Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 13-19 noiembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Puternicul reflector al marelui benefic Jupiter se îndreaptă cu necruțare asupra întunecimilor mis­te­riosului Pluton. Jupiter este cel care are curajul să spu­nă adevărul fără menajamente. Chiar dacă până acum a fost în mare parte împiedicat să spună ce se pe­trece realmente, în această ultimă întâlnire de gra­dul trei cu Pluton (și cu Saturn, care se află și el prin preajmă), are șansa să o facă și, mai mult decât atât, să meargă cu dezvăluirile până la capăt. Valul de reacții generat de aceste revelații (care se petrec în plan politic, social, dar și în viețile noas­tre, ale tutu­ror), are toate șansele să aprindă scân­te­ia revoltei prin intermediul lui Marte. Acesta re­vine la mișcare directă sâmbătă și poate iniția re­volte care să ne ducă cu gândul la cele petrecute în ’89. Tot sâmbătă, Soarele și Pluton se întâlnesc în­tr-un aspect armo­nios, care poate să facă auto­ritățile mai receptive și mai maleabile față de schim­­bările care nu mai pot fi împiedicate. Pentru a traversa cu bine această săp­tămână tumultuoasă, e util să ne sprijinim pe o practică spirituală sau să ne lăsăm inspirați de modele demne de urmat, pre­cum cele pe care le putem găsi în lecturi ori filme.

Semnele cardinale:

BERBECII, înțelepțiți de experiențele de luna trecută, se pun pe făcut bani, cu lecțiile învățate. Dacă ați avut conflicte cu autoritățile care v-au nedreptățit și continuă să o facă, puteți declanșa o contraofensivă începând de sâmbătă. De preferință, cu moderație.

RACII primesc sfaturi cât se poate de bune din partea unor femei din familie, sfaturi ce le pot fi de folos în abordarea unei probleme legate de carieră. Chiar da­că partenerul de cuplu sau de afaceri are alte opinii, nu acestea sunt cele mai potrivite. Multe depind de tactul dvs.

BALANŢELE au norocul de a se afla sub oblăduirea lui Venus. Duminică și luni n-ar trebui totuși să interveniți ca me­diator în diverse conflicte. În cazul în care parte­nerul dvs. a tot ținut în el nemulțumiri, ele se pot manifesta acut de sâmbătă.

CAPRICORNII clocotesc de resenti­men­te, mai ales dacă simțul lor justițiar a fost ultragiat în repetate rânduri, din pri­măvară încoace. Se poate să vă decideți nu doar să puneți piciorul în prag, ci să porniți o ade­vărată ofensivă.

Semnele fixe:

TAURII fac bine dacă revin asupra unor idei pe care le-a expus partenerul lu­na trecută și pe care atunci le-aţi respins. Even­tual, cu duritate. Această deschidere mentală vă poate aduce respectul celor din jur, dar și atacuri pe la spate din partea unor duș­mani.

LEII care au lucrat la un proiect în echipă se lămuresc dacă s-au implicat cum trebuie. În funcție de rezultatele de acum, veți ști ce aveți de făcut pe viitor.

SCORPIONII constată cât de mult îi apreciază apropiații, de la rude și până la vecini. Răbdarea și loialitatea de care ați dat dovadă vi se întorc. Problematice sunt relațiile de serviciu, unde pot izbucni conflicte.

VĂRSĂTORII au multe de pus la punct în comunicarea cu șefii, care poate fi reglată în această perioadă. Mai ales că inamicii dvs. încep să cadă singuri în groapa pe care v-au săpat-o, iar dvs. vă crește prestigiul.

Semnele mutabile:

GEMENII ar trebui să stea acasă, măcar până sâmbătă inclusiv, decât să se vadă cu prietenii. Asta pentru că pot izbucni certuri urâte, mai ales cu bărbații. Pe de altă parte, viitorul unei afaceri se poate decide acum.

FECIOARELE au de luat o decizie ma­joră în privința copiilor sau a unei povești de iubire. Ambele presupun niște investiții pe care puteți sau doriți să le mai faceți sau nu. Ami­cii dvs. pot să vină cu niște observații pertinente, ca­re vă fac să câștigați o nouă perspectivă.

SĂGETĂTORII – nemulțumiți din 9 sep­­tembrie încoace, de niște aspecte le­gate de copii sau de persoana iubită, se pot de­cide brusc, pe final de săptămână, să nu-i mai coco­loșească pe aceștia.

PEŞTII primesc recunoaștere pentru ceva la care au muncit din greu. Luna trecută, în special, se pare că ați întâmpinat niște dificultăți. Nu uitați să le arătați cuvenita recu­noș­tință prietenilor care v-au susținut.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian