Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 19-25 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vestea așteptată probabil de toată lumea e schimbarea direcției de mers a lui Mercur, care își reia de luni mișcarea directă în Vărsător. Cu această ocazie, vom putea reveni asupra unor discuții purtate cu prietenii, care au dus la neînțelegeri sau putem corecta o impresie pe care și-au făcut-o despre noi cei din cercurile pe care le frecventăm. Împreună cu celelalte trei planete ce traversează Vărsătorul acum (marele malefic, Saturn, și micul benefic și marele benefic, Venus și Jupiter), Mercur direct ne poate ameliora și consolida în mod semnificativ relațiile sociale. Vechii prieteni ne pot ajuta în sfera profesionalului, iar printre cei noi se pot număra unii care ne atrag și din alte puncte de vedere.

Soarele, în tandem cu Uranus, pun accent pe prietenie și pe o creativitate îndrăzneață. Proiectele de grup, mai ales dacă se desfășoară sub egida unei autorități binevoitoare sau sunt de inspirație artistică, pot avea un puternic impact social.

Alt aspect pozitiv întrunește energia întreprinzătorului Marte cu cea a planetei puterii, Pluton. Această combinație ne permite decizii care să ne aducă fie un câștig material considerabil, fie să ne sporească în mod semnificativ influența.

Semnele cardinale:

BERBECII, care au tot căutat o modalitate de a reechilibra cariera cu câștigul financiar aferent, pot găsi cu ușurință o soluție acum. Miercuri și joi sunt zilele optime pentru a porni un astfel de demers. De marți încolo, interacțiunile cu prietenii devin tot mai plăcute.

RACII fac bine dacă ascultă de sfaturile prietenilor, mai ales dacă acestea coincid cu acelea ale partenerului lor de cuplu sau de afaceri. De marți încolo, este de așteptat ca o afacere sau o relație blocată, poate din octombrie-noiembrie anul trecut, să poată să fie reluată.

BALANŢELE își regăsesc echilibrul, pe de-o parte prin stabilitatea pe care le-o conferă relațiile de familie, pe de altă parte, prin faptul că inteligența și creativitatea le sunt validate de marți, când Mercur redevine direct, antrenând și energia beneficilor Venus și Jupiter.

CAPRICORNII, deși mai au de îndepărtat anumite obstacole, sunt mai determinați ca oricând să se impună. Obțineți fie recunoașterea meritelor dvs., trecute cu vederea o bună bucată de timp, fie vă impuneți anumite idei creatoare. Financiar, vă deblocați de marți.

Semnele fixe:

TAURII sunt înzestrați de Marte în semnul lor cu suficientă ambiție pentru a încerca lucruri noi. Și amicii vă pot da ghes în acest sens. De marți, comunicarea cu șefii se poate îmbunătăți spectaculos. Interacțiunile cu străinătatea vă pot de asemenea propulsa.

LEII care, deși în cuplul lor domnește armonia, au fost deranjați de anumite comentarii ale partenerului, pot obține scuzele de rigoare și o modificare în bine, de marți. Felul riguros și eficient în care ați lucrat cu subordonații vă permite acum un salt spectaculos în carieră.

SCORPIONII își propun multe schimbări legate de casă și familie. Ideal ar fi să terminați reparațiile până marți, dacă doriți să vă apucați de reamenajări sau să vă mutați. Atât prietenii, cât și perechea vă sunt aproape, inclusiv din punct de vedere practic.

VĂRSĂTORII sunt pozitivi și puși pe treabă. Cu comunicarea stați mai puțin bine, până marți, când Mercur în semnul dvs. redevine direct. Până atunci, gândiți-vă ce e rămas neîncheiat din toamnă. Cineva din familie vă poate determina să vă faceți o introspecție serioasă.

Semnele mutabile:

GEMENII au ocazia să se folosească de atacurile unor dușmani ascunși, pentru a-i pune cu botul pe labe. Nu trebuie să aflați cine sunt, e nevoie doar să fiți onești cu partenerul sau inamicii declarați. De marți vă e mai ușor să organizați timpul dedicat distracției.

FECIOARELE care au procedat inspirat, dar haotic alături de colegi, reușesc să-și eficientizeze echipa, de marți încolo. Puteți lua o decizie adecvată în legătură cu o relație de iubire care vă consumă de multă vreme încoace și care nu e totuna cu relația de cuplu.

SĂGETĂTORII au întâmpinat ani de-a rândul dificultăți legate de bani. Acum însă lucrurile se pot schimba: e un moment propice pentru o nouă inițiativă. Viața de zi cu zi devine mai puțin haotică de marți.

PEŞTILOR le urăm „La mulți ani!” și să se bucure de aportul suplimentar de energie și optimism pe care li-l oferă Soarele în semnul lor. Mai faceți un efort, până marți, să-i ajutați pe cei care v-o cer, mai apoi veți constata că binele începe să vi se întoarcă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian