Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 7-13 august

Foto: Shutterstock

– Micul benefic Venus se mută în weekend în zodia Racului, ceea ce avantajează și celelalte sem­ne de apă, respectiv Scorpionii și Peștii. Venus ne sporește gradul de popularitate, punându-ne în valoare calitățile de gazdă și îmbunătățind ca­litatea vieții de familie. Dacă ne-ar spori doar calitatea relațiilor de acest gen, ar fi bine, dar ne sporește și pofta de mâncare pentru rafinamente culinare și care îngraşă. Tensiunea dintre Marte în Berbec și Pluton în Capricorn se adâncește, semn că suntem predispuși la izbucniri de mânie ira­țio­nale. Ne poate sări țandăra auzind pur și simplu niș­te cuvinte și un ton care ne-au lezat cândva profund. De aceea, e preferabil să numărăm până la zece, decât să facem ceva ce am regreta ulterior. Cei care s-au angrenat săptămâna trecută în pro­iecte noi au nevoie de moderație în punerea în prac­tică a viziunii lor ambițioase. Procedați pas cu pas, dacă vreți ca energia să nu se piardă pe drum –

Semnele cardinale:

BERBECII sunt pe cai mari, cu proiecte personale pe măsură. Deocamdată, cei îndrituiți să vă sprijine sunt de partea dvs., dar nu forțați lucrurile pentru că vreţi musai rezultate rapide. Cei din familie vă ajută să vă destindeți și e o idee bună să petreceți timp cu ei.

RACII încep să se destindă după un în­ceput de lună foarte obositor. Vă aju­tă simpatia pe care o simțiți din partea celor din jur. Șefii sau autoritățile vă pot da de furcă, pentru că vă încarcă cu treabă toc­mai când aveați de gând să întreprindeți ceva în cuplu.

BALANŢELE sunt prinse între ciocan și ni­covală, între partener și familie. Pe­rechea devine din ce în ce mai autoritară, în timp ce dvs. trebuie să faceți față și unor res­ponsabilități familiale. Vă puteți refugia în muncă, zice Venus, unde veți primi și aprecieri meritate.

CAPRICORNII, – cocoșați de prezența a trei planete retrograde în semnul lor, nu prea pot suporta și agresivitatea unora din familie. Miercuri și joi riscați să vă mani­fes­tați nemulțumirile într-o manieră dispropor­țio­nată. Partenerul vă poate ajuta să fiți moderați.

Semnele fixe:

TAURII se bucură de o viață socială agreabilă. Puteți lega noi prietenii sau începe colaborări care să vă facă plăcere. Deplasările cotidiene se petrec fără incidente. Sunteți însă probabil victima mași­na­țiu­nilor unor ina­mici ascunși, care vă afectează în amor.

LEII sunt tentați de aventură. Nu de vreo aventură amoroasă, decât dacă este vorba despre una secretă, adusă în viața lor de Venus în Rac. Dacă aventura este le­gată de călătorii către destinații ex­cen­trice, luați măsuri privind sănătatea și mijlocul de transport.

SCORPIONII n-ar trebui să so­cia­li­ze­ze cu colegii cu care sunt și amici, de­oarece s-ar putea să constate că au punc­te de vedere opuse asupra unor su­biecte la care fiecare ține mult. Un studiu sau o do­cu­men­tare vă poate aduce un binevenit spor de ima­gine.

VĂRSĂTORII au timp să con­so­li­deze anumite lucruri în viața lor per­so­na­lă, ca urmare a Lunii pline din semnul lor, de pe 3. Printre cele care ar trebui con­solidate se numără sănătatea. Acest proces este în­les­nit de Venus. Atenție maximă la șofat, miercuri și joi.

Semnele mutabile:

GEMENII se despart de Venus în sem­nul lor, dar n-au mari motive de su­părare, căci din Rac astrul contribuie la creșterea veniturilor lor. Mai puțin simpatic este felul în care se combină prietenia cu afacerile.

FECIOARELE se simt tentate să-și de­monstreze farmecul personal, făcând o groază de cuceriri. Sau se pot lăsa ade­me­nite de speculații ori jocuri de noroc. În ambele ca­zuri, vă recomandăm moderație, căci consecin­țe­le ar putea fi neplăcute.

SĂGETĂTORII se fac remarcați prin numărul și calitatea cunoștințelor. O afa­cere începe să dea roade mulțu­mi­toa­re, dar asta nu înseamnă că e indicat să vă aban­donați serviciul.

PEŞTII au pe bună dreptate încredere în prietenii lor. Dar în situația actuală, ei se pot înșela când vă dau sfaturi legate de bani. Mai bine nu vă luați după ele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian