Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Puterea rugăciunii

Motivul pentru care vă scriu îl veți des­cifra ușor dacă citiți documentul atașat. Nu­mele meu este Dana, am 54 de ani, sunt din Bucu­rești, căsătorită de 32 de ani, și nu am copii. În schimb, am cancer. Așa cum au avut și mama și mătușa și mama lor. Cred că undeva, în subconștient, aveam această aștep­tare, cu toate că declaram sus și tare că eu nu fac cancer, că semăn cu tata…

Pe scurt, am făcut o promisiune, acum 6 luni, că­tre Dumnezeu. El a respectat partea Lui de înțe­legere, acum o respect și eu. Am promis că voi scrie în „Formula AS” cum am înțeles eu să negociez cu Dumnezeu, atunci când părea că drumul meu s-a terminat… Și cum rugăciunile, nu numai ale mele, au făcut minuni.

Dacă sunt necesare documente doveditoare, vă stau la dispoziție. Dacă nu poate fi publicată scri­soarea, înțeleg. Eu doar îmi respect promi­siunea făcută. Dacă totuși se va publica scrisoa­rea, am rugămintea să nu treceți numele meu real.

Vă doresc tot binele, să vă ocrotească Dum­ne­zeu și vă mulțumesc anticipat!

Cu stimă și cu drag,

DANA

„Vreți minuni? Rugați-vă și le veți avea”

După două săptămâni de dureri, controale me­dicale, ecografie și un RMN, pe 1 august 2019, la re­co­mandarea unui medic, m-am internat la Fun­deni, Secția de Hematologie. După două zile, aflam diagnosticul: limfom non-Hodgkin, stadiu avansat. Aveam ascită, tumori în tot abdomenul, pleurezie și aveam nevoie de mască de oxigen.

Am realizat imediat gravitatea situației și m-am rugat lui Dumnezeu să nu mă ia atunci, să mă lase să aranjez lucrurile pentru familie, să am timp să îmi cer iertare celor cărora le-am greșit sau pe care i-am supărat, să mă spovedesc, să plec împăcată.

Vestea a picat ca un trăsnet, atât pentru familia mea, cât și pentru prieteni și colegi de serviciu. Toți întrebau cu ce să mă ajute. I-am rugat să se roage pentru mine.

Înainte de a mă îmbolnăvi, aveam sfinții mei preferați: Sf. Antonie cel Mare, Sf. Ioan Boteză­torul, Maica Domnului Grabnic Ascultătoare, dar imediat ce am aflat diagnosticul, am cerut și aju­torul Sf. Nectarie, Icoanei Maicii Domnului Pan­tanassa, Sfântului Acoperământ al Maicii Dom­nului și le-am citit Acatistele.

Efectul a fost rapid. Am simțit fizic forța rugă­ciu­nilor și mărturisesc că am trăit minuni în acele zile. Am promis că voi scrie în această revistă ex­periența mea, dacă Bunul Dumnezeu îmi va da șase luni de viață. Mi le-a dat și… iată că scriu.

Ce am făcut în cele 6 luni? La Fundeni: șe­dințele de chimioterapie, recomandările și trata­mentul stabilite de o tânără doctoriță minunată, căreia îi mul­ţumesc din suflet. Acasă, m-am rugat, m-am spovedit și m-am împărtășit, am vorbit și m-am vă­zut cu prieteni. M-am bucurat și i-am mul­țu­mit lui Dumnezeu pentru fiecare zi de viață.

Sunt recunoscătoare celor dragi pentru gându­rile bune în care mi-au făcut loc, Sfinților mei iubiți, Maicii Domnului și Bunului Dumnezeu, că ne-au primit rugăciunile. Cel mai frumos senti­ment trăit în această perioadă a fost cel de iubire.

Voi continua tratamentul și rugăciunea câte zile îmi va da Bunul Dumnezeu, voi fi recunoscătoare pentru fiecare zi primită și pentru toată iubirea pe care o simt!

Dacă aveți nevoie de minuni și iubire în viața dvs., rugați-vă și le veți avea!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian