Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Slăbiți cu roșii!

Foto: Shutterstock

Roșiile sunt o sursă bogată de minerale, fibre și vitamine, dar și un arzător natural de grăsimi. Dacă vreți să slăbiți în mod sănătos, aplicați următoarele recomandări:

Gustări cu roșii

Roșiile consumate ca gustări între mesele principale au darul de a re­duce senzația de foame și de a crea sen­zație de sațietate.

Suc de roșii

Începeți ziua cu un pahar cu suc de roșii proaspăt, bă­ut pe stomacul gol, apoi repetați rețeta înainte de fiecare masă. De trei ori pe săptă­mâ­nă, înlocuiți masa de sea­ră cu unul – două pa­hare cu suc de roșii.

Dieta cu roșii – minus 2 kilograme în 3 zile

Pentru a slăbi 2 kilograme în doar trei zile, țineți următorul regim: dimi­neața, o cafea sau ceai fără zahăr, o omletă din două ouă, o felie de pâine integrală și două roșii; la prânz, o por­ție de supă de roșii, o felie de pâi­ne integrală și 100 grame carne slabă; seara, 100 grame brânză sla­bă plus două roșii. Între me­se, ca gustări, se bea câte un pahar cu suc de roșii pre­sărat cu mentă uscată. Pentru a păs­tra efectele dietei, după cele trei zile, uitați de dul­ciuri, de produsele de patise­rie și de alimentele încărcate de sare și grăsimi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian