Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Un singur aliment, dar pe săturate!

Foto: Shutterstock

Dragă „Formula AS”,

Te răsfoiesc cu interes în fiecare săptămână și am apli­cat cu succes une­le dintre sfa­turile citite. Aș vrea să le îm­părtășesc tuturor cititoa­relor tale un regim în urma căruia am slăbit 3 kg în 5 zile. Recu­nosc că sunt o per­soană gur­mandă, care nu se ridică de la masă până nu se sa­tură. Cu tre­cerea tim­pu­lui, plăcerile mele culinare s-au trans­format în kilo­grame în plus, așezate în spe­­cial pe abdomen, coapse și șolduri. Toa­te curele de slăbire în­cercate au eșuat, pen­tru că pre­supuneau porții mici; re­zistam eroic primele două zile, ca apoi să am o foame de lup. Vara tre­cută, am descope­rit un regim pe gustul meu. Aveam voie să mănânc pe sătu­rate, dar un singur aliment. În prima zi, am mân­cat nu­mai mere, a doua zi iaurt, a treia zi brânză de vaci, a patra zi car­tofi fierți cu sare, și în a cincea zi, am consu­mat din nou iaurt. (Poate fi reluat oricare alt aliment din zilele prece­dente.)

Ca băuturi, am înlocuit cei 2,5 l apă obligatorii cu 2,5 l ceai verde. În plus, zil­nic făceam 30 de mi­nute de gimnastică. Exercițiile cuprindeau trei serii a 20 de ab­domene, genuflexiuni, ri­di­cări de bazin, fandări și ridicări de picior. Cele 5 zile de regim au trecut foar­te repede, fără să fiu flămândă, și în plus, aveam silueta visată.

Urez tuturor celor care vor încerca regi­mul meu, mult succes!

ANIȘOARA – București

1 Comment
  1. Eu cand mananc mananc diversificat, atunci ma satur repede si nu trebuie sa mananc mult!
    Nu foloseste sa mananci pe saturate nici un fel de aliment si nici un fel de mancare chiar diversificata, trebuie sa te obijnuiestin sa mananci putin fara sa te saturi si sa ai activitate. Mancatul pe saturate e patima! Daca nu rabzi putin nu faci nimic. Rugaciunea te poate ajuta sa nu mananci asa de mult si te intareste! Oamenii mananca mai mult atunci cand pacatuiesc pentru ca harul se retrage de la ei si ei vor sa-l compenseze! Deci o solutie e sa nu pacatuiesti si sa ai o viata crestineasca si atunci toate vor fi asa cum trebuie sa fie, adica bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian