Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 24-30 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Simțul artistic se rafinează și se amplifică sub in­fluența marelui benefic Jupiter în Capricorn, care se înțelege bine cu inspiratul Neptun în Pești. Per­soa­nele credincioase pot avea revelații. Con­du­cătorii politici pot acționa animați de încredere și credință. Aceia (și numai aceia!) care și-au do­vedit până acum flerul în afaceri pot face spe­cu­lații inteligente. Corporațiile, companiile mari­time și cele petroliere pot porni afaceri de anver­gură, pe­lerinajele sau orice sejur pe marginea unor ape pot aduce mo­mente de elevație și în­cân­tare. Acest as­pect poate să producă o deschidere sufletească apar­te, care să-i determine pe mulți dintre cei în­chistați în nevoile lor limitate de su­praviețuire, să se perceapă ca fiind parte dintr-un întreg și să dea curs sentimentelor nobile de compa­siu­ne. Mai puțin armonios se desfă­șoară lucru­rile în familie. N-ar fi o idee gro­zavă să petre­cem weekend-ul alături de cei de acasă și nici să co­municăm cu ei. Aspectul dur între Mercur în Rac și Marte în Ber­bec poate isca discuții aprige, și în cazuri ex­treme se poate ajunge chiar la violență. În ajutor ne pot veni amicii obiectivi, care ne pot face să ne deta­șăm de în­cărcătura nervoasă a si­tuației sau care să se ofere să medieze conflictul.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt în continuare animați de puternica energie a stăpânului lor, Marte. Sub influența lui, riscați însă să săriți peste cal și să încercați să vă impuneți celor din familie. Aceștia nu vor accepta. Un act public de caritate poate înlătura o dușmănie ascunsă.

RACII reușesc mai bine ca oricând să se comunice publicului. Vorbele dvs. pot servi ca subiect de inspirație celor care vă ascultă. Printre aceștia nu se numără însă și șefii dvs., cu care s-ar putea să vă luați la harță. Ziua de maxim risc este cea de luni.

BALANŢELE au impresia că partenerul de cuplu sau de afaceri a luat-o razna, în sensul că e convins că-și poate permite să ia decizii de unul singur. Tensiunea provenită de aici ar putea genera și disensiuni cu șefii.

CAPRICORNII, în special cei născuți în ultimele zile ale zodiei, au posibilitatea să se facă înțeleși și acceptați mai bine ca oricând. Puteți demara proiecte am­bi­țioa­se alături de cei din anturaj. Țineți partenerul de­par­te de familie, deoarece există risc de conflict.

Semnele fixe:

TAURILOR talentați sau dornici să în­vețe li se deschid niște căi. Vă poate fi de folos un prieten, impresionat de apti­tu­dinile dvs., un mentor ori o rudă prin alianță. Drumurile scurte presupun un factor de risc, fie în trafic, fie sub formă de certuri cu cei din anturaj.

LEII cei mondeni sunt sfătuiți să se țină departe de cei care bârfesc, căci aces­te asocieri le pot afecta imaginea. Dacă se bârfește pe seama dvs., puneți lucrurile la punct, dar nu puneți la inimă.

SCORPIONII se pot îndrăgosti lu­lea, iar această poveste de dragoste, dacă nu aveți așteptări nerealiste la început, se poa­te dovedi trainică. Respectați normele de pro­tecția a muncii și nu vă certați cu colegii.

VĂRSĂTORII care pun la cale de un timp o afacere de anvergură și care au știut să păstreze discreția asu­pra acesteia, pot înregistra o reușită de proporții. Cu atât mai important e să nu dați curs nervilor la ser­viciu. Și la volan e nevoie de mai multă răbdare.

Semnele mutabile:

GEMENII au în fine ocazia să-și ame­lio­­reze relațiile cu șefii. Se poate ca a­ceas­tă îmbunătățire să vină în urma unor sfaturi inteligente legate de investiții, pe care le oferiți și care vă aduc și dvs. un câștig. Există însă ris­cul de-a vă certa cu prietenii, pe teme de bani.

FECIOARELE au motive întemeiate să-și înfrâ­neze simțul critic, altfel pot com­promite o relație de prietenie. O po­veste de iubire poate trece la următorul nivel, cum ar fi mutatul împreună.

SĂGETĂTORII au posibilitatea de-a scăpa de griji materiale pentru multă vre­me. Acest tip de câștig devine posibil dacă întreprindeți ceva cu un membru de familie sau utilizați resurse ale familiei dvs.

PEŞTII se simt acceptați și apreciați de prieteni. Și nu de oricare dintre prieteni, ci de cei pe care îi stimați cel mai mult. În privința banilor, nu cheltuiți pe distracții.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian