Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 23-29 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Soarele, proaspăt intrat în zodia Leului, pe care o guvernează, ne îndeamnă să le spunem nativilor: „La mulți ani!”. Tot în Leu se găsește și Marte, iar când ambele așa-numite planete ale masculinității se întâlnesc într-un semn de foc atât de puternic, băr­bații, mai ales, simt nevoia să-și demonstreze ca­li­tă­țile, să conducă, să se afirme, să creeze, să pro­creeze. Po­veștile de dragoste abundă, dar e vorba des­pre așa-numita dragoste cu năbădăi. Luptele pentru pu­tere se pot intensifica. În schimb, una dintre pla­ne­tele feminității, Venus, intră într-un con de umbră, odată ce pătrunde în Fecioară, unde, în loc să-și pună în valoare puterea de seducție, își pu­ne un șorț sau o uniformă de farmacistă și se apucă de treabă. Cea de-a doua planetă a feminității, Lu­na, va ajunge la statutul maxim – cel de Lună plină – sâmbătă spre duminică. Ar fi util să ne programăm activități relaxante, pentru că Luna plină se petrece în zodia Vărsătorului, cel responsabil cu insomniile.

Semnele cardinale:

BERBECII se reped fie într-un amor ne­bun, un proiect creativ temerar ori o spe­culație la jocuri. Primele două demersuri au șanse de reușită, odată ce câștigați o perspectivă obiectivă, al treilea, nu prea. Relațiile de muncă se îmbunătățesc, cele de prietenie trebuie menajate.

RACII doresc venituri mai substanțiale. Dar nu reușiți prin revendicări radicale. O abordare moderată funcționează mai bine. În preajma Lunii pline din 24 s-ar putea să aveți niște cheltuieli nedorite legate de casă. O femeie din an­tu­raj v-ar putea fi de un real ajutor.

BALANŢELE care întâlnesc prin prieteni un personaj influent și charismatic ar pu­tea fi impresionate de el. S-ar putea să nu fie chiar așa grozav, cum pare. Dacă o prietenă vă cere ajutorul, nu ezitați.

CAPRICORNII se pregătesc cu grijă, fie că pornesc la drum lung, fie că au vreun examen ori o apariție publică. Cu toate acestea, planurile dvs. pot fi zăpăcite de ceva ce in­tervine sâmbătă. Dar micul benefic Venus nu vă lasă baltă și vă ajută să găsiți ulterior o soluție.

Semnele fixe:

TAURII au parte mai întâi de o vineri romantică, dar lucrurile se pot da peste cap, odată cu imprevizibila Lună plină de sâmbătă. Nu este exclus, de exemplu, să fiți chemați să rezolvați o urgență la serviciu. Sau ca în viața dvs. să reapară un personaj feminin cu pro­ble­me.

LEII sunt și mai plini de vervă și comunicativi ca de obicei. Partenerul de cuplu ori de afaceri vă poate face fițe sâm­bătă, sub influența Lunii noi. În schimb Venus se implică în sporirea veniturilor dvs. Către finele intervalului buna dispoziție revine în relațiile de parteneriat.

SCORPIONII, încurajați de ultimele reușite profesionale, țintesc mai sus în carieră. O dandana produsă în casă sau ținând de familie vă poate tulbura weekend-ul. Nu-i o idee bună să meșteriți. Vă puteți însă bizui pe pri­eteni, care se dovedesc gata să vă sară în ajutor.

VĂRSĂTORII dar mai ales Vărsă­toa­rele au tendința de a lua decizii dure, fie în privința perechii, fie a unei femei din familie, posibil mama. Ies la suprafață nemulțumirile din trecut. Ați ajunge însă să regretați hotărârea. Situația dvs. financiară începe să se echi­libreze.

Semnele mutabile:

GEMENII cei zburdalnici se simt sur­prinzător de bine acasă. Preferați să in­vitați prieteni la dvs. și să vă demonstrați calitățile de gazdă. Dar nu o faceți sâmbătă, mai ales dacă sunteți împreună cu persoana iubită, când în amor nu e bine. Situația se liniștește de joi încolo.

FECIOARELE, flancate de Venus, ema­nă un farmec discret, dar persuasiv, de pe urma căruia au de câștigat toate relațiile lor. Ba puteți trezi și invidii, păstrate însă secrete. Sâmbătă ar trebui să vă îngrijiți sănătatea. Sensibile sunt gambele și sistemul digestiv.

SĂGETĂTORII fac bine dacă evită con­du­sul pe perioada weekend-ului. În dis­cu­țiile cu cei din anturaj, mai ales cu fe­me­ile, vă puteți ambala rău de tot. Echi­librarea vine din zona profesionalului, unde șefii sunt mulțumiți de creativitatea de care dați dovadă.

PEŞTII petrec ultimele zile cu marele be­ne­fic Jupiter în semnul lor, adică până miercuri inclusiv. Se poate să simțiți însă mai devreme această nostalgie, care vă face să re­me­morați perioade trăite din mai încolo. Încercați să mâncați ușor și să nu beți alcool deloc sâmbătă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian