Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 10-16 aprilie

Foto: Shutterstock

De departe, cel mai puternic aspect al acestui interval este înfruntarea dintre Marte în Vărsător și Uranus în Taur. Această combinație energetică este de multe ori un indice al situațiilor de revoltă (Marte) în grup (Uranus). Cel mai puternic aspect se face simțit la începutul weekend-ului, dar îi vom simți efectele pe parcursul întregului interval. În plan personal, cvadratura Marte-Uranus ne aver­tizează asupra riscului de accidente la nivelul ca­pului și/sau poate semnaliza disfuncții ale apa­raturii electrice și electronice, tăieturi produse de obiecte ascuțite de metal sau arsuri. În mod spe­cial Berbecii și Vărsătorii ar trebui să fie atenți la aceste lucruri. Venus intrată în Gemeni îi dă însă o mână de ajutor lui Marte să nu-și piardă capul și să se oprească îna­inte de a deveni agresiv. Du­minică, Mercur, cel atât de oropsit și con­fuz în Pești, face o trecere eli­bera­toare în Berbec. Ne sca­de tendința de a ne victimiza, în­cepem să ne gândim la acțiuni și soluții. O oa­re­care liniștire a minții și emoțiilor vine și ca urmare a Lunii în descreștere. Putem ajunge la o stare de acceptare rațională a realităților pe care le trăim.

Semnele cardinale:

BERBECII, care de obicei preferă să acționeze singuri, sunt acum în situația în care au nevoie să se simtă parte a unui grup. Probleme s-ar ivi, dacă ați încerca să con­fis­cați poziția de lider al grupului. E de preferat să propuneți, nu să dispuneți.

RACII preocupați de investiții, care simt imboldul de a se lansa într-o afacere des­tul de riscantă pe termen lung, ar face bi­ne dacă s-ar consulta mai întâi cu prie­teni pricepuți în domeniul res­pectiv. Venus în Ge­meni vă poate atrage o nouă sursă de câștig direct.

BALANȚELE o duc mai bine decât alte sem­ne, fiind flancate de Marte și Venus. Aceș­tia doi trimit către zodia dvs. energie în­tre­prinzătoare și creativă (Marte) și con­tac­te prietenești cu persoane din străinătate sau co­legi de studii (Venus). În familie trăiți momente intense.

CAPRICORNII, cumpătați de felul lor, sunt tentați să riște în privința unui proiect creativ. Înainte de a purcede la treabă, asigurați-vă de seriozitatea și stabilitatea persoanelor cu care ar trebui să vă asociați. Dis­cu­țiile cu cei din familie pot fi relevante.

Semnele fixe:

TAURII n-ar trebui să facă mișcări bruște în privința carierei, mai ales la nervi. E improbabil ca acele contracte rupte acum să mai poată fi reluate. Eficientizați mai degrabă ceea ce aveți, decât să vă aruncați în necunoscut. Aveți grijă de inimă și brațe, mai ales marți.

LEII sunt sau pot ajunge pe picior de răz­boi cu partenerul de cuplu sau de aso­cie­re. Aveți nevoie de răbdare pen­tru a depăși momentele critice. Porniți de la premiza că după acest interval atitudinea sa va fi mai ușor de suportat.

SCORPIONII își dau seama, în con­tact cu cei apropiați – rude de gradul doi și trei, amici și vecini – de reacțiile emo­țio­na­le amplificate, pe care aceștia le tre­zesc în su­fletul lor. N-ar fi însă o idee bună să re­ac­ționați con­form acestora. Nici în familie nu lipsesc conflictele.

VĂRSĂTORII sunt cutreierați de Marte și Saturn, încă aproape unul de celălalt. Aveți două posibilități: să deveniți radical și reci trasând limite, ori să vă inflamați din pricina unor chestiuni de principiu.

Semnele mutabile:

GEMENII au parte de energia blândă și împăciuitoare a micului benefic Venus, care trece prin semnul lor. Ea vă va ajuta să faceți față unor tensiuni, care țin de pregătirea dvs. profesională și/sau de relațiile cu străinătatea.

FECIOARELE își deschid opțiuni pro­fesionale prin intermediul unor pri­eteni. De duminică încolo e posibil să începeți niște tratative legate de o afacere. Relațiile de amor sau cu copiii se complică, pot apărea certuri.

SĂGETĂTORII au fler în privința ini­ție­rii unui proiect care, date fiind circums­tanțele, poate părea absurd de ambițios. Dar iată că planetele înclină să spună că este fezabil. Dar nu faceți pași prea îndrăzneți pe 14 și 15.

PEȘTII scapă de starea de confuzie men­tală, după ce Mercur iese din semnul lor, sâmbătă. Veți dori să treceți la treabă și să dre­geți în primul rând o situație financiară pro­mi­ță­toare

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian