Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Drenajul limfatic, sănătatea și slăbitul

– „LimfaticDren” – un medicament natural de excepție-

Foto: Shutterstock

În această vară, mai mult ca oricând, ne este necesară detoxifierea. Avem nevoie să eli­minăm surplusul de grăsimi adunat în tim­pul șederii forțate în case. Se poate face acest lucru rapid și, în același timp, sănătos? La această între­bare ne va răspunde doamna doctor Paula Popiel. Domnia sa este membru al echipei știin­țifice Bionovativ, echipă care a conceput produsele LIM­FATIC-DREN.

– Doamna doctor, vrem mai întâi să știm: ce este drenajul limfatic?

– Pentru a înțelege drenajul limfatic, trebuie mai întâi înțeles sistemul lim­fatic. Acesta este asemănător cu cel de evacuare a apei și deșeurilor dintr-o casă. Fă­când o analogie, dacă siste­mul cardiovascular este cel de aprovizionare cu apă potabilă, cel limfatic este asemănător cu cel de canalizare. O „ca­nalizare” de a cărei impor­tanță ne dăm seama abia când nu mai funcționează.

– De ce este foarte impor­tant sistemul limfatic pentru organism?

Dr. Paula Popiel

– Pentru că este singura cale prin care rezi­duurile și surplusurile din țesuturi pot fi evacuate. Fără sistem limfatic nu am putea elimina apa, celulele moarte, microorganismele neutralizate, anumite toxine. Nici imunitatea nu poate funcționa fără sistemul limfatic. Problema este că, în timp ce sistemul cardiovascular are o pompă – inima, cel limfatic depinde de un stil de viață sănătos și activ, care să permită drenarea continuă. De aceea, vasele de sânge și, mai ales, ganglionii limfatici, adesea se confruntă cu fenomene de stagnare.

– Care sunt simptomele unei persoane care are nevoie de drenaj limfatic?

– Sunt atât de multe, încât s-ar putea scrie un tratat. Extern, funcționarea deficitară a sistemului limfatic se traduce adesea prin retenție de apă, exces de țesut adipos, celulită pe porțiuni extinse, aspect încărcat al pielii. Marile probleme sunt însă la nivel fiziologic. Un sistem limfatic nefuncțional în primul rând tulbură funcționarea sistemului imu­nitar, expunându-ne la infecții și la boala can­ce­roasă. Pe urmă, afectează sistemul cardiovascular și endocrin, iar apoi, în mod reflex, toate organele și sistemele din organism.

– Cu ajutorul noului medicament „Limfa­ticDren” puteți rezolva complet deficiențele de funcționare ale sistemului imunitar?

– Lucrurile nu sunt așa simpliste în medicină. Pentru a funcționa normal, sistemul limfatic are nevoie de trei elemente: alimentație sănătoasă, efort fizic regulat, hidratare suficientă. Pentru a compensa măcar parțial deficiențele de stil de viață, noi am creat capsulele LimfaticDren. Acestea accelerează puternic procesele de eliminare a apei, echilibrează imunitatea și anumite procese endo­crine. Succesul a fost nesperat de mare! Și aceasta, pe o gamă largă de afecțiuni, de la obezitate până la hipertensiune sau probleme renale. Apoi, am rămas surprinși câți pacienți au cerut LimfaticDren în cazurile de edeme post-operatorii sau ale prin­derilor ganglionare din afecțiunile oncologice.

– Nu este o gamă de aplicații prea largă, pen­tru un singur produs detoxifiant?

– Răspunsul este da și nu, în același timp. Nu poți avea pretenția să rezolvi hipertensiunea cu un singur diuretic, fie el și foarte puternic, cum e LimfaticDren. Pe de altă parte, am obținut, la pa­cienții cu hipertensiune sau edem pulmonar, rezul­tate nesperat de bune, venind în completarea trata­mentului prescris de medic.

– Ce le recomandați persoanelor care au retenție de apă la nivelul picioarelor, mâinilor sau al feței?

– În primul rând, se iau capsulele LimfaticDren, deoarece stimularea eliminării surplusului de apă este vizibilă și foarte rapidă. În primele 24-48 de ore, diureza poate crește și de două-trei ori. În plus, aceste capsule conțin extract din alga Fucus, care are ușor efect anti-estrogen, ceea ce ajută la echili­brarea hormonală. Recomandăm și automasaj la nivelul mâinilor, picioarelor sau al feței, cu o cremă numită LimfaticDren. Aceasta ajută la mobilizarea puternică a apei din țesuturi și restabilește circu­lația normală.

– Ce le puteți spune persoanelor cu exces de greutate care acum, vara, au o nevoie disperată de rezultate rapide în domeniul slăbitului?

– În prima săptămână, scăderea în greutate obți­nută cu LimfaticDren este foarte rapidă, pe seama eliminării surplusului de apă. Pe urmă, la persoa­nele sedentare, cura cu aceste capsule este bene­fică, deoarece conferă genul de activare de care au nevoie. Evident, administrarea de LimfaticDren ajută, dar este doar începutul. Procesul de slăbire va fi continuat printr-o dietă echilibrată și efort fizic constant.

– Ați spus că LimfaticDren are efecte de acti­vare în cazul persoanelor sedentare. Oa­menii pot deveni mai… harnici, mai activi, luând un produs din plan­te?

– Cu siguranță, da! Iner­ția la multe per­soa­ne supra­ponderale vine și pe fondul unor deze­chi­libre neuro-endo­cri­ne, induse de dece­niile de trai seden­tar. Admi­nis­trarea de Limfa­­ticDren declanșează la aceste per­soane o mică revoluție în organism. Pe fondul elimi­nării ma­sive de lichide, se poate scădea un kilogram – două într-o zi și aparent fără efort. Pe urmă, administrarea acestor capsule pro­duce o sete foarte puternică, determinând consum ridicat de apă, ceea ce intensifică procesele de eli­minare. Putem spune, fără să greșim, că Limfa­ticDren este un catalizator pentru demersurile în vederea reglării masei corporale.

– Acest produs are efect și în cazul apetitului excesiv care, până la urmă, conduce la îngrășare și obezitate?

– În acest domeniu nu putem spune că aceste capsule drenoare sunt prima alegere. În aceste ca­zuri, recomand mai degrabă capsulele cu combina­ția Sunătoare + Complex B. Este o combinație pu­ter­nic antidepresivă și care reduce deopotrivă și anxietatea. Am folosit-o cu mult succes împotriva așa-numitei foame emoționale, responsabilă de îngrășarea majorității pacienților.

– LimfaticDren a devenit celebru pe Internet, mai ales din cauza efectelor împotriva celulitei. Chiar face minuni?

– Depinde de nivelul de mobilizare al pacien­tului. În acest domeniu, capsulele LimfaticDren sunt 50% din tratament. „Topirea” celulitei se face apoi prin automasaj, cu așa-numita cremă Limfa­ticDren Thermo. Este o cremă puternic încălzitoa­re, anticelulitică. Atunci când sunt masate energic cu ea zonele afectate, produce, datorită extractului de ardei iute pe care îl conține, o intensificare pu­ter­nică a circulației sanguine. Iar această reacție locală puternică determină eliminarea apei din țesut, dar și reducerea inflamației adipocitelor.

– În cât timp apare efectul de eliminare a celulitei?

– Totul depinde de consecvența pacientului în tratamentul intern, dar și în masajul cu crema Thermo. În condițiile folosirii zilnice a acestor re­medii, putem spune că în două săptămâni primele efectele pot fi vizibile. Decisive sunt durata și intensitatea masajului. De altfel, contra celulitei și a blocajelor limfatice am preparat și un ulei de ma­saj LimfaticDren.

– Ce aduce diferit uleiul de masaj Lim­fa­ticDren față de cremele cu același nume?

– Am făcut acest ulei în principal la cererea unor cabinete de kinetoterapie sau masaj. Este o combinație de ulei presat la rece, extracte de plan­te, la care se adaugă și un procent însemnat de uleiuri volatile integrale. Cu acest amestec, folosit zilnic la masaj, au fost obținute cele mai rapide rezultate contra celulitei și pentru modelarea cor­po­rală. Este folosit cu succes și în masajul pentru eliminarea edemelor, pentru stimularea procese­lor de eliminare, precum și pentru întărirea imunității.

– Am observat că mai ales femeile sunt in­te­­resate de LimfaticDren. Este doar datorită efec­telor sale de modelare corporală sau are și alte efecte specifice?

– Capsulele Limfa­ticDren au și o acțiune de echi­librare hormonală, în sensul compensării exce­sului de estrogen. Pesticidele din apă și alimente, dar și plas­ticul sau cosmeticele sintetice conțin substanțe cu efect estro­gen. Iar excesul de estrogen produce la femei tulburări men­struale, de ferti­litate, une­ori chiar și afecțiuni tumorale. La bărbați, dimi­nuează potența și stimulează dezvoltarea ca­racte­relor feminine și a țesutului adipos. De aceea, efe­ctele antiestrogenice ale capsulelor Limfa­ticDren sunt neprețuite în aceste cazuri.

– Mi-ați rămas datoare cu un răspuns despre e­fectele LimfaticDren asupra sistemului imunitar.

– În medicina naturală, de regulă, îmbunătățirea imunității se face în două faze: drenaj și tonifiere. Așadar, o cură de patru săptămâni cu LimfaticDren este un prim pas pentru îmbunătățirea imunității. Ulterior, recomand o cură de tonifiere, de alte patru săptămâni, cu Astragal 10 Max. Cele două cure com­binate creează o imunitate puternică și echilibrată.

Produsele LimfaticDren, menționate în acest articol, pot fi comandate la telefonul 0736/37.15.16 sau online pe: life-bio.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian