Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Cum pot scăpa de polipii din vezica biliară” (Răspuns pentru GEORGETA, F. AS nr. 1004)

Se ia un pumn de flori de sunătoare, 600 g miere de albine (de salcâm), 600 ml ulei de măs­line, 3 lămâi tăiate felii. Se pun toate la macerat, timp de 8 zile, într-un borcan de sticlă de culoare închisă, se agi­tă zilnic pentru amestecare, apoi se stre­coară. Se beau două linguri în fiecare di­mineață, pe stomacul gol, după care se stă culcat 1/2 oră pe partea dreaptă. • Apoi se bea un ceai din rostopască (1/2 lingu­riță opărită cu 200 ml apă). După o jumă­tate de oră, se poate mânca. Cura durează până la terminarea compoziției, după care faceți o ecografie. Dacă situația nu s-a ame­liorat complet, repetați cura.

VALERIA – Sibiu

„Caut un tratament împotriva stafilococului hemolitic” (Răspuns pentru SIMONA, F. AS nr. 1005)

În luna februarie 2018, trebuia să mă ope­rez pe cord deschis. În vederea efec­tuării acestei operații delicate, a trebuit să fac tot felul de analize pentru depistarea eventualelor focare de infecție. Cu această ocazie mi s-a depistat în gât și în nas un stafilococ hemolitic și din acest motiv am fost supusă operației abia în luna iulie a aceluiași an. În această perioadă am luat tot felul de antibiotice recomandate de orelist, conform biogramei, dar nu m-am vindecat. Mi s-a spus că nu va trece cu nici un vaccin, ci doar să mă împrietenesc cu sta­fi­lococul. În cele din urmă, cu ajutorul car­diologului meu, am ajuns la un micro­biolog bun, care în două săptămâni m-a vin­decat. Iată tratamentul: Clacid – o te­tra­ciclină de ultimă oră – 20 de pastile. Se ia o pastilă dimineața la ora 8 și una sea­ra, la orele 20. În nas, se pun picături de Gentamicină sau unguent cu gentamicină, la aceleași ore. În perioada tratamentului, este interzis consumul de alimente acre (ci­­trice, mere), iaurt, murături, sucuri acre etc. Seara, se face gargară cu ceai de mu­șe­țel, în care se pune o linguriță de bicar­bonat de sodiu. După trei zile de la sfârșitul tra­ta­mentului, faceți exudatul faringian. Vă doresc sănătate!

MARIA R. – Timișoara

„Alinați suferința mamei, care s-a operat de tumoră de pleură!” (Răspuns pentru B.M. – Călărași, F. AS nr. 1008)

Vă scriu un remediu pe care l-am testat pe două per­soane în vârstă, cu rezultate foarte bune.

* În primul rând, se interzic fumatul, alcoolul, ca­fea­ua și se trece pe un regim lac­to-vege­ta­rian (legume, fructe și su­curi de le­gume și fructe).

* Ceai de trifoi roșu, în părți egale cu rădă­cină de brusture, rădăcină de păpădie (se beau trei căni pe zi).

* Infuzie de năpraznic (Ge­­ra­nium rober­tianum), nu­mit și ciocul cu­coarei, priboi, so­vârf, care este un re­me­diu si­gur în toate tipurile de cancer – mai ales în afecțiunile inflamatorii și tumorale ale plămânului și pleurei. Spre deo­sebire de spânz, năpraznicul nu este o plantă to­xică, nu prezintă efecte secundare și poate fi folosită pe durată lungă, în toate tipurile de cancer.

* În plus, folosiți și ge­lul pur de Aloe vera, care regenerează organele interne, de­to­xifică or­ga­nismul la nivel celular. Posed în cantitate mare planta năpraznic și am posibilitatea de a procura remedii pe bază de Aloe vera de maximă puritate și efi­ciență.

MINODORA – Piatra-Neamț

„Soțul meu are cancer la ficat, ulcer perforat și varice esofagiene” (Răspuns pentru S. T. – București, F. AS nr. 1057)

* Pentru cancer la ficat se recomandă ca fiind deosebit de eficient ceaiul de armu­ra­riu, com­binat cu cătină în părți egale – 3 căni/zi. Se interzic alcoolul, tutunul, ca­feaua și carnea. Alimentația va fi alcă­tui­tă din su­curi de legume (morcov și sfeclă roșie), brân­ză de vaci dulce, pâine neagră.

* Ulcerul perforat se vin­decă repede cu pulbere de obli­geană, câte 1/2 linguriță de trei ori pe zi, asociat cu ceai de găl­benele (ci­catrizant și dezinfec­tant) și ceai de coa­da-calului (reducător al acidității gas­tri­ce).

* Pen­tru varice esofagiene va face gargară cu ceai de tă­tăneasă – o lingură plină de rădăcină de plantă fiartă la foc mic, timp de 30 mi­nute, în 800 ml apă. Va face gar­gară de 3-4 ori pe zi. Va mesteca timp de 5 minute o linguriță de pulbere de brusture rădăcină, după care o va înghiți lent. Mare atenție la regimul alimentar. Vă doresc multă sănă­tate!

SERGIU B. – București

„Caut un remediu pentru reflux vezico-renal” (Răspuns pentru LUANA V. – Oradea, F. AS nr. 1230)

1. Am suferit și eu de infecții urinare repetate, dar de ani întregi nu am mai avut probleme da­to­rită medica­mentului numit UROVAXOM. Se ia timp de trei luni, 10 zile pe lună, câte o pastilă pe stomacul gol. Este un fel de vaccin oral, ca și BRONCHOVAXOM, pe care i l-am administrat copilului meu, care făcea foarte des angină, pneu­monie și alte boli ale aparatului respi­rator.

(Vă mulțumesc pentru tot ce faceți prin inter­mediul aces­tei reviste. Sunteți minunați. Să vă ajute Dumne­zeu!)

CAMELIA – Carei, jud. Satu Mare

2. Vă înțeleg disperarea, pentru că am trecut și eu prin aceeași urâtă experiență cu băiatul meu, numai că el a avut ca germen Pro­teus. Acum are 4 anișori și am scă­pat de neno­rocitul de microb. În primul rând, i-am dat medi­camentul UROVA­XOM (se prescrie de către pedia­tru). Hotărâtoare pentru copil a fost însă cura de ape de la Olănești, unde un medic ne-a prescris o schemă de băut apă progresiv, începând de la 25 ml la aproximativ 200 ml, până la finalul curei. Dimi­neața, la prânz și sea­ra (zilnic), cu o oră înainte de masă, a băut de la izvorul 24 (cel mai bun pentru pro­bleme renale) și, la o oră după masa de prânz, a băut apă de la izvorul 11 (conține oligo­ele­mente și crește pofta de mâncare). După prima cură, fă­cută în 1998, germenii au scăzut sub zece mii și apoi, după câteva luni, au dispărut. Ni s-a re­comandat să fa­cem trei ani la rând aceste cure de ape. În paralel, chiar la Olănești, i-am dat băiatului și medicamentul BRONC­HO­VAXOM (recomandat pentru afecțiuni respiratorii, adică răceli repetate și pusee de febră pe care le-a avut și el), în fiecare primăvară și toamnă, și acum am scăpat de pro­bleme.

Să vă dea Dumnezeu multă sănătate.

VIRGINIA – Ploiești

„Caut un tratament naturist pentru cistalgie” (Răspuns pentru CIPRIAN – Iaşi, F. AS nr. 1231)

Și eu am suferit de iritații ale vezi­cii până am făcut un tratament cu planta numită Ciocul Cu­coarei (a fost prezentată și în F. AS) și de atunci nu mai am nimic.

ALEXANDRINA – Brașov

„Cum se poate evita recidiva unui abces perianal?” (Răspuns pentru A. G. – Cluj, F. AS nr. 1278)

În cazul abceselor cu­tanate, indiferent de loca­lizarea lor, se obțin rezultate spec­ta­culoase prin aplicații locale cu ungu­en­tul MI­BAZON (s-a mai scris des­pre el în F. AS), un preparat ieftin, pe care îl găsiți nu­mai la farmaciile veterinare și care con­ține un complex de antibiotice în concen­trație ridicată, de o deo­sebită eficiență. Chi­nul dvs. de ani va lua sfârșit rapid. Vă do­resc sănătate!

ICA TOMUȘ – Timișoara

„Caut un tratament pentru cervicovaginită” (Răspuns pentru VIOLETA – Bucureşti, F. AS nr. 1310)

Deosebit de eficiente sunt spălăturile va­ginale cu următorul ceai: la doi litri de apă fiartă se pune câte o lingură de rosto­pască, gălbenele, nuc, ră­chitan, coada-șo­ri­celului și stejar. Două săptă­mâni se fac spălături în fiecare seară, apoi la două zile, până la vindecarea completă. Evitați al­coolul, tutunul și condimentele tari, ca piperul și ardeiul iute. Vă doresc sănătate!

SERGIU B. – București

„Băiatul meu face pipi în pat noaptea” (Răspuns pentru LENUŢA V., F. AS nr. 1323)

1. O metodă foarte simplă și care dă re­zultate aproape în toate bolile este ur­mă­toarea: se pun într-un lighean 2-3 litri de apă călduță (nu fiartă și răcită, ci nu­mai călduță) și se stă cu șezutul în ea, câte 5-10 minute, de două ori pe zi, timp de vreo săptămână. După baie, se stă în pat, învelit. Se recomandă și regim naturist.

ELI – Focșani

2. Preotul Sebastian Kneipp recomandă pășitul în cadă cu apă rece (până la pul­pe), vreme de 3-5 minute, după care copilul trebuie să fugă prin casă sau afară, pentru ca picioarele să revină la căldura lor naturală. În testamentul său, preotul declară că toți copiii care au urmat acest tratament, într-o săptămână au fost vin­decați.

MARIA B. – Constanța

3. Când băiatul dvs. face pipi în tim­pul zilei, spuneți-i să dea drumul la un jet de urină, apoi să se oprească puțin și ia­răși să-i dea drumul. Să fie ca o joacă. Această metodă întărește mușchii zonali și se dezvoltă și simțul de a opri urina­tul prin somn. Metoda e recomandată și per­soanelor în etate, care pierd urina mer­gând pe drum.

LUCREȚIA – Iași

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian