Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac: Săptămâna 13-19 decembrie

Foto: Shutterstock

Ultima Lună plină din acest an, care tocmai a avut loc în semnul Gemenilor, a adus la suprafață diverse probleme legate de investiții de ordin emo­țional ori financiar. În consecință, până la eclipsa din 26 e nevoie să ne pregătim să luăm decizii pe ter­men lung. În sensul acesta, ne ajută această Lună plină, care are drept efect o combinație destul de ar­monioasă între energia mentală și cea emo­țională. Ne rămân două săptămâni pentru a pune lucrurile în perspectivă, respectiv până la eclipsa de Soare din 26. Pentru că Luna plină s-a produs în dreptul stelei fixe Bellatrix, care descrie o fire de amazoană, femeile vor fi mai sigure pe ele, dar nu neapărat răz­boinice. Să spunem, un fel de ama­zoane mai diplo­mate. Trebuie să avem grijă de ochi, să ne ferim de produse care-i pot irita, de lu­mi­nă prea puternică și, dacă ne ducem la schi, să pur­tăm ochelari de pro­tecție. Apectele pe care le fac Marte și Venus anunță iubiri deopotrivă pa­sio­nale și romantice, noi sau vechi, dar care ne în­suflețesc viața. Gelozia ar trebui ținută însă în frâu.

Semnele cardinale:

BERBECII găsesc cu ușurință opor­tu­nități de afaceri, posibil alături de o per­soană care dorește să rămână în umbră. Sâmbăta petrecută alături de cei din familie poate fi o plăcere. După aceea vă vedem tot pe drum, pe drum, pe drum, dar cu folos; legați relații utile.

RACII primesc vizita Lunii în semnul lor de vineri, dar pentru început vă cam poate da peste cap, emoțional vorbind. De abia sâmbătă vă puteți bucura cu adevărat de sentimentele partenerului. O femeie, poate mama, se poate supăra, dacă îi refuzați un favor.

BALANŢELE, nu tocmai maestre în de­ci­zii rapide, se pot hotărî asupra unei că­lă­torii ori a unei mutări în străinătate. Vă vi­ne greu să-i lăsați în urmă pe cei din fa­milie, mai ales că e posibil ca ei să vă ajute cu bani. Gân­diți-vă că fac o investiție care se va întoarce tot la ei.

CAPRICORNII sunt hotărâți să eficien­tizeze niște lucruri la serviciu sau se decid să facă schimbări în legătură cu regimul alimentar și mișcarea. Încheieturile înțe­pe­nite pot fi motivul. Dar nu singurul, căci e aproa­pe sigur că vreți să și să impresionați pe cineva.

Semnele cardinale:

TAURII, fie ei singuri sau căsătoriți, se bucură de clipe frumoase. Se pare că prie­tenii sunt inspirați cu privire la per­soana cu care vor să vă facă cunoștință, în primul caz, ori că o ieșire în lume iese grozav, în cel de-al doilea. Începeți să aveți ocazii bune de făcut bani.

LEILOR le reușesc de minune tra­ta­mentele de înfrumusețare. Nu-i de mirare că atrageți atenția în societate. Cineva care v-a remarcat probabil în preajma Lu­nii pline se dovedeștește hotărât/ă să vă cucerească. Dar și cineva de la serviciu e cu ochii pe dvs.

SCORPIONII dezamăgiți de răceala partenerului de cuplu s-ar putea orienta în altă parte. S-ar putea să vă intereseze deja cineva, dar așteptați până după eclipsa din 26 pentru a ști mai bine ce vreți.

VĂRSĂTORII se așteaptă, pe drept cuvânt, la un succes în carieră. Poate fi vorba despre o creștere de salariu sau o pro­movare. Pentru că Luna plină v-a adus un nou in­teres amoros, o bucurie de la un copil sau un pro­iect creativ, sunteți neliniștiți.

Semnele mutabile:

GEMENII se liniștesc după valul de emo­ții provocat de Luna plină în semnul lor. Mai ales Gemenele sunt puse pe trea­bă, procedând cu hotărâre și argumente de ne­com­bătut, pentru a-și face ordine și în relație, și în conturi. E mai ușor în dragoste, mai dificil cu banii.

FECIOARELE care au reușit să ducă la împlinire un proiect profesional înainte de Luna plină din 12 se pot apuca liniștite să consolideze succesul obținut. Pretențiile persoanei iubite sau ale copiilor cu privire la distracții pot fi sursa unor iritări.

SĂGETĂTORII comunică mai cu spor cu partenerul de cuplu sau de afaceri. În pri­vința banilor s-ar putea să rămână însă destule de spus. Se poate să doriți să vă faceți propria afacere. Sprijinul vine cel mai probabil din partea familiei.

PEŞTII reușesc să se concentreze asupra chestiunilor practice. Dovadă faptul că v-ați apucat deja să vă organizați pentru sărbători. Mulți dintre dvs., care aleg să nu stea acasă pot organiza eficient plecarea. Nu neglijați îndato­ri­rile profesionale de ultim moment.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian