Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 27 martie – 2 aprilie

Foto: Shutterstock

– Marele disciplinator Saturn a intrat în Văr­să­tor de câteva zile, iar Marte i se alătură marți. Este o combinație de energii redutabilă, ca să nu spu­nem brutală, care nu cunoaște cale de mijloc. Dacă ne cunoaștem drept firi raționale și echilibrate, con­juncția planetară ne poate ajuta să luăm o de­cizie fermă, rapidă, dar cu bătaie pe termen lung. Da­că ne știm mai temperamentali, e bine să ne ți­nem în frâu impulsivitatea. Ar trebui să ținem cont și de presiunea la care sunt supuse organismul și psihicul uman atunci când se aplică schimbarea de oră, care se petrece sâmbătă spre duminică. E bine să conștientizăm faptul că Soarele nu răsare la „altă oră” și să ne menținem alinierea cu ritmurile naturale ale vieții. Din fericire, micul benefic, Ve­nus, care se găsește în echilibratul semn al Tauru­lui, ne ajută să fim în rezonanță cu natura, să ne gă­sim un centru de pace interioară. Planeta armo­niei e susținută în acest sens atât de marele benefic, Jupiter, cât și de planeta puterii, Pluton.

Semnele cardinale:

BERBECII au tendința de-a trage cu tunul în vrăbii. Nevoia de-a acționa vă poate determina să faceți, îmboldiți de prieteni, lucruri riscante. Mai bine mergeți pe ce știți sigur că puteți face fără riscuri. Dacă inițiați un pro­iect de grup, asociați-vă cu prietenii cu experiență.

RACII primesc multe dovezi de afecțiune din partea prietenilor, așa spune Venus în Taur. Dar dacă unii dintre ei vă dau ghes să vă lansați în vreo speculație financiară, începând cu ziua de marți, nu e cazul să vă alăturați lor. Examinați ideea, dar nu acționați încă.

BALANŢELE se apucă de un proiect creativ legat de copii sau încep o poveste de dragoste. În ambele cazuri, graba strică treaba. Nu încercați să demonstrați nimă­nui nimic, faceți lucrurile pe îndelete. Veți avea probabil acces la niște resurse bine­venite.

CAPRICORNII își pierd o parte din ener­­gie marți, când puternicul Marte le părăsește zodia. Dar puteți resimți această plecare ca pe o ușurare, o calmare. Vă ori­en­­tați atenția către noi surse de câștig, dar este ne­voie să mergeți pe etape. Pe repede înainte nu func­ționează.

Semnele fixe:

TAURII beneficiază încă de protecția lui Venus, până pe 4. Asta nu înseamnă însă că e bine să stați degeaba. Prieteni sau parteneri de afaceri din străinătate ori rude prin alianță doresc să vă coopteze în planurile lor. Fiți pe fază. În viața profesională se anunță schimbări.

LEII, deși se bucură de apreciere ge­ne­rală, se pot certa rău cu partenerul de cuplu ori de asociere. Acest pericol e cel mai pronunțat, de marți. S-ar putea ca ieșirile sale să vă determine chiar să puneți punct. Mai ales dacă vedeți că tensiunile vă afectează cariera.

SCORPIONII trăiesc momente ine­dite în cuplu. Partenerul e ba distant, ba tandru, ba vă face o surpriză care vă lasă cu gura căscată. Simțiți că sunteți apreciați de rude și prieteni. Mai puțin bine funcționează relațiile de familie, care pot deveni explozive, de marți.

VĂRSĂTORII se simt pe de o parte siguri pe experiența profesională acumu­lată până acum și pe statutul dobândit, pe de altă parte îi apucă, de marți, o dorință aprigă de-a se afirma. Dacă sunteți precauți și mai în vârstă, vă puteți afirma printr-un grup social.

Semnele mutabile:

GEMENII stau la sfat de taină cu prie­teni dragi. E important să rețineți anumite lucruri, pe care aceștia vi le spun. La fel de important este să le faceți servicii, dacă trec prin greutăți. E bine să vă exprimați convingerile în spa­țiul public, dar fără agresivitate.

FECIOARELE care au așteptări prea mari ori care își idealizează partenerul pot trăi momente frumoase, dar se leagănă în iluzii. Puteți lăsa în urmă datorii legate de copii sau dragoste. Nu vă înhămați la prea multe, la serviciu.

SĂGETĂTORII scapă de niște apăsări ma­teriale ca prin minune. E posibil să vă ofere cineva accesul la niște resurse se­rioa­se. Poate fi vorba despre resurse tehnice sau legate de spațiul virtual. Lucrați bine în echipă. De marți, evitați cu strictețe deplasările scurte.

PEŞTII nu se simt prea bine fizic. Evitați eforturile mari, mai ales dacă suferiți de probleme de ritm cardiac. Nu vă apucați să meșteriți la rețeaua electrică. Dacă săriți în ajutorul unei persoane nedreptățite, vă puteți face dușmani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian