Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 4-10 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Simțim deja de la începutul intervalului pre­siunea care anunță cea de-a doua eclipsă a verii. Este vorba despre eclipsa de Soare din Gemeni. Ca orice eclipsă de Soare, ea afectează mai mult băr­bații decât femeile, iar problema pe care o ridică este: cum să ne păstrăm o direcție coerentă, atunci când navigăm pe un fundal volatil? Cel mai im­portant guvernator al eclipsei este Marte, care ne ajută să luăm decizii rapide și oportune, secondat fiind de steaua fixă Bellatrix. În plus, aceasta din urmă este înzestrată și cu talent strategic, deci are grijă ca deciziile luate de Marte pe câmpul de luptă să fie îndreptate către un obiectiv solid. În preajma eclipsei avem tendința de a acționa în pripă, în consecință ar trebui să fim deosebit de atenți, mai ales la volan și în interacțiunea cu oamenii tineri sau cu propriii noștri copii. Altă urmare a eclipsei este că s-ar putea să ne vină greu să ne împărțim în­tre responsabilități, posibil legate de familie, și ac­tivități care ne pasionează. Atenție cu minciu­ne­lile, pentru că puteți să fiți deconspirați de îndată ce le-ați rostit. În toată această agitație, ne ajută mi­cul benefic Venus, proaspăt intrată în semnul fa­miliei, în Rac. În mijlocul celor dragi ne putem tra­ge sufletul și regăsi echilibrul. Doar duminică, Mar­te, aflat de asemenea în Rac, poate veni cu cion­dăneli minore cu bărbații tineri din familie.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt vizați în mod special de riscurile care decurg din vitezomanie sau frecventarea unor locuri în care spiritele se încing ușor, cum ar fi saloanele de jocuri. Fe­mei­le din familie exercită o influență liniștitoare asupra dvs., mai ales în weekend.

RACII se văd prinși în tot felul de ches­tiuni legate de bani. Pot să apară diferite oportunități de a vă mări sursele de ve­ni­turi, dar în același timp unele să nu fie de durată. Mergeți pe intuiție. Venus în semnul dvs. vă atrage simpatie, dar și avantaje materiale.

BALANŢELOR care pleacă la drum lung în vacanță le recomandăm atenție la volan. Lăsați de preferință pe altcineva să conducă. Dacă aveți de susținut examene, nu vă repeziți cu răspunsul. Venus vă oferă o șansă de a promova în carieră, poate în urma unei decizii.

CAPRICORNILOR care vor să-și di­ver­sifice afacerile li se vor oferi nu­me­roase ocazii să o facă. E însă util să vă interesați, înainte de a vă angaja ferm, de credibilitatea proiectelor ce vă stau în față.

Semnele fixe:

TAURII sunt tensionați din pricina unor presiuni exercitate de șefi. Dvs. de­testați să fiți grăbiți, iar șefii apasă pe accelerație. Alții încearcă să vă grăbească anumite decizii privitoare la bani.

LEII intră în vrie cu programul so­cial. Curg invitații din toate părțile, toată lumea vrea să se asigure de participarea dvs. la diverse evenimente. Oricât de mondeni ați fi, la un moment dat se poate dovedi prea mult.

SCORPIONII sunt din ce în ce mai vexați de comportamentul partenerului de cuplu ori de asociere, care pare să nu țină seama deloc de dvs. Doriți să vă lansați în multiple investiții, care pot ieși bine, dacă vă in­teresați de la început asupra trăiniciei afacerii.

VĂRSĂTORII au parte de o mulțime de activități legate de copii, care pot fi amu­zante. În schimb, dacă dvs. înșivă vă lan­sați în jocuri, jocuri de noroc, rezul­ta­tele pe termen lung nu sunt cele dorite, chiar dacă pe moment puteți avea parte de câștiguri.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt gazdele eclipsei din 10 și nu e de mirare că sunt mai agitați pe zi ce trece. Aveți nevoie de mișcare, dar sportul în forță se poate dovedi riscant. Zonele vizate sunt capul și încheieturile brațelor.   

FECIOARELE dependente de muncă sunt în vrie din pricina unui proiect des­pre care simt că i-ar putea propulsa în ca­rie­ră. Motto-ul dvs. ar trebui să fie însă să vă grăbiți încet.

SĂGETĂTORII încep să se întrebe câți par­teneri au de fapt. Motivul îl constituie schim­bările bruște de atitudine, care pot apă­rea în comportamentul jumătății dvs. în preajma eclipsei.

PEŞTII au dificultăți să înțeleagă de ce anumite personaje din anturaj nu-i mai pri­vesc cu aceeași simpatie. De vină sunt niș­te intrigi pe care personaje mai în vârstă le țes îm­potriva dvs.                               

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian