Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 13-19 martie

Foto: Shutterstock

Două planete temperamentale, Marte și Jupiter, se întâlnesc în acest interval în semnul cel stabil al Capricornului. Ne simțim în stare să facem față unor eforturi fizice solicitante. Totuși nu trebuie să exagerăm cu hărnicia sau cu sportul, dacă tragem prea mult de noi ar putea să fie consecințe. Avem deci spor la treabă fizică. Putem să ne trezim și cu niscaiva câștiguri materiale, dacă stăpânim arta riscului moderat. Aceeași combinație de energii favorizează începutul unor proiecte noi, care debutează cu încredere și optimism. Și Neptun contribuie la aceste începuturi promițătoare, mai ales dacă ne apucăm să înfăptuim proiecte la care visăm de ceva vreme. Mercur trece prin Vărsător până luni și ne putem repoziționa față de prietenii care ne-au dezamăgit cât a fost el în mișcare retrogradă, și anume între 6 și 11. De marți intră în Pești și ne pune să facem ordine în haosul creat prin comunicarea defectuoasă între 18 februarie și 4 martie.

Semnele cardinale:

BERBECII au șansa să facă o alegere profesională cât se poate de inspirată. Nu vă sfiiți să cereți sprijinul unor persoane influente, acestea se pot implica activ în proiectul dvs. Până luni puteți coopta câțiva prieteni în planurile dvs. pe termen lung.

RACII își evaluează investițiile sau plățile bancare, până luni. Aveți posibilitatea de-a schimba prevederi contractuale, în favoarea dvs. De marți începând, puteți primi vești interesante din străinătate. Faceți impresie bună. Partenerul vă face program, dar cu intenții bune.

BALANŢELE își adună familia și împreună pot muta munții. Până și cei mai în vârstă, care au fost reticenți la propunerile dvs. de până acum se pot mobiliza. Până luni vă vin idei creative. Marți confuzia se poate reinstaura le serviciu.

CAPRICORNII descoperă că își pot valorifica potențialul într-o măsură mai mare decât până acum. Fie sunteți apreciați de persoane influente, fie vi se oferă o poziție mai înaltă decât cea prezentă. Până luni aveți posibilitatea de-a obține o creștere a veniturilor.

Semnele fixe:

TAURII sunt ocrotiți de Venus, care le traversează semnul, trasând în același timp aspecte bune către mai multe planete. Dacă vă doriți recunoaștere, se poate. Dacă doriți să vă lărgiți cercul de cunoștințe, de asemenea. Discuțiile clarificatoare cu șefii sunt productive.

LEII care s-au ciondănit cu partenerul de cuplu până pe 11 au posibilitatea să se lămurească ce este în neordine, până luni. Sunteți supereficienți la serviciu, dar nu cereți prea multe de la angajați. Nu-i treceți cu vederea pe cei care ar merita o promovare.

SCORPIONII se bucură de atenția partenerului de cuplu. Starea de bine vă ajută să lămuriți cu calm și chestiunile familiale care au ieșit la suprafață între 5 și 11. Oamenii cu care vă întâlniți în drumurile de zi cu zi vă pot fi de folos mai mult decât credeți.

VĂRSĂTORII și-au recâștigat capacitatea de a comunica cu claritate, măcar până luni. Dar de marți reintrați într-o zonă de confuzie, dar mai puțin deranjantă decât cea de la începutul lunii. Dacă aveți planuri profesionale ambițioase, păstrați-le secrete.

Semnele mutabile:

GEMENII fac afaceri bune acum sau reușesc să obțină o sporire a veniturilor. Lucrurile nu se opresc aici, se poate să vi se propună să participați la un proiect de anvergură, care să vă scape de griji financiare.

FECIOARELE reușesc să îmbunătățească performanța echipei de la serviciu, până luni. Partenerul dvs. are nevoie să se facă înțeles, de marți, după confuzia de la început de lună. Iubirile trec prin momente dramatice.

SĂGETĂTORII se împacă cu prietenii cu care au avut neînțelegeri. Și acasă atmosfera e plăcută. Bănește, vi se pot deschide perspective bune.

PEŞTII, cărora un amic le cere un serviciu, până luni, ar trebui să-i vină în ajutor. Mai ales că și pe dvs. vă ajută nu doar un singur prieten, ci un grup întreg. De marți vă vine ușor să comunicați, Mercur revine în semnul dvs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian