Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac: Săptămâna 15-21 noiembrie

Foto: Shutterstock

Pe măsură ce se apropie sfârșitul perioadei de retrogradație a lui Mercur în zodia Scorpionului, ies la lumină lucruri pe care am fi vrut să le as­cun­dem, inclusiv de noi înșine. Poate fi vorba despre felul în care îi manipulăm pe cei din jur, ce șme­cherii sun­tem tentați să facem cu banii, ori ches­ti­uni de ordin fizic, cum ar fi infecții ascunse în siste­mul res­pi­rator sau cel uro-genital. Marțea aceasta are cu ade­vărat trei ceasuri rele, deoarece Mercur sta­­țio­nează, deci energia stagnează, ceea ce nu ne aju­tă nici la volan, nici în chestiunile bănești. Mercur se urnește miercuri, dar de abia de joi răsuflăm ușu­rați. Dacă până acum nu ne-am precipitat și nu ne-am dat cu stângu-n dreptul, lucrurile care se deblochează se pot dezvolta rapid. Cei doi benefici, Venus și Jupiter, ambii în Săgetător, ne asigură bu­na dispoziție necesară ca să putem face față tra­casărilor. Călătoriile lungi, prieteniile sau iubirile cu persoanele din străinătate și examenele se desfă­șoară sub cele mai bune auspicii.

Semnele cardinale:

BERBECII care nu s-au simțit bine cât timp Marte a traversat Balanța au marți impresia că au renăscut. Marte în Scor­pion, cea de-a doua zodie pe care o guvernează, vă dă vigoarea și determinarea de-a vă apuca de afa­ceri. Relațiile cu străinătatea merg foarte bine.

RACII ajung, pe miercuri, să-și dea sea­ma că au dat cât nu face pe distracții cu persoane iubite, la jocuri sau pentru copii. Nu vă necăjiți, Marte și Mercur direct vă inspiră să găsiți soluții creative. Venus și Jupiter vă trimit energie plăcută, dar și poftă de mâncare mare.

BALANŢELE se bucură, pe de o parte, că Marte le părăsește, marți, zodia. Pe de altă parte vă vine mai greu să vă impuneți fără el alături. Vă recomandăm prudență cu banii pâ­nă miercuri, dar mai apoi vă descurcați fără probleme.

CAPRICORNII sunt ceva mai puțin afec­tați de turbulențele provocate de com­bi­nația energetică Mercur-Marte. Pe de o par­te se poate să aflați în secret des­pre cap­canele în care alții cad cu ușurință. Pe de altă parte, puteți face un schimb de informații prețios cu prie­te­nii.

Semnele fixe:

TAURII se simt derutați de felul în care decurge comunicarea cu partenerul de cuplu ori de afaceri, până miercuri inclusiv. Se poate ca acesta să spună azi una, mâine alta sau să vă reproșeze chestiuni din trecut. In­ves­ti­ții­le dvs. merg tot mai bine și ați dori să le ex­tin­deți.

LEII nu se înțeleg cu cei din familie, deci n-ar fi cazul să petreceți weekend-ul alături de ei. Unii s-ar putea să susțină ve­he­­ment neadevăruri care vă irită. Conso­la­­rea vine din partea persoanei iubite sau din acti­vi­tăți creative, care pot deveni și lucrative.

SCORPIONII, persoane de obicei controlate, pot spune și chiar face lucruri pe care să le regrete, până marți. Mai bine plecați decât să vă lăsați provocați. Câștigurile dvs. directe pot să crească, fără vreun efort deosebit.

VĂRSĂTORII fac bine dacă se țin de­parte de șefi, până marți inclusiv, de­oa­rece aceștia sunt puși pe harță. Vă pot re­proșa și fleacuri petrecute cu luni în urmă și nu e exclus să se lase cu sancțiuni. Un proiect pus la punct cu prietenii poate avea un succes ne­aș­teptat.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt vizați în mod special de ultimele zile de Mercur retrograd cu un adaos de energie marțiană. Ar trebui să fiți precauți la serviciu, cu colaboratorii, cu care vă puteți certa, până marți.

FECIOARELE au nevoie de răbdare și pru­dență pe parcursul deplasărilor co­ti­diene. Conduceți precaut și nu vă con­traziceți cu cei cu care vă întâlniți, pot ieși scântei. Clipe frumoase vă oferă cei din familie, care vă pot face să vă amuzați.

SĂGETĂTORII se simt atât de bine în prezența ambilor benefici în semnul lor, încât s-ar putea să ignore cu desăvârșire bârfele la adresa lor. E bine să luați cunoștință de ele și să restabiliți adevărul, fără a vă enerva.

PEŞTII n-ar trebui să plece la drum, mai ales dacă asta presupune ieșirea din țară, până pe marți. Sau se poate să vă certați cu persoane din străinătate, cu care va fi greu să re­luați relațiile. Rămâneți pe loc și concentrați-vă pe carieră, aici se deschid porți.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian