Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 18-24 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Numeroasele tensiuni care s-au acumulat la mijlocul acestei luni încep să se risipească încet. Suntem atenționați de marele benefic Jupiter, care intră în retrogradație luni, să ne uităm la felul în care am fructificat șansele pe care ni le-a scos în cale începând cu jumătatea lunii trecute. Jupiter ne dă, dar nu ne pune și-n traistă, iar dacă nu ne pu­nem pe treabă conștient, s-ar putea să pierdem niște fa­voruri sau avantaje. În sensul acesta, ne va spri­jini și Mercur, care revine în mișcare directă miercuri. Dar ziua în care face schimbarea aduce încă suceli și în­vârteli. De abia de joi putem răsufla ușu­rați, căci ni se deblochează deplasările zilnice, co­municarea cu anturajul și cu copiii, iar mintea în­cepe din nou să facă asocieri corecte. Începând de luni, Venus însoțește Soarele în semnul Racului, iar viața de familie de­vine plăcută și relaxantă, însoțită de dovezi de afec­țiune. Putem achi­zițio­na, de asemenea, obiecte frumoase pentru interior.

Semnele cardinale:

BERBECII își dezvoltă, într-un fel sau altul, calitățile creative. Marte îi ajută pe cei care doresc să devină tătici. Deși s-ar putea să nu știți, cineva binevoitor, care v-a sprijinit din umbră, ar putea fi cam dezamăgit. Anumite încurcături administrative se rezolvă de miercuri.

RACII, pe care începem să-i sărbătorim începând de luni, se pot lenevi la în­vă­ță­tură. Dacă doriți să plecați în vacanță, s-ar putea să fiți neglijenți cu pregătirile. Cineva vă poa­te da un pont cu privire la bani, care e corect, dacă îl primiți după ziua de miercuri.

BALANŢELE trec printr-o perioadă în care le e ușor să se afirme pe plan pro­fe­sional. N-aveți doar idei inspirate, ci și re­la­ții prietenoase cu cei care vă pot sprijini. Excesele alimentare se pot răzbuna de sâmbătă până luni.

CAPRICORNII care au avut probleme cu sistemul respirator superior ori în­che­ie­turile brațelor mai trebuie să se me­na­jeze până miercuri, când încep să se simtă mai bine, și performanța de la serviciu se îm­bu­nă­tățește și ea.

Semnele fixe:

TAURII se pun cu râvnă pe treabă să rezolve niște chestiuni familiale ori cas­nice. Reparațiile făcute până miercuri ies deosebit de bine. Unii prieteni vă cer ajutorul, dar s-ar putea să vă fie lene să vă implicați. O încurcătură cu acte privitoare la bani își găsește soluția de miercuri.

LEII sunt în mare formă, plini de e­ner­gie și strălucire, în parte prin stră­du­ința prietenilor, care îi pun în valoare. De luni începând, aveți tendința de a intra în eco­nomii sau de a cheltui bani încă neîncasați.

SCORPIONII se dovedesc profund emoționali, de duminică până marți, când Luna le traversează semnul. Un motiv îl poate constitui o ușoară dezamăgire pro­vocată de un copil sau persoana iubită. Dacă sunteți în con­ce­diu, în schimb, vă merge deosebit de bine.

VĂRSĂTORII au parte de un par­te­ner tem­pe­ramental, dar asta nu vă deran­jea­ză neapărat. Mai mult vă pot supăra năz­bâtiile odraslelor sau fițele fă­cute de iubit/iubită. Aici lucrurile se liniștesc după ziua de miercuri, când pu­teți pune piciorul în prag. Atenție la cheltuieli.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt încă zăpăciți după eclip­sa petrecută fix peste Mercur retrograd în semnul lor. Vă veți reveni, de miercuri încolo, când Mercur redevine direct. De luni încolo există riscul să o lăsați mai moale la serviciu. Deocamdată mai aveți credit din partea șefilor.

FECIOARELE, care au prins încredere în partenerul de cuplu sau de afaceri, s-ar putea să constate de luni că au fost prea optimiști. Încurcăturile de la serviciu se pot în­drep­ta, cu con­di­ția să aveți răb­dare să puneți la punct niște documente.

SĂGETĂTORII care s-au bazat într-o mă­­sură excesivă pe ajutorul unor rude prin alianță ori al unor amici din stră­i­nă­tate în privința unor chestiuni fa­miliale sau gospo­dă­rești, ar putea primi sprijin, dar mai puțin decât sperau.

PEŞTII s-au cam lansat în promisiuni de la mijlocul lunii mai încolo și vor realiza că nu le pot onora pe toate cum se cuvine. Nu vă ascundeți în dosul scuzelor. În familie au exis­tat disensiuni, mai ales cu puștimea, dar de miercuri puteți ajunge la un acord.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian