Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Secretul vinului roșu

Foto: 123RF

Vi-l dezvăluim chiar de la început: RESVERATRO­LUL, substanța minune conținută în stru­guri, cu efecte de excepție asupra să­nătății și frumuseții.

Tratamentele pe bază de vin roșu sunt terapii perfecte pentru îngrijirea tenului și a corpului, dar și pentru relaxare. Dacă nu aveți posibilitatea de a merge la un centru specializat de cosmetică, puteți folosi principiile vinoterapiei instalate confortabil aca­să. Trebuie doar să vă dotați cu vin roșu natural, de bună calitate, pro­venit din surse sigure. Dintre vinurile din comerț, vinuri roșii foarte bune, bogate în resveratrol, sunt Merlot-ul și Pinot Noir-ul.

Mască de față cu vin roșu

Ingrediente: 2 linguri cu vin roșu, 2 linguri cu iaurt natural simplu, 2 linguri cu miere.

Turnați într-un bol vinul roșu, apoi iaurtul și mierea. Amestecați totul și aplicați preparatul rezultat pe față, timp de 20 de minute. Clătiți cu apă călduță, apoi rece.

Exfoliere cu vin roșu

Ingrediente: 3 linguri cu vin roșu, 2 linguri cu fulgi de ovăz, 4 linguri cu zahăr, o lingură miere.

Amestecați ingredientele, apoi, la duș, aplicați preparatul câte puțin, pe pielea umedă, pe întregul corp, cu masaj delicat, folosind mișcări circulare și continue. Clătiți cu apă din abundență.

Tratament pentru remodelare și fermitate

Ingrediente: vin roșu.

Tot ce vă trebuie este un burete și un vin roșu bun. Aplicați o cantitate generoasă de lichid pe picioare, fese, abdomen, decolteu sau altă zonă, folosind buretele înmuiat în vin și stors ușor, masând delicat câteva minute. Faceți apoi un duș pentru a elimina rămășițele aplicațiilor cu vin.

Loţiune tonică cu vin roșu

Ingrediente: 1/2 cană vin roșu, 1/2 cană infuzie de busuioc.

Preparaţi un ceai concentrat de busuioc din 2 linguri de plantă, opărită cu o jumătate de cană de apă. Se lasă să dea în clocot, apoi se acoperă şi se lasă la infuzat 20 de minute. Se strecoară.

Amestecaţi vinul roșu cu ceaiul de busuioc. Se poate păstra la frigider o săptămână, în recipient de sticlă. Agitați sticla înainte de utilizare. Loţionaţi faţa, gâtul şi decolteul, în fiecare seară, după spălare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian