Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 12-18 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Efectele eclipsei de Lună din 5 iunie încă nu s-au liniștit, și deja începem să le simțim pe cele care preced eclipsa de Soare din 21. Nu-i de mirare că energiile sunt atât de amestecate și că fe­meile, mai ales, au reacții pronunțat emoționale. În week­end, nici bărbații nu sunt scutiți de stări schim­bătoare, ca nesiguranță, iritare sau descu­rajare, mai ales sâmbătă. Puteți depăși aceste stări dedi­cându-vă unor practici spirituale sau sărind în ajutorul unor oameni necăjiți. Nici ac­tivitățile spor­­tive nu sunt recomandate pe final de săptă­mână. Cei care doresc să pornească vreun proiect nou ar trebui să mai aibă puțină răbdare, deoarece datele problemei se pot schimba între timp sau puteți afla amănunte care să vă ajute ca debutul să se petreacă în condiții mai favorabile, decât dacă ați începe acum.

Semnele cardinale:

BERBECII fac bine dacă evită să con­sume alcool sau să ia somnifere, la sfârșit de săptămână. Asta, pentru că organismul dvs. reacționează mult mai puternic ca de obicei la stimuli. Lăsați-i pe alții să aibă dreptate, în discuții, ca să nu declanșați resentimente.

RACII care au în pregătire un proiect legat de studii, de imaginea publică sau de o călătorie, s-ar putea să forțeze nota pe parcursul weekend-ului. Fie vă așteptați la prea mult, fie sunteți tentați să promiteți prea mult, ideea generală e să vă păstrați realismul.

BALANŢELE nu dispun de prea multă energie. Ar fi bine dacă v-ați ocupa de îngrijirea sănătății dvs., în special vineri și sâmbătă, când n-ar fi indicat să faceți eforturi. E posibil să vi se ceară să faceți un efort suplimentar, lucrând și sâmbătă dar, dacă puteți, refuzați.

CAPRICORNII se bucură probabil de ideea unei excursii pe final de săptămână, dar aceasta nu pare, astrologic vorbind, o idee prea bună. Există un risc legat de accidente, chiar dacă dvs. înșivă conduceți atent. Întâlnirile cu cei apropiați se pot solda cu certuri.

Semnele fixe:

TAURII sunt preocupați de corec­tarea unor probleme legate de câștigurile lor directe. Chiar dacă înțelegeți exact ce anume trebuie schimbat, e bine să procedați pe etape. Unii dintre prietenii dvs. pot avea ieșiri intem­pestive, mai ales sâmbătă, nu vă certați cu ei.

LEII care au în desfășurare o afacere sau un proiect mai de amploare, ar putea fi tentați să zorească proiectul, ceea ce n-ar fi tocmai o idee bună. Nici măcar dacă un partener de afaceri încearcă să vă forțeze mâna nu ar fi bine să cedați.

SCORPIONII aflați deja într-o relație pot avea așteptări nerealiste în privința persoanei iubite. Cei solitari se pot în­dră­gosti pasional, închipuindu-și că au gă­sit perechea ideală. Alții pot exagera talentul vreunei odrasle. E indicat să vă moderați efuziunile, în toate cazurile.

VĂRSĂTORII devin tot mai realiști în privința relației de amor. Și în privința distracțiilor vă impuneți o moderație bi­nevenită. Puteți fi însă tentați să vă arun­cați într-un proiect menit să vă pună în valoare ca­li­tăţi pe care nu le-ați testat încă. Procedați cu moderație.

Semnele mutabile:

GEMENII se examinează cu multă o­biec­tivitate pe ei înșiși. Altfel stau însă lucrurile cu privire la cariera dvs., do­me­niu în care ați dori să ardeți etape și vă așteptați ca șefii să fie de partea dvs. În realitate, ei ar putea fi mai degrabă deranjați că dați dovadă de atâta am­bi­ție.

FECIOARELE sunt nedumerite de felul în care se comportă partenerul de cuplu ori de afaceri, îndeosebi sâmbătă. V-ați obiș­nuit ca acesta să fie inconstant, dar nu dominator, de aceea e bine să evitați confruntările, căci nu vă puteți baza nici pe raționalitatea sa.

SĂGETĂTORII n-ar trebui să-și pla­ni­fice un final de săptămână alături de fa­mi­lie, pentru că din mai nimic se pot isca cer­turi. Nici de meșterit prin casă nu v-am sfătui, că și aici se poate lăsa cu tăieturi.

PEŞTII trăiesc un amestec de stări ciu­date, accentuate în special sâmbătă. Ego­is­mul și altruismul se luptă pentru su­pre­mație. Ideal ar fi să faceți un gest dezinteresat față de cineva care are cu adevărat nevoie de ajutorul dvs. Familia vă vede cu ochi critici, dar și cu drag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian