Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Regimul de 7 zile

Foto: Shutterstock

Vă propun un regim de slăbit pe care l-am experimentat per­sonal cu rezultate notabile: 4 kg minus pe lună. Nu produce anemie și nici un alt dezechilibru major în orga­nism. După o perioadă scurtă de timp de la aplicarea lui, apetitul se reglea­ză de la sine și foa­mea dispare. Ne­fiind o dietă drastică, țesuturile rămân elastice, în comparație cu alte diete ce produc aspecte uneori deza­­greabile, prin pier­derea bruscă a greu­tății. La o apli­ca­re corectă, se pierd 1-1,5 kg pe săptămână, în funcție de orga­nism.

Recomandări: • Pe par­cur­sul apli­cării dietei, să se con­sume ca lichid ceai de mă­ceșe sau alte ceaiuri slabe de plan­te (neîndulcite) sau apă mi­­nerală nea­cidulată. • Zilnic se poate bea o sin­gură ceașcă (nu cană!) de ca­fea, foarte slab în­dulcită.

REGIMUL

* Luni: ziua laptelui bătut. De câte ori apare senzația de foa­me, beți câte un pahar cu lapte.

* Marți: ziua fructelor. În funcție de anotimp, alegeți un singur fel de fructe, mai puțin citricele. Ele pot fi consumate și sub formă de suc pre­parat în casă.

* Miercuri: ziua cărnii. La ale­gere, consumați carne de pasăre sau de vită slabă, fiartă și cu foarte puțină sare. Fără pâine ori alte adaosuri.

* Joi: ziua cartofilor. Se mănân­că numai cartofi fierți, în orice canti­tate. La fel, doar un praf de sare.

* Vineri: ziua peștelui. Carne de pește slabă și fiartă, cu doar o idee de sare.

* Sâmbătă: ziua salatelor. Se pot consuma salate de legume, prepa­rate dintr-un singur fel de legume, cu foarte puțină sare și un strop de suc de lămâie. Legu­mele trebuie să fie crude și se poate fo­losi verdeață: mărar și pătrunjel. Fără ulei!

* Duminică: zi liberă. Mâncați în mod normal, trei mese echilibrate, evitând abuzurile.

Atenție: Începând cu a doua săp­tă­mână, se scoate definitiv sarea. • Di­e­ta se poate opri oricând. Succes!

MARIANA – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian