Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 9-15 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Atunci când Venus și Marte se întâlnesc pe cer e întotdeauna de bine, pentru că cele două planete se com­pletează de minune. În Leu, unde se petrece aceas­­tă întâlnire, energia lor se concretizează în primul rând sub forma poveștilor de amor, care îm­bină pa­sionalitatea marțiană cu seducția venusiană. O altă modalitate prin care se poate manifesta com­binația energiei micului benefic cu cea a micului ma­lefic este printr-un câștig material, obținut cu ușu­rință. În fine, un al treilea scenariu prin care se poate ma­ni­festa conjuncția Venus-Marte ar fi con­ceperea unui copil ori bucurii, venite din partea odras­lelor noas­tre. Luna vine să accentueze emo­țio­nalitatea acestui tranzit de duminică după-amiaza și până marți. Și dacă tot am menționat-o pe Doam­na Nop­ții, Luna, e cazul să spunem că vom avea parte de o Lu­nă plină deosebit de puternică, în noap­tea de sâm­bătă spre duminică. Ea se petrece în Rac, zodie pe care o guvernează și pune un mare accent pe viața de familie, pe preocupările casnice ori gos­po­dărești. Stomacul și vezica biliară însă ar trebui menajate.

Semnele cardinale:

BERBECII proaspăt îndrăgostiți sunt îndrăgostiți, nu glumă. Orice ați face, nu neglijați însă chestiunile familiale și tre­burile necesare din gospodărie. Gândiți-vă așa: amo­rul vine și pleacă, dar familia rămâne, că ne convine sau nu. Încercați să-i împăcați și pe ei.

RACII trec printr-o mare încărcătură emo­­țională sâmbătă, când Luna plină în sem­nul lor le stârnește un noian de sen­timente. Nu e cazul să le ascundeți, aveți doar grijă să nu-i copleșiți pe cei dragi cu trăirile dvs. Chestiunile bănești se pot rezolva mult mai simplu decât credeți.

BALANŢELE investesc multă energie în carieră. În urma Lunii noi de sâmbătă și a intrării, luni, a lui Mercur în Rac, vă cresc șansele să faceți un salt. Alternativ, reușiți să rezol­vați ceva cu autoritățile.

CAPRICORNII simt că partenerul de cuplu ori de afaceri e implicat în relație, dar și că ar dori să exercite mai mult con­trol. De luni puteți discuta productiv pe tema unei redefiniri a raportului dintre dvs.

Semnele fixe:

TAURII se dedică relațiilor, pe pe­rioa­da acestui interval. Puteți cunoaște persoane noi și agreabile prin cei din anturaj, dar cel mai bine vă simțiți tot alături de cei din familie. Unul dintre cei dragi v-ar putea prezenta o persoană care vă atrage din primul moment.

LEII se găsesc într-un echilibru dina­mic, cu Venus și Marte în semnul lor. E greu să vă reziste cineva, sunteți cuce­ri­tori. Atrageți atenția, poate într-o asemenea măsură, încât să treziți și invidii, cel mai probabil din partea unor femei, după Luna nouă de sâmbătă.

SCORPIONII care doresc să își creas­­că prestigiul, posibil urmând cursuri în străinătate, au posibilitatea s-o facă du­pă Luna nouă de sâmbătă. De înscris, ar fi bine să vă înscrieți la ele de luni. În carieră vă vine deosebit de ușor să lucrați cu șefii la proiecte creative.

VĂRSĂTORII au încă parte de blo­caje în privința devenirii profesionale. S-ar putea să nu-i mai puteți suferi pe șefi ori nu aveți încredere în discernământul acestora. Partenerul e cel care vă ține partea, vă încu­rajează și vă demonstrează afecțiunea în fel și chip.

Semnele mutabile:

GEMENII nu pot sta locului în week­end. E bine să urmați impulsul lui Mercur în semnul dvs. de-a vă vedea cu cât mai multă lume, de-a vă deplasa în cât mai multe locuri. De luni, deveniți preocupați de probleme bănești, dar și aici vă pot fi de folos cei din anturaj.

FECIOARELE nu-și sacrifică în zadar weekend-ul pe altarul meseriei. Puteți găsi rezolvări eficiente pentru o sumedenie de probleme. Unii dintre dvs. se pot angrena într-o relație de amor ilicită, posibil cu un coleg.

SĂGETĂTORII care au de tranșat pro­ble­me cu partenerul de cuplu ori de afaceri ar fi bine să asculte cu atenție ce are acesta de spus până duminică, inclusiv. Dacă porniți la drum lung, n-ar fi de mirare să vă combinați acolo cu o persoană căreia nu-i puteți rezista.

PEŞTII reușesc să se facă înțeleși, în ciuda faptului că ambele planete care-i gu­ver­nea­ză se găsesc în zodia lor, în mișcare retrogradă. Cel mai bine ar fi să abordați lucrurile din trecut. Sănătatea vi se fortifică și e posibil să de­veniți atractivi în ochii cuiva de la serviciu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian