Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Slăbiți cu ajutorul masajului

Foto: Shutterstock

Doresc să le împărtășesc citi­toa­relor „Formulei AS” o cură de slăbire care pe mine m-a ajutat să pierd 20 de kilograme în 12 luni, fără regim alimentar, fără gim­nastică și fără medi­ca­mente.

Așezați-vă pe spate, relaxat, cu pal­ma mâinii drepte așezată pe om­bilic. Fa­ceți mișcări lente, circulare, încercând să vă imaginați căldura care vă cuprinde partea inferioară a corpului. Masajul în­ce­pe la nivelul ombilicului și descrie cercuri din ce în ce mai largi, în sensul acelor de ceasornic, pe toată regiunea ab­do­minală, apoi inversați sensul mișcă­rii – de la stânga la dreapta – des­criind cercuri din ce în ce mai mici, până ajun­geți din nou la bu­ric. Re­petați ma­sa­jul timp de 2-3 minute zilnic, de preferință sea­ra, înain­te de culcare.

În primele 2-3 săptămâni, nu veți ob­serva a­proape nimic, apoi în­cet, începe să dispară grăsimea. Beți până la doi litri de lichide pe zi.

Dacă sunteți perseverente, veți avea rezultate; dacă nu, nu are rost să începeți masajul. Acest exercițiu vă ajută și la digestie, crește vitalitatea organismului și – în plus – face să dispară mirosul urât din gură. Ma­sajul se efectuează cu ochii închiși.

Eu am avut rezultate excelente și sunt foarte mulțumită. Vă doresc pu­tere de practicare.

CELIA – Cluj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian