Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Câteva strategii pentru a păcăli vârsta

Foto: Shutterstock

Scurgerea anilor nu trebuie să se vadă și pe obraz. Există o mul­țime de trucuri care să ne men­țină în formă și să ne păstreze fru­musețea in­tactă. Experimentați sfa­turile pe care vi le propunem și scrie­ți-ne după aceea câte complimente ați primit.

O coafură îndrăzneață

Pieptănăturile cu părul prins în creștetul capului ridică optic trăsă­tu­rile feței și îmblânzesc expresia obra­zului. Puneți-vă părul pe câteva bigu­­diuri mari, apoi ridicați-l și prindeți-l cât mai lejer cu câteva clame sau cu doi piepteni mari. Scoa­teți lateral 2-3 șuvițe unse cu gel.

Șuvițe blonde

Câteva șuvițe de cu­loare mai des­chisă învio­rează și vitalizează as­pectul părului. Ele tre­buie vopsite ici-colo, doar pe partea supe­rioară a părului, ca și când ar fi deco­lorate de soare.

Culori blânde

Alegeți culori pastelate pen­tru veș­minte. Ele creează o senzație de finețe și de fe­minitate. Asociați-le un ma­chiaj potolit, în tonuri blânde. Evitați culo­rile închise și vio­lente: negru, maro în­chis pen­tru buze, care – cu toate că sunt la modă – îmbă­trânesc și accen­tu­ează ridurile și cutele din jurul gurii.

Un maieu alb

Albul creează întotdeauna un aer de tinerețe și primăvară. Un maieu alb, de bumbac, purtat pe sub un taior, dă un aer lejer și sportiv, fără să strice efectul de eleganță. Nu vă încărcați cu po­doa­be. Oricât ar părea de ciudat, purtate în exces, și ele îmbătrânesc.

Ojă deschisă

Nu purtați unghiile prea lungi. Nu există o impresie mai decentă și tine­reas­că decât aceea creată de un­ghiile ovale, de aceeași lungime cu vârful de­ge­tului, bine între­ținute și date cu ojă des­chisă. Oja în­chisă îmbătrâ­nește și as­prește femini­tatea. Sunt efec­te op­ti­ce pe care trebuie să le știți și să le stă­pâniți.

Masarea regulată a obrazului

Dimineața, înainte de a vă machia, și seara, după demachiere, după ce apli­cați pe față crema obiș­nuită, masați bine obrazul și gâtul cu mișcări circu­lare. La sfârșit, loviți-vă fața ușor cu pal­mele, până se înroșește. După o lună de exer­ciții cotidiene, veți rămâne ui­mite de felul în care arătați.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian