Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Doresc un leac naturist, eficient pentru tumoră la prostată”

Foto: Shutterstock

Am fost diagnosticat cu tumoră de prostată (25-23 mm, cu colet îngust de 6 mm) în urma unei in­vestigații făcute la tomograf în septembrie 2019. Am 74 de ani, iar me­dicul care a efectuat investi­gația mi-a spus, la insisten­țele mele, că majoritatea tumorilor de prostată sunt maligne. Ana­liza PSA efec­tuată înainte de tomograf a fost în limite normale, respectiv 0,29 ng/ml, iar în ultimii 8 ani, an de an, s-a încadrat între 0,23 și 0,28 ng/ml, cu tratament medi­ca­mentos și ceai de pufuliță și ghimpe. Nu am efectuat prelevări pentru laborator în vederea depistării naturii tumorii, deoarece tot din re­vista „For­mula AS”, pe care o urmăresc săptă­mânal, de peste 20 de ani, am aflat că este mai bine să nu se intervină înaintea începerii unui tratament naturist.

Dacă cineva dintre fitoterapeuți sau medici specialiști cunoaște un tratament naturist care să conducă la resorbția (dispariția) tumorii, îi rog din suflet să-mi transmită prin intermediul re­vistei „Formula AS”, tratamentul.

Aștept cu nerăbdare răspunsul. Vă mulțu­mesc anticipat! Să vă dea Dumnezeu sănătate!

GHEORGHE C. – Buhuși

„Mă ustură tare fața și pielea capului”

Stimată redacție, am o mare rugăminte: să mă ajutați în legătură cu suferința mea. Am 72 de ani și am fost la mai mulți medici dermato­logi, dar fără niciun rezultat. Mi se usucă fața și mă pișcă chiar și pielea de pe cap. Dacă stau la căldură, nu e bine, dacă stau la vânt, nu e bine. Fiecare medic mi-a spus că nu îmi poate da niciun tratament pentru că nu am nimic pe față, dar eu sufăr foarte mult, de un an. Dacă trebuie să mă duc la un consult, mă duc în orice colț al țării. Mă dau pe față cu Apidermin, pentru ame­liorare. Vă mulțumesc anticipat,

ION – Dej

„Caut remediu pentru capilare oculare înfundate”

Dragă redacție, vă rog să mă ajutați să îmi re­zolv următoarea problemă de sănătate: am sân­ge­rări în globii oculari, din cauza unor capilare san­guine care s-au înfundat și apoi s-au spart. Există vreun remediu? Îmi poate da cineva un sfat? Cu mulțumiri,

DUMITRU V. – Suceava

„Cum pot scăpa de un polip în vezica biliară?”

Vă expun problema mea de sănătate, poate are cineva o soluție. În urma unui control eco­grafic, mi s-a de­pistat un polip pe interiorul vezicii biliare, cu diametrul de 6,5 mm. Polipul nu este de natură canceroasă, dar există riscul să se malignizeze. Pentru că vreau să evit o opera­ție, caut un trata­ment naturist care și-a dovedit eficacitatea în situații similare. Menționez că am 36 de ani și nu sufăr de altă boală. Cu mulțumiri,

ADINA S. – București

„Pentru neuropatia mea axonală n-a funcționat niciun tratament”

Am 67 de ani și sunt din Ji­bou. Din cauza unui efort mai îndelungat, am făcut sindromul picioarelor neliniștite, o formă destul de severă. Din mulțimea de medicamente prescrise, Pra­mi­­pexolul a fost cel mai eficient, și de la 1 mg ini­țial, doza a fost crescută la 4 mg, în urma căreia, după un timp, am făcut neuro­patie axonală. Nu pot sta în pi­cioare mai mult de 15 minute și nu pot merge mai mult de 100 m, practic picioarele mi-s înțepe­nite. În urma unui consult la Cluj, Pramipexolul a fost înlo­cuit cu Ropinirolul, din care iau 24 mg, doza maximă. Am con­sultat mai mulți medici și în final am rămas cu Ropi­nirolul, în ciuda efectelor secundare pe care le are.

Problema mea este acum neuropatia axonală, pentru care am făcut EMG. Am făcut trata­ment cu un medicament pe bază de un complex de vitamine B, Mil­gamma, dar care m-a agitat și am renunțat la el, apoi cu acid lipoic, la care am renunțat, din cauză că am tiroidită Hashi­moto și am avut greață și văr­sături. Acum iau numai Ta­rosin. Vă rog foarte mult să-mi găsiți un trata­ment adecvat și să-mi spuneți ce analize să fac, dacă este cazul. Mai am hiper­ten­siune arterială esențială. La București nu mă pot deplasa. Vă rog din tot sufletul să mă ajutați, întrucât am ajuns în pragul disperării nereușind până acum să rezolv problema. Mi-aș dori să-mi răspundă un specialist al dvs., dr. Lawrence Nwa­budike, pe care-l apreciez nespus. Cu deosebită consi­derație,

MARIA P. – Jibou

„Obosesc foarte repede și am mari dureri abdominale”

Am un necaz pe care îl am de câțiva ani, dar anul acesta s-a agravat foarte mult. E vorba de aorta abdominală, care în ultimul timp s-a dez­voltat foarte mult, creându-mi multe probleme. Sunt nevoit să iau tot timpul 2-3 pastile de NO-Spa pentru durere: mă doare abdomenul, obosesc la 100-150 m de metri, fiind nevoit să mă așez undeva, picioarele le simt grele, obo­sesc la un efort cât de mic, și multe altele. La Iași mi s-a spus că operația e foarte difi­cilă, existând riscul să rămân pa­ralizat. Poate că se găsește cineva să mă ajute în ne­cazul meu. Vă mulțumesc foarte mult!

ANTON F. – Botoșani

„Sufăr de Zona Zoster oftalmică”

Dragă redacție, am 80 de ani și am dureri insu­portabile de cap în partea dreaptă. În plus, nu mai pot mânca și am în per­ma­nență stări de vomă. Am mers la medicul de familie, care mi-a dat trimitere la oftalmolog. Acesta mi-a pus diagnosticul Zona Zoster oftalmică și mi-a spus că am făcut boala de la o cataractă netratată, neo­perată la timp. Mi s-a prescris tratament cu Ti­mo­lol, Mydrum, unguent Virolex, însă nu mă aju­tă deloc. Vă rog din suflet, dacă știe cineva un tra­tament naturist, să mă ajute și pe mine. Vă mulțu­mesc.

ECATERINA – Galați

„Am osteoporoză și gonartroză, pentru care caut leacuri naturiste”

Vă rog să mă ajutați cu un sfat pentru proble­mele mele. De șase ani fac tratament pentru osteoporoză, dar fără niciun rezultat. Am făcut tratament patru ani cu Ossica – 1 capsulă pe lună, Alpha D3 și Osteogen Complet – 10 zile pe lună, timp de trei luni. De un an de zile fac tratament cu Ossica injectabil, 1 fiolă la 3 luni. În urma testului rezultă că am risc crescut de fractură la coloană, iar la șolduri, în stare incipi­en­tă. Am și gonartroză bilaterală. Aș dori sfaturi de la spe­cialiști pentru tratamente naturiste.

Vă mulțumesc că existați și vă citesc de la începuturi, fiind o cititoare fidelă. Cu respect,

ANA DRUMEN – Tismana, jud. Gorj, tel. 0769/61.81.47

„Am fost diagnosticat cu blefarospasm”

Acum două luni am fost diagnosticat cu ble­farospasm (mi se contractă necontrolat pleoapa superioară a ochiului drept). Deocamdată nu mi s-a prescris decât un supliment de magneziu, dar situația nu se îmbunătățește. Știe cineva vreun tratament naturist? Dacă m-ați putea ajuta chiar și cu un sfat, vă voi fi recunoscător. Cu multă stimă,

CĂTĂLIN C. – Buzău

„Cum mă pot vindeca de foliculită?”

Vă scriu această scrisoare pentru că sunteți ultima mea speranță de a-mi găsi vindecarea. Am 39 de ani și acum trei ani mi-au apărut – pe fese, pe coapse și pe abdomen – mici pustule care la început sunt doar niște pete rozalii (cu prurit), apoi fac un vârf albicios din care iese pu­roi. Pe toată peri­oada sunt foarte dureroase. Dermatologul m-a diag­nosticat cu foliculită. Am făcut tra­ta­ment cu Baneo­cin, Mi­bazon, am luat și antibiotice, dar degeaba. Nu știu ce să mai fac. Poate unul dintre cititorii sau spe­cia­liștii revistei îmi poate reco­manda un trata­ment naturist. Vă mulțumesc!

SOLTANA F.

„Sufăr de blefarită scuamoasă”

De curând mi s-a pus diagnos­ticul de blefarită scuamoasă. Pie­lea din jurul ochilor se înroșește, apoi se cojește. Să nu mai spun ce mâncărimi îmi provoacă! Am ur­mat diverse tratamente, însă fără fo­los. Sper că cineva îmi poa­te re­comanda un tratament naturist.

A. T. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian