Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 17-23 ianuarie

Foto: Shutterstock

Mercur cel cu mintea clară, mai ales în Văr­să­torul pe care-l străbate de vineri încoace, ne per­mite să ne detașăm de furtuna emoțională stârnită în viața celor mai mulți dintre noi de eclipsa de Lună petrecută cu o săptămână în urmă. Soarele îi urmează luni, ceea ce face ca atenția noastră să se îndrepte asupra vieții sociale și a activităților de grup. Prietenii ne sunt buni sfătuitori și în privința planurilor noastre de viitor. De luni încolo putem obține sprijinul unei persoane influente, convinse de valoarea unui proiect la care lucrăm de o bună bucată de vreme. Grațioasa Venus se află în exal­tare în Pești și se înțelege bine cu Uranus în Taur, semn că o prietenie se poate transforma în dragoste sau că putem câștiga pe neașteptate niște bani, fă­când ceva creativ. De asemenea, ne putem îm­prie­te­ni instantaneu cu o persoană neobișnuit de agreabilă.

Semnele cardinale:

BERBECII nu mai știu dacă preferă să plece la drum și să descopere lucruri noi ori să stea liniștiți și să se odihnească. De preferat ar fi să vă odihniți, dacă nu cumva aveți examene de dat. Dacă nu, stând la taclale cu vreo prietenă, vă poate veni o idee productivă.

RACII aflați în legătură cu prieteni din străinătate sau care merg să-i viziteze pe aceștia se vor simți bine în prezența lor sau pot avea un profit. Probleme pot să apară în cazul în care v-ați grăbit să terminați niște treburi profesionale și ați lăsat în urmă niscaiva încurcături.

BALANȚELE se pot aștepta la bucurii din partea copiilor ori pot constata că au parte de mai multe persoane care le fac avansuri. E plăcut, cât timp luați lucrurile în joacă. O colegă de serviciu vă poate da o idee bu­nă, referitoare la o investiție. Poate o faceți împre­ună.

CAPRICORNII au posibilitatea de a-și diversifica sursele de câștig. Discutați cu amicii, de acolo poate sări iepurele. Tot prin intermediul lor, dar cu condiția să ieșiți împreună, puteți să vă îndrăgostiți fulgerător. Relația nu e neapărat stabilă, dar nici n-ar trebui evitată.

Semnele fixe:

TAURII se înțeleg grozav cu femeile din cercul lor de prieteni. Puteți face îm­pre­ună un proiect pe termen scurt, atâta timp cât dvs. sunteți cei care controlează banii. De dat îm­prumut prietenilor, nu v-am sfătui. La serviciu se întrevăd mai multe proiecte interesante.

LEII sunt în situația de-a face niște mișcări inspirate în afaceri, mai ales dacă acestea au un aspect creativ. Ori puteți să le prezentați șefilor dvs. idei atât de bune, încât să căștigați și bani, și prestigiu de pe urma lor. Par­te­nerul e comunicativ dar, de luni, și autoritar.

SCORPIONII, chibzuiți și prudenți de felul lor, riscă să facă pe miercuri-joi niște acțiuni impulsive. Or fi ideile bune, pe­rioada însă nu e propice pentru ini­țiative noi. Ce întreprindeți însă împreună cu parte­ne­rul de afaceri sună bine, dacă e ceva pe termen scurt.

VĂRSĂTORII a căror energie a fost joasă în ultima vreme își recâștigă to­nusul. Mai întâi sub influența lui Mercur, resimțită de vineri, dar mai din plin de luni, când Soarele intră în semnul lor. Se prea poate ca cei din familie să vă pregătească o frumoasă surpriză.

Semnele mutabile:

GEMENII se înțeleg bine cu șefii, poate chiar prea bine, căci partenerul dvs. de cuplu vă poate reproșa că acordați prea multă atenție unui șef. În unele cazuri s-ar putea chiar să începeți o aventură secretă.

FECIOARELE care pleacă într-o călă­to­rie lungă cu partenerul de afaceri ar putea să facă treabă bună. Sau invers, vă poate vizita pe neașteptate un prieten din străinătate, cu vești bune. De luni, s-ar putea să fie mare agitație la serviciu. Fiți calmi față de colegi.

SĂGETĂTORII ar face bine să se mai domolească, mai ales miercuri și joi, când nu e indicat să porniți prea multe deodată. Mai bine stați cuminte acasă, cu cei dragi. Puteți invita și colegi cu care v-ați împrietenit. Rit­mul vieții cotidiene crește considerabil, de luni.

PEȘTII se relaxează sub energia micului benefic Venus, care se simte atât de bine în semnul lor. E bine, cât timp nu uitați de anumite îndatoriri profesionale, risc ce există mai ales miercuri și joi. Traseul dvs. zilnic poate fi plin de surprize, mai ales de marți încolo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian