Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 17-23 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

În pregătirea sfintelor sărbători ale Paștilor, pe Lună descrescătoare, ne vine la îndemână să ne facem ordine prin casă și să ne pregătim cum se cu­vine pentru festivitate. E important să ne raportăm la casa în care trăim ca fiind un fel de entitate vie. Pentru că, într-un fel, chiar este, fiind un martor tăcut, dar omni­prezent, al evenimentelor vieții noas­tre. Curățind casa și punând-o la punct e ca și cum am face un exer­cițiu de purificare sufletească, onorând, astfel, înălțătoarele momente pascale. Duminică, Soarele intră în Taur, ajutându-ne să apreciem ceea ce avem și să savurăm din plin micile bucurii ale vieții. Și plinul acesta trebuie însă să aibă o limită, altfel aspectul tensionat dintre severul Saturn și conjuncția Soare-Uranus ne poate pena­liza, mai ales luni. Starea men­tală se anunță bună, deoarece Venus și Marte, afla­te în semne de aer, ne transmit o stare jucăușă, cre­ativă, care ne ajută să privim lucrurile cu un amestec de amuzament și de­tașare.

Semnele cardinale:


BERBECII sunt comunicativi, cu Mercur în semnul lor. Sunteți într-o dispoziție eminamente sociabilă. Dacă nu puteți avea prietenii aproape, îi veți căuta online. În felul acesta legăturile de prietenie se vor întări. Puteți găsi metode inedite de a comunica în virtual.
RACII traversează perioada Paștilor preo­­cupați, cel puțin mental, de anumite ches­tiuni legate de carieră. În privința ba­nilor, s-ar putea să găsiți, ca în joacă, niște soluții creative. Nu neapărat pentru venituri cons­tan­te, dar cert pentru câștiguri ocazionale, gen colaborări.
BALANŢELE au multe și mărunte de dis­cutat cu partenerul de cuplu și, even­tual, și cu cel de afaceri. Venus și Marte vă susțin cu aspecte favorabile, în special dacă sunteți născuți la mijlocul zodiei. Se poate ivi și o ocazie de a face o investiție.
CAPRICORNII ar avea de profitat în urma unor discuții cu cei din familie. Mai ales cu cei tineri. Important e să fiți des­chiși și la păreri diferite de ale dvs. Un avânt romantic vă poate cuprinde duminică, doar că luni el se poate tulbura din pricina banilor.


Semnele fixe:


TAURII caută să acopere senzația de dor față de cei dragi, cu ajutorul bună­tă­ților, solide și lichide. Duminică vă mai reveniți din stările amestecate, pentru că Soarele vă energizează intrând în semnul dvs. Puteți deveni însă nervoși luni, din motive profesionale.
LEII beneficiază în urma comunicării tonice și plăcute atât cu partenerul, cât și cu prietenii. Reușiți cumva să îi uniți în ju­rul dvs., cine știe ce idee în sensul acesta vă vine în minte. Luni însă, în cuplu sau în relația de aso­ciere pot interveni disensiuni destul de serioase.
SCORPIONII reușesc să ducă la în­de­­plinire un plan legat de casă. Poate fi vor­ba despre o reamenajare sau de înfru­mu­sețarea locuinței. Partenerul vă spri­jină inițial, în­să este posibil ca luni să vă ciondăniți fie în pri­vin­ța rezultatului, fie a eficienței respectivei ame­na­jări.
VĂRSĂTORII, plini de energie sub influența lui Marte, sunt gata să se arunce impetuos într-o relație de iubire. Sau vă puteți decide brusc că a venit momentul să faceți un copil.


Semnele mutabile:


GEMENII vor să se joace cu toată lumea. Fie că e vorba de jocul dragostei, fie de cel social, fie la propriu, cu copiii. Nu vă e gândul decât la distracție. Asta-i dis­trează și pe ceilalți, deci toată lumea are de câștigat. Mai puțin luni, când s-ar putea să necăjiți pe cineva.
FECIOARELE ar prefera să se poată duce la muncă, decât să celebreze. Asta pentru că sunteți prinși într-un proiect care vă place și nu vreți să pierdeți ritmul. Aveți grijă luni la relațiile cu persoane mai în vârstă sau cu autoritate profesională din străinătate.
SĂGETĂTORII își doresc ca iepurașul să le aducă relații pe alese. Una singură nu ajunge. Flirtați cu cine apucați. Deo­cam­dată vă merge. O idee a partenerului, susținută și de prietenii dvs., se poate solda cu un mic, dar binevenit câștig. Luni e de evitat o ceartă cu un coleg.
PEŞTII au recâștigat o parte din claritatea men­tală, cel puțin în privința banilor. Vă concentrați asupra unor potențiale noi sur­se de venituri. Prietenii vă dau sfaturi bune și even­tual niște bani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian