Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 13-19 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ne bucurăm cu toții de intrarea lui Mercur în semnul Fecioarei, căci ne ajută să pro­cesăm informațiile corect, rapid și eficient. Este susținut de echilibrul pe care i-l conferă prezența lui Venus și Marte în același semn. Ulterior rămâne doar cu Marte pe cap, iar stilul său de argu­men­tație poate să devină unul excesiv de critic, până la agresiv. Altă veste bună este că Venus intră în Ba­lanță marți, aducând cu sine o eleganță pe mă­sura acestei zodii, care se manifestă printr-o atitu­dine înțeleaptă în relații, rezoluții drepte în cazul în care avem de rezolvat probleme juridice, și câștig în fața dușmanilor declarați. În urma acestui tranzit au cel mai mult de profitat relațiile de cuplu și cele de asociere.

Semnele cardinale:

BERBECII fac minuni de vitejie la ser­viciu, rezolvând rapid și elegant o su­medenie de chestiuni, până marți inclusiv. Tot până atunci sunteți într-o formă fizică bună. Ulterior însă, pot apărea migrene ori certuri cu colegii. Perechea e cea care vă consolează și vă stă alături.

RACII forfotesc de colo-colo, întâl­nin­du-se cu o groază de amici, rezolvând de zor și cu spor diverse chestiuni de ordin administrativ. De marți încolo e însă indicat să vă agitați mai puțin și să fiți atenți la volan. În schimb, în familie găsiți echilibrul și pacea pe care le doriți.

BALANŢELE se frământă în legătură cu multe și mărunte lucruri, care nu justifică un asemenea consum nervos și afectiv. E posibil ca multă lume să apeleze la ajutor din partea dvs. De marți încolo, inamicii dvs. ascunși vă provoacă. Cu șanse minime, căci Venus vă e alături.

CAPRICORNII sunt solicitați din toate părțile, fie cu invitații la diverse eve­ni­mente, fie să facă apariții publice, fie să plece în călătorii lungi. În acest din urmă caz, e bine să fiți tare atenți, căci de marți apare un risc de acci­dent. Profesional, micul benefic Venus vă dă aripi.

Semnele fixe:

TAURII atrag și sunt atrași de o su­medenie de persoane, dar le vine greu să se hotărască pentru una anume. O altă variantă este că au tare multe acțiuni simpatice cu copiii, dar de marți acestea pot deveni obositoare. Venus vine cu oportunitatea unei investiții de bun augur.

LEII se implică din ce în ce mai mult în chestiuni financiare. E indicat să o fa­ceți, vi se deschid realmente opor­tu­nități, dar vă pot călca pe nervi cei care vor să-și impună doar propriile condiții. Asta se poate întâmpla de marți încolo. Confesați-vă amicilor, ei vă vor con­sola.

SCORPIONII petrec mult timp și cu folos alături de prieteni în diverse acțiuni, atât amuzante, cât și utile. De marți începând există însă riscul să încercați să vă impuneți prea mult propriile idei. Dacă o prietenă vă cere ajutorul, fa­ceți eforturi de a o ajuta, nu veți re­greta.

VĂRSĂTORII au ocazia să lăr­geas­că sfera afacerilor sau a investițiilor de până acum. Cel mai bine funcționează ne­go­cierile în acest sens până marți inclusiv. Ulte­rior, puteți da peste un personaj certăreț. Venus în Ba­lan­ță vă ajută să deveniți vizibili, câștigând popularitate.

Semnele mutabile:

GEMENII au o mulțime de lucruri de rezolvat prin casă și, cel puțin la început, și alți membri ai familiei sunt implicați în aceste activități. De marți încolo, însă, e posibil să începeți să vă certați cu cineva care devine autoritar. O nouă poveste de dragoste poate veni, de marți.

FECIOARELE sunt pline de vervă, până luni inclusiv, cu nu mai puțin de trei pla­nete în semnul lor. Odată cu plecarea lui Venus din semnul dvs. marți, rămâneți cu Mercur și Marte, care vă accentuează inteligența, dar nu ama­bilitatea.

SĂGETĂTORII sunt probabil prinși în mai multe proiecte profesionale. Vă dați sea­ma de faptul că sunteți suprasolicitați de marți încolo, când începeți să vă pier­deți din motivație. Mai ales fe­me­ile din antu­rajul dvs. sunt cele care vă înțeleg și vă susțin.

PEŞTII se simt grozav în compania par­tenerului de cuplu ori de afaceri, alături de care întreprind o mulțime de activități. As­ta până marți, căci mai încolo, acesta poate în­cepe să se manifeste dominator. Noroc că afa­ce­rile vă merg bine, în special cele cu femei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian