Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC: Săptămâna 12-18 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sâmbătă avem parte de ultima Lună nouă din anul astrologic 21 martie 2020 – 20 martie 2021, an guvernat de Lună. Ea se întâmplă în Pești, ul­tima la număr dintre zodii, deci ne putem simți nă­pădiți de tot felul de emoții din trecut, pe care la vremea aceea le-am reprimat. Dar trebuie să se facă curat în psihic. Sentimentele care vin din urmă pot fi le­gate de familie, mai ales de mamă, de locul din care venim sau de lucruri legate de locuință. În con­se­cință, nu-i o idee bună să ne plănuim un week­­end dinamic, ci mai degrabă unul liniștit. E necesar să facem acest lucru până marți, când Mercur intră la rândul lui în Pești, iar dacă nu facem separarea ne­cesară până atunci, putem rămâne agățați de emoții recurente din trecut. Agilul Mercur nu se simte deloc bine în Pești, tocmai pentru că acui­ta­tea sa mentală este bruiată de stări subiective. Este un tran­zit care durează până pe 4 aprilie, pe par­cursul căruia putem fi relativ ușor păcăliți. Găsim sprijin din partea unor persoane în funcții de auto­ritate sau care au o personalitate deosebit de puternică.

Semnele cardinale:

BERBECII trec printr-o perioadă foarte activă. Vă vedeți cu mulți amici, iar aces­te interacțiuni pot fi cu atât mai produc­tive cu cât le abordați mai fără grabă. Deși nu există vreun pericol propriu-zis, n-ar strica să vă impuneți calm și la volan, mai ales miercuri.

RACII sunt prinși de o mulțime de zvo­nuri pe care le aud vehiculându-se pe sea­ma lor. E posibil să aveți rivali care în­cearcă să vă ponegrească, dar nu-i băgați în seamă. Comportamentul dvs. vorbește de la sine, iar de marți prestigiul dvs. se consolidează.

BALANŢELOR le merge bine, mai ales în weekend, indiferent dacă sunt căsă­to­rite sau îndrăgostite. Combinația Soare-Ve­nus-Mercur în Pești după Luna nouă în același semn indică o împrospătare ener­getică, precum și o armonizare a funcțiilor organismului.

CAPRICORNII primesc multă atenție din partea anturajului. Dovezile de sim­pa­tie abundă și nu e deloc exclus să legați noi prietenii cu persoane de a căror calitate vă veți convinge și mai mult în timp.

Semnele fixe:

TAURII sunt puși pe făcut bani. Asta este o trăsătură caracteristică pentru dvs., dar ea este intensificată acum de Marte. Nu cheltuiți însă prea multă energie pe proiecte care merg greu, deoarece puteți câștiga la fel de mult dacă mergeți pe afaceri cu prietenii.

LEII dispun de posibilitatea de a lucra creativ cu niște investiții sau de a-și folosi inteligent o parte din economii. O altă va­riantă ar fi să vă lansați într-o poveste de dragoste, intensă și subtilă, discretă la început, dar care se poate dezvolta frumos în timp.

SCORPIONII care mai au de făcut reparații prin casă sau gospodărie ar face bine să le termine până luni inclusiv, dacă pot, pentru că în acest interval ies cel mai bine. În rest, trai pe vătrai, cu trei planete care vă ajută în dragoste, în creativitate și cu copiii.

VĂRSĂTORII mai pot conta pe pre­zența planetei comunicării, Mercur, în semnul lor, până luni, inclusiv. Deci dacă aveți de discutat în privința unor lucruri importante, e bine să o faceți până atunci. Veniturile directe vă pot crește fără efort de marți.

Semnele mutabile:

GEMENII se simt mai puțin în largul lor, de marți încolo, când șeful lor Mercur începe să-și înece obiectivitatea în apele oceanice ale Peștilor. O scoateți totuși la capăt, mai mult cu energie decât cu diplomație.

FECIOARELE, care au de finalizat un proiect profesional destul de important, ar trebui să-și sacrifice weekend-ul de dra­gul reușitei acestuia. Mai încolo, mai precis de marți, mintea vă funcționează mai greu.

SĂGETĂTORII care petrec sfârșitul de săptămână alături de o gașcă zgomotoasă de prieteni sau alergând de colo-colo ar putea ajunge la concluzia că tot mai bine e acasă.

PEŞTII își reîmprospătează energia după Luna nouă de sâmbătă în semnul lor. De marți, când Soarelui și lui Venus în sem­nul dvs. li se alătură și Mercur, lumea e a dvs. Nici nu mai contează cine v-a bârfit la finele săptămânii. Persoanele influente din anturaj vă sprijină.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian