Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 24-30 ianuarie

Foto: Shutterstock

Prima Lună nouă din anul acesta se petrece în noaptea de vineri spre sâmbătă în semnul Vărsătorului, când nu stăm prea bine cu energia. Dar nici nu este o idee bună să ne propunem să facem sport – gleznele ar putea să cedeze. Mintea ne funcționează însă cum trebuie și putem începe să ne gândim la viitor. Relațiile apropiate se des­fășoară sub semnul rezonabilului. Chiar și acolo unde nu împărtășim aceleași puncte de vedere, putem susține discuții decente. Dar ne apărăm ideile cu convingere. Tensiunea dintre mi­cul benefic Venus în Pești și Marte cel tempe­ra­mental în Săge­tător este una mai degrabă incitantă decât ener­vantă, adăugând sare și piper în relații. Doar în cele care sunt roase de tensiuni ascunse se pot ivi momente de conflict. Persoanele singure ar putea fi tentate de o aventură pasională.

Semnele cardinale:

BERBECII aflați la drum ar putea fi tentați de o aventură secretă. Atenție însă, indiscreția se poate întoarce oricând împotriva dvs. După Luna nouă n-ar strica să vă consultați cu prietenii, cu privire la schimbările pe care vi le doriți. Vă vor ajuta să vedeți mai clar.

RACII care se gândesc la o nouă afacere sau doresc să facă o investiție, ar putea găsi ceea ce caută ca urmare a Lunii noi. În public sunteți persuasivi și diplomați, ceea ce vă ajuă și la eventualele examene. La serviciu pot fi însă tensiuni cu colegii.

BALANȚELE solitare pot începe o nouă poveste de dragoste, care le oferă ocazia de a face o alegere diferită de cele de până acum. Generic însă, creativitatea va creș­te și găsiți moduri originale de a o exprima. La volan ați putea fi un pic distrați, deci adunați-vă!

CAPRICORNII își doresc o sursă al­ter­nativă de venituri, pe care o pot descoperi de sâmbătă. Se poate chiar ca nevoia de nou să vă determine să faceți o schimbare de imagine. Veți fi curtați, dacă ieșiți cu prietenii, dar dacă aveți prea mult succes, puteți trezi invidii.

Semnele fixe:

TAURII devin din ce în ce mai preo­cupați de carieră. Nu e neapărată nevoie să părăsiți actualul loc de muncă, după Luna nouă e posibil să discutați cu șefii alternativele care vă stau la dispoziție aici unde sunteți. În cercul de prieteni se poate să vă găsiți prinși într-o idilă.

LEII au un partener de cuplu sau de afaceri comunicativ, creativ, dar și auto­ritar. Nu vă încurcați în acest ultim aspect, acordați toată atenția ideilor noi care îi vin de sâmbătă. Dacă nu vă concentrați la volan, puteți avea parte de incidente minore, dar neplăcute.

SCORPIONII au multe de pus la punct acasă și în casă. Relațiile dintre membrii familiei dvs. sunt într-o dina­mică de schimbare, ceea ce nu vă încântă neapărat, dar după Luna nouă se întrevăd soluții in­genioase. Aproape în joacă vă puteți trezi într-o relație amoroasă.

VĂRSĂTORII sunt cuprinși de cele­brul lor simț inovator, după Luna nouă în semnul lor. Soarele și Mercur tot la dvs. vă ajută să vă formulați ideile într-un mod inteligent și elocvent. În discuțiile cu prietenii, puteți da peste vreunul mai vehement.

Semnele mutabile:

GEMENII n-ar trebui să țină neapărat cont de nemulțumirile partenerului legate de implicarea lor într-un proiect profe­sio­nal. Acesta din urmă vă poate aduce nu doar sa­tis­facție personală, ci și aprecierea șefilor. O călătorie lungă e indicată după Luna nouă.

FECIOARELE se ciondănesc cu cei din familie, dar e vorba despre fleacuri. Par­tenerul dvs. știe să intervină și să liniș­tească apele. De altfel, în această perioadă Venus face viața de cuplu dulce. Lucrul în echipă ia o tur­nură neobișnuită după Luna nouă.

SĂGETĂTORII, plini de energie mar­țiană, vor să facă multe și de toate. Puțină moderație n-ar strica. Asta vă spun și șefii, cu toată bunăvoința. Acceptați-le sfatul. Puteți cunoaște lume interesantă online sau real.

PEȘTII o au pe Venus în semnul lor, unde ea se găsește în exaltare și îi exaltă îm­pre­ună cu ea. Greu să vă reziste cineva. Im­portant e însă să știți ce vreți, mai ales pe plan profesional. Dacă prietenii vă cer ajutorul, în special după Luna nouă, nu ezitați să li-l oferiți.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian