Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 26 martie – 1 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Suntem supuși unor tendințe contradictorii. O parte dintre noi e aventuroasă și îndrăzneață, în timp ce cealaltă zice „mai bine stau eu cuminte pe ca­na­pea, ronțăind floricele, și las aventura pe seama celor din serialul pe care-l urmăresc”. E drept că nu-i o perioadă indicată pentru a face sport de performanță sau efort fizic susținut, căci asta presu­pune riscuri. Sâmbătă sunt vizate încheieturile bra­țelor, în special umerii. Zona capului, cu pre­cădere urechile, partea exterioară a nasului și ochii pot ridica probleme luni și marți, când și șofatul poate fi periculos. Starea de fond este însă una bună, de­oarece Soarele în conjuncție cu Venus în Berbec ne dă suficientă energie ca să funcționăm bine și ne ferește de excese care să ne facă do­mi­na­tori. Luna plină de duminică se petrece în Balanță, ceea ce ne va fi de folos în relațiile de familie. Există însă tendința de a deveni neglijenți în îndatoririle zilnice.

Semnele cardinale:

BERBECII au o tendință de vite­zo­ma­nie, care îi poate determina să se aleagă cu niscaiva zgârieturi sau tăieturi, in­clusiv în cazul în care se apucă de bricolat sâmbătă. Luni și marți e cazul să conduceți preventiv, chiar dacă duminica romantică v-a încărcat cu energie.

RACII se pot trezi sâmbătă cu capul greu, motiv pentru care n-ar trebui să pornească la drum. Această migrenă surdă vă poate încetini reflexele. Duminică vă fac bine interacțiunile cu cei din familie, dar dacă aflați des­pre un bărbat care vă bârfește, vă crește tensiunea.

BALANŢELE n-ar trebui să-și facă pro­gram pentru sâmbătă. Motivul este lipsa de energie și de chef cu care vă treziți. E mai bine să vă odihniți și să vă îngrijiți. Duminică e lună plină în semnul dvs. și emoțiile sunt bogate. Luni riscați să faceți afirmații dure în public.

CAPRICORNII au parte de întâlniri dinamice și totodată relaxante cu cei din familie. Atenție însă ce mâncați sau beți vineri, căci organismul reacționează mai virulent față de toxine. Duminică s-ar putea să aveți emoții cu privire la un proiect profesional.

Semnele fixe:

TAURII, care de obicei au fler la bani, s-ar putea înșela în decizii în această perioadă, mai ales de vineri și până luni inclusiv. Lăsați hotărârile pe altă dată. E posibil ca persoane pe care le-ați ajutat la un moment dat dezinteresat să își arate direct sau indirect recunoștința.

LEII, atât de interesați de felul în care sunt priviți în societate, au nevoie de răbdare și prudență de vineri până luni. Motivul? Se poate să puneți la punct o persoană cu un comportament deplasat, dar, fiindcă o faceți dur, să creați și dvs. o impresie ne­plăcută.

SCORPIONII îndrăgostiți sau cei cu copii n-o prea nimeresc cu comunicarea. Ori înțelegeți greșit ceea ce vi se spune. Nu vă grăbiți cu deciziile în privința unor chestiuni financiare mai spinoase, lăsați asta pe săptămâna viitoare. Duminică, stomacul este sensibil.

VĂRSĂTORII care își doresc o creștere a veniturilor au nevoie de atenție în felul în care pun problema. S-ar putea crede că vă lăudați, iar asta nu lucrează în favoarea dvs. Dacă e posibil, rugați pe cineva care vă e prieten să vorbească în numele dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII, de obicei prezenți și rapizi în replici și gândire, au anumite probleme de concentrare. Acestea se fac simțite de vineri și până luni, deci nu vă recomandăm să intrați în discuții contradictorii, mai ales pe probleme de serviciu. Duminică, în schimb, e o zi frumoasă.

FECIOARELE au idei bune cu privire la o investiție financiară. Dar nu e cazul să vă luați după ce vă spune un potențial partener de afaceri și nici după ce zice un bărbat din familie. Clarificarea vine de abia săptămâna viitoare. Duminică sunteți afectuoși, dar posesivi.

SĂGETĂTORII se pot găsi brusc pe picior de război cu partenerul de cuplu sau de afaceri, când motivul pentru o dispută s-ar putea să fie practic inexistent și să fie vorba doar de o neînțelegere. Duminică e bine să vă întâlniți cu rudele de sex feminin pe care le apreciați.

PEŞTII o dau cu bâta în baltă la capitolul comunicare, în special cu bărbații din fa­milie. Dintr-o comunicare imprecisă se poa­­te isca ditamai cearta. Vă vine ușor să obțineți ve­­nituri în plus, căci șefii vă apreciază. Până du­minică, puteți afla că și o afacere merge bine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian
ro_RORomanian