Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 3-9 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sfârșitul de săptămână este marcat de eclipsa de Lună din Capricorn, ultima din șirul de trei eclipse care și-au pus pecetea pe această vară zbuciumată. Este vorba despre o eclipsă mai prietenoasă, din pri­cina faptului că tensiunile apărute în relații de tot felul, ca urmare a eclipsei de Soare din Rac, din 21 iu­nie, își pot găsi mai ușor rezolvarea. Într-un mod prietenos și inteligent, posibil original. Stelele fixe care însoțesc eclipsa sporesc aportul de șansă, prin prietenii cu persoane influente, mai probabil femei. Ele ne determină de asemenea să prețuim adevărul și credința. În privința sănătății însă există anumite aten­ționări în privința oaselor (cu precădere a ge­nun­chilor), epidermei și dinților. Pe plan global ten­siunile pot crește între popoare sau facțiuni ar­ma­te și cei care le conduc; sunt posibile insurgențe. Eclip­sa va afecta mai ales zonele în care devine vi­zi­bilă, adi­că cele două Americi, vestul Africii și al Eu­ropei. Mercur retrograd în Rac și Marte în Berbec pot duce la certuri sau chiar agresivități din partea celor care descoperă că unele promisiuni făcute cu o vreme în urmă nu vor fi de fapt onorate. În trafic, incidentele pot fi minore, dar însoțite de o ploaie de invective. Mari pagube nu se anunță, deoarece micul be­­ne­fic Venus, în Gemeni, vine să aplaneze conflictele.

Semnele cardinale

BERBECII riscă să se ia la harță din te miri ce cu puștimea din familie. Vă înțe­legeți mult mai bine cu amicii şi rudele de gradul doi și trei, deci e preferabil să vă vedeți cu aceia. Eclipsa vă poate deschide uși în carieră, în special dacă printre superiorii dvs. se numără femei.

RACII observă că partenerul de cuplu sau de afaceri devine mai maleabil. Nu în­cer­cați însă să vă folosiți de această atitudine ca să vă impuneți dvs., căci reculul ar fi dur. Șefii vă pot reproșa că nu v-ați onorat vreo sar­cină, dar dacă o faceți acuma, puteți fi răsplătiți.

BALANŢELE au ocazia să schimbe ceva în bine în relațiile de familie, în special dacă se aliază cu mama. Cu șefii e posibil să aveți discuții în contra­dictoriu, nu tocmai certuri.

CAPRICORNII se străduiesc să fie înțe­legători cu unii dintre cei care i-au de­fa­vorizat în trecut. Eclipsa de Lună în sem­nul dvs. vă aduce noi prietenii, femei in­fluente sau oameni deosebit de corecți.

Semnele fixe

TAURILOR le vine mult mai ușor să afirme public anumite lucruri în care cred, chiar dacă în trecut nu s-au bucurat de multă trecere. În urma eclipsei însă, iată că găsiți cuvintele și gesturile ne­cesare pentru a vă face auziți. Luați în seamă pon­turile referitoare la bani.

LEII se simt ca în proverbiala cușcă dacă nu pot porni într-o călătorie sau să se remarce printr-un talent. Dar dacă vă vărsați nervii pe colegi sau colaboratori, aceștia se vor întoarce împotriva dvs. Menajați-vă oasele, pielea și dinții și strângeți relațiile cu colegele.

SCORPIONII reușesc să dreagă anu­mi­te relații cu cei din anturaj în urma eclip­­sei. Asta înseamnă, desigur, să știți să faceți mici concesii. Nu trageți prea tare la serviciu și respectați normele de pro­tec­ție a muncii. La drum sau la învățătură lucrurile merg greu.

VĂRSĂTORII află, spre surprin­de­rea lor, că proverbul „cine sapă groapa al­tuia cade singur în ea” e adevărat. Unii din­tre cei care au încercat să vă sub­mi­ne­ze o pățesc, și dvs. aveți de câștigat, într-un fel, în ur­ma acestui fapt. Comunicarea cu colegii lasă de dorit.

Semnele mutabile:

GEMENII, ocrotiți de micul benefic Ve­nus în semnul lor se bucură și de simpatia micului malefic, Marte. Această com­bi­nație poate ajuta să vă implicați cu succes într-un proiect de grup.

FECIOARELE îşi pot recâștiga încre­derea într-o poveste de dragoste, într-un copil, care se dovedește înzestrat, sau în­tr-un proiect dificil. E bine să evitați discuțiile în con­tradictoriu cu apropiații.

SĂGETĂTORII, care aveau nevoie de o rotunjire a veniturilor, pot beneficia de sprijinul unei femei binevoitoare. Poate fi vorba inițial de o colaborare, care se poate trans­forma în angajare. Rămâneți însă prudenți cu privire la economii. În amor poate apărea ceva nou.

PEŞTII se simt din nou bine în compania prietenilor. Mulți dintre dvs. credeați că asta n-o să se mai întâmple, căci de mulți v-ați înstrăinat, dar această eclipsă vă reapropie emoțional. Se poate dovedi că persoana iubită nu v-a spus mereu adevărul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian