Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Siluetă cu frunze de zmeur

Foto; 123RF

Într-un articol publicat de o re­vistă de diete, un medic brita­nic, Martin Thoresby, scrie: „Frun­zele de zmeur sunt printre cele mai eficace remedii care vă ajută să vă regăsiți sau să vă păs­trați o si­luetă frumoasă. S-a aflat acum câtăva vreme – spune el – că în Japonia, fete­lor care urmau un program de slăbire li se dădea în fie­care zi o infuzie de frunze de zmeur și se zice că după o lună, rezultatele erau mi­ra­culoase”.

Thoresby mai adaugă: „Umilul dvs. servitor a avut ocazia să lucreze cu o tâ­nără care avea o siluetă super­bă. Secre­tul ei era că bea de trei ori pe zi, între mese, o infuzie din frunze de zmeur și făcea acest lucru chiar și la serviciu. Re­gimul de mai sus, com­binat cu doi kilometri de mers pe jos în fiecare zi, au făcut-o să câștige, la 39 de ani, un concurs de fru­muse­țe unde, printre cele 100 de candidate, erau multe care păreau că vor învinge detașat”.

Deci acest regim de slă­bire, pe care îl propun cititoarelor revistei „Formula AS”, este cât se poate de ieftin și la în­demâna ori­cui. Vă do­resc succes!

ELENA P. – Ploiești

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian