29 octombrie începe turneul. Nimic nu se compară cu schimbul de energie dintre noi din timpul unui concert. Este magie pură, pentru care vă sunt recunoscător. Dato­rită vouă m-am simţit acasă în fiecare oraş în care am fost anul trecut, în timpul turneului „Confesiune”. Abia aştept să avem #liberlaemoţii cu toţii şi toamna asta. În concertele din turneul @Smiley_Omul, să cântăm cât pentru toate zilele în care n-am făcut-o, să dansăm cât pentru toate serile în care am stat acasă, să simţim cât pen­tru tot anul. Acest turneu este despre noi toţi şi despre fiecare om în parte”, spunea artis­tul.

Cele mai noi melodii ale cântărețului au fost lansate chiar toamna a­ceasta. Una dintre ele, plină de savoare ironică, se numeşte „Piesă de Youtube” şi a fost pos­tată pe internet luna tre­cută: „N-am făcut nicio­dată o piesă de vlog,/ Dar cât de greu poa’ să fie?/ Facem un beat cu un bas şi cuvintele pe loc,/ N-are cum să nu-mi iasă mie…/ Dă şi tu un Like, Subscribe…/ Hai, hai… ca s-ajung milio­nar în Like…”… Me­lodia a fost ascultată de peste 150 de mii de oa­meni şi a strâns deja peste 11 mii de like-uri. „Am făcut un cântec într-o oră şi un clip gratis”, se lăuda Smiley. O izbândă grozavă pentru un minimum de efort depus.

Cel de-al doilea cântec lansat, realizat de data asta în timbru romantic, „My Love” (Dra­gostea mea), a fost ascultată de aproape 700 de mii de oameni, în nici trei săptămâni. „Ca şi iubirea, muzica e uni­versală. Nu cred că există un generator mai puternic de senti­mente pe pământul acesta. Că are versuri în română, în en­gleză, în germană sau în japo­neză, muzica te face să plângi, să râzi, să dan­sezi, să visezi”.

Fanii lui Smiley speră că aceste noi me­lo­dii sunt semnele precursoare ale unui apropiat album. Cântărețul a lansat până acum pa­tru discuri: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) şi „Confesiune” (2017). Dar până la lansarea noului disc, ultimele lui melodii şi hiturile deja consacrate pot fi as­cul­tate în concertele din tur­neu. Spectacolele pla­­nificate vor fi gran­dioase. Luminile, pro­iec­ţiile, întregul platou sunt pregătite special pentru a le oferi celor prezenţi, adevărate săr­bători muzicale.

Smiley porneşte la drum în Pitești, ora­şul lui natal, unde va cânta pe 29 octombrie, la Sala Sporturilor. Vor urma apoi spectacole în: Bu­zău (30 oct., la Sala Sporturilor); Con­stanța (5 nov., la Casa de Cul­tură a Sindica­telor); Galați (7 nov., la Sala Sporturilor); Plo­iești (10 nov., la Casa de Cul­tură a Sindica­telor); Brașov (12 nov, la Sala Sporturilor); Târgu Mureș (13 nov., la Sala Polivalentă); Cluj (18 nov., la Sala Polivalentă); Timișoara (19 nov., la Sala Sportu­rilor); Arad (20 nov., la Sala Sporturilor Victoria); Craiova (25 nov., la Sala Sporturilor); Bacău (10 dec., la Teatrul de vară); Botoșani (11 dec., la Sala Polivalentă); Iași (12 dec., la Sala Polivalentă). Turneul se va ter­mina la București, pe 21 dec., la Sala Polivalentă.

(Bilete şi mai multe informaţii găsiţi pe: https://bilete.smiley.ro sau în reţeaua iabilet.Vor fi puse la dispoziţie 10 tichete pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, iar mai multe detalii în această privință puteţi afla trimiţând un mesaj pe adresa de e-mail ticketing@sublime romania.com.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian