Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 12-18 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Energia celor șase planete implicate în Luna nouă de pe 11 din Vărsător ne face să ne dorim schimbări. Să preferăm compania unor prieteni, complicațiilor emoționale amoroase. Dar aspectul tensionat între Saturn în Vărsător și Uranus în Taur ne poate face să regretăm în iunie și în decembrie respon­sa­bi­litățile la care ne-am înhămat acum. Dacă ne gândim obiectiv înainte de-a ne hotărî cât timp și efort putem aloca unei cauze sau preocupări în plus, acest aspect va aduce un element binevenit în viața noastră. Mercur retrograd în Vărsător trece peste Venus și Jupiter, ceea ce ne permite să reluăm legătura cu persoane pe care le admirăm ca statură intelectuală ori morală (Jupiter) sau cu care am dori să trecem dincolo de stadiul de prietenie (Venus). Vineri începe anul chinezesc al boului de metal. Este un an când nimeni nu se poate sustrage res­ponsabilităților. Șmecheriile nu mai func­țio­nează, iar cei care au apelat la ele se confruntă cu con­se­cințe. Problemele casnice și familiale trec pe primul loc. Comunicarea lasă însă de dorit.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt înconjurați de numeroși prieteni sau participă la diverse acțiuni de grup, unde doresc să dea tonul. E mai degrabă de dorit să fiți receptivi, decât să vă impuneți. Inițiativele dvs. pot fi bune, însă se pot realiza doar dacă procedați metodic și cu răbdare.

RACII care au făcut afaceri împreună cu prietenii ar face bine să-și pună socotelile în ordine, din 11, pentru a preîntâmpina eventuale discuții. Acesta este sfatul lui Mercur retrograd. E bine să nu cedați insistențelor unui prieten de a vă arunca într-un proiect financiar.

BALANŢELOR, Luna nouă din 11 le des­chide multiple perspective de a-și pu­ne în valoare creativitatea. Ar fi indicat să vă uitați și în urmă, în perioada 15 octombrie-4 noiembrie, pentru că proiectele de atunci ar putea fi reluate. Copiii și iubiții pot face lucruri trăsnite.

CAPRICORNII schimbă nu doar mo­da­litatea în care abordează câștigul fi­nan­ciar, ci își pot modifica drastic sistemul de valori. Vă sfătuim însă să procedați pas cu pas, pentru ca ceilalți să se poată acomoda la transformările prin care treceți dvs. acum.

Semnele fixe:

TAURII nu se simt niciodată grozav când Marte le traversează zodia. Cu atât mai puțin cu cât, ca urmare a Lunii noi din 11, el vă poate determina să aveți reacții agre­sive față de șefi. Mai bine vă abțineți. Dacă doriți să promovați, puneți-vă la punct o strategie clară.

LEII se confruntă cu o sumedenie de reacții spontane din partea partenerului de cuplu sau de afaceri. Acesta poate să vă co­pleșească cu afecțiune, cadouri, bu­nă­voință și, deodată, să comită o gafă verbală care vă strică cheful.

SCORPIONII au de-a face cu un par­te­ner de cuplu sau de afaceri nu doar ho­tărât, ci posibil autoritar. Nu e momentul să puneți lucrurile la punct. În familie și în gos­po­dărie se în­tâmplă multe lucruri noi, vă puteți gândi la achiziții, dar copiii vă pot încurca parțial planurile.

VĂRSĂTORII reacționează ca un foc de artificii, ca urmare a celor șase planete din semnul lor, energizate de Luna nouă din 11. Vreți să arătați tuturor cât de multe știți să faceți. Câștigați multă simpatie, însă vor fi și unii care vă vor acuza că exagerați.

Semnele mutabile:

GEMENII au succes în dragoste. Poate prea mult. Se poate ca pe lângă noile dvs. cuceriri, să vă treziți că vechi iubiri își fac reapariția în viața dvs. Sau puteți trăi satisfacții în legătură cu realizările copiilor dvs.

FECIOARELE ar trebui să fie prudente la drum, mai ales dacă e vorba despre călătorii lungi. În cazul în care aveți examene sau interviuri, e posibil să vă sară țandăra și să vă certați cu examinatorii.

SĂGETĂTORII au un program zilnic interesant, probabil foarte aglomerat, și ar face bine dacă și l-ar organiza în amănunt. Întârzierile sau schimbările de program de ultimă oră venite din partea dvs. ar putea crea tensiuni minore.

PEŞTII se refugiază într-o lume a lor. Acest absenteism s-ar putea să-i im­pa­cienteze pe prietenii dvs. mai dinamici, mai ales dacă aveați deja planuri stabilite. Dacă un amic e pus pe harță, gândiți-vă că cel mai deștept cedează.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian