Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Cura fomiștilor

Foto: Shutterstock

Mă alătur și eu membrelor Clu­bului dietelor de slăbit, trimi­țându-vă un regim care asupra mea a avut un efect excelent. Rețeta pe care v-o propun se numește „Cura fomiș­ti­lor” și le este adresată celor care țin greu diete, suferind puțin de bulimie. Re­­gi­mul permite o repartizare foarte stric­tă a alimentelor de-a lungul zilei și eli­mină senzația de foame. Alimentele trebuie să fie bogate în proteine și sărace în gră­simi. Cu această dietă veți slăbi 4-5 kilo­grame pe lună, destul de ușor și fără să flămânziți. La capătul ei, kilo­gra­mele nu se întorc așa de re­pede la loc, așa cum se întâmplă când se țin diete „ful­ger”. Mesele sunt dese, dar ușoare. Nu vă veți simți niciodată sto­macul prea încărcat.

Obligatoriu: 2 litri de lichide pe zi, compuse din apă plată, apă mine­rală, ceaiuri de plante și fructe (ex­clus băuturile dulci și aci­dulate). Da­că vă hotărâți să faceți și 15 minute de gimnastică pe zi, este și mai bine. Și acum, dieta:

Micul dejun – o ceașcă de ceai sau cafea fără zahăr + 2 felii de pâine prăjită, unse cu puțin unt. Gusta­rea de la ora 10 – 30 g fulgi de cereale (ovăz, grâu încol­țit, musli, po­rumb) amestecate cu puțin lapte degresat. Prânzul – o salată de crudități cu un ou fiert tare sau 80 g de ton cu legume fierte. La ora 15 – 30 g brânză de vaci degre­sată. La ora 16 – un iaurt natural fără zahăr. La ora 17 – un fruct proaspăt. La ora 18 – două copane de pasăre frip­te și-un ceai de tei. Vă doresc mult succes.

DENISE – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian