Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Căutăm tratament pentru cancer la stomac”

Foto: Shutterstock

Stimată redacție, tatăl nostru, în vârstă de 62 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la stomac. A fost operat, dar nu ni s-a mai dat nicio spe­ranță. Tata e un luptător, vrea să trăiască și e convins că undeva pe lumea asta există un leac și pentru el. Noi suntem disperate la gândul că ar putea muri, mai ales că acum cinci ani ne-am pierdut și mama, într-un accident de ma­șină. Tata e cel care ne încu­rajează și e sprijinul nostru, în loc să fie invers. Menționez că, deși este slăbit, nu are dureri de stomac. Vă rugăm să ne reco­man­dați un medic naturist. Doamne ajută!

ALINA și CRINA

(Apelați la cabinetul „La­crima Naturii”, d-na Elena Spânu, tel. 0744/87.01.94.)

„Mătușa mea are cancer la colon”

Bună ziua, vă scriu în spe­ranța unui ajutor! În urmă cu un an, mătușa mea, Cara, a fost diag­nosticată cu cancer la colon, cu recidivă la plă­mâni. Dacă cititorii dumneavoastră mă pot ajuta cu un sfat, cu un remediu naturist, îi rog din suflet să ne răspundă! Nu ni s-au dat spe­ranțe și nu mai știm ce cale să urmăm. Vă mulțumesc din su­flet!

CRISTINA M.

„Sora mea are diagnosticul sindrom mieloblastic”

Acum un an, sora mea, în vârstă de 51 de ani, a început să se simtă slăbită și era albă la față ca o coală de hârtie. La analize s-a constatat că avea hemo­glo­bina scăzută. A fost tri­misă la Spitalul „Fundeni”, la Hema­to­lo­gie, pentru investigații su­plimentare. I s-a pus diag­nosticul sindrom mie­lo­blas­tic – anemie sidero­blas­tică cu sideroblaști inelari. De atunci se internează periodic pentru perfu­zii și transfuzii cu sânge inte­gral și masă eritrocitară. Are nevoie de acestea pen­tru a ră­mâne în viață, pentru că hemoglobina ei sca­de și până la 6-7. Apelez la dvs. în speranța că vom găsi un tratament care să o salveze, să nu mai de­pindă de trans­fuzii. Vă mulțumesc!

MAGDALENA – București

„Sufăr de duodenită atrofică nespecifică”

Am 47 de ani și am fost diagnosticată cu duode­nită atro­fică nespe­ci­fică. Medicii mi-au spus că pentru această afecțiune nu exis­tă tratament, trebuie doar să țin regim fără glu­ten, dar nici cu acest regim nu mă simt bine. Am și câte șase scaune pe zi și slăbesc văzând cu ochii. Nu mai am putere, nu mai pot dormi și sunt în pragul unei depresii, pen­tru că nu reușesc să între­zăresc luminița de la capătul tu­nelului. Dacă știți un tratament naturist pentru această boală, vă rog să mă ajutați. Cu mulțumiri,

SIMONA R.

„Caut un remediu naturist pentru pitiriazis uscat al scalpului”

Bună ziua. Am 23 de ani și de când eram copil nu mi-am mai tuns părul – e lung până la talie și mă mândresc cu el. Problema mea este că acum doi ani mi-au apărut o mulțime de cojițe pe pielea capului care-mi pro­vocau o mâncă­rime insupor­tabilă. Am fost la dermatolog, care mi-a pus diagnosticul piti­riazis uscat al scalpului. De atunci am încercat tot fe­lul de tratamente, dar de­gea­ba. Acum iau Ospamox și fo­losesc Aso­rian – soluție cu­tanată. Cât fac tratamentul totul e bine, dar când îl ter­min, calvarul revine: mân­că­rimi, usturimi, coji. Vă rog să mă ajutați cu un remediu na­turist. Vă mulțumesc.

LAVINIA – Bacău

„Fac repetate infecții în gât cu streptococ betahemolitic”

Bună ziua. Am 27 de ani și încă din copilărie fac in­fec­ții repetate în gât, cu febră, du­reri la înghițire, răgușeală, tuse. Îmi trece doar la trata­mentul cu antibiotice. Medicul mi-a spus că am streptococ betahemolitic și am suferit o interven­ție cu laser pe amigdale. O vreme m-am simțit bine, dar acum simptomele au revenit. Nu pot să beau nimic rece sau să mănânc înghețată. Îi rog din su­flet pe cititorii „Formulei AS” să mă ajute cu un tratament naturist. Vă mulțumesc!

DORINA – București

„Sufăr de o inflamație a unui nerv periferic”

Stimată redacție, acum un an, am început să am dureri de cap în zona cefei, pe partea stângă. La început nu le-am dat importanță. Făcusem un drum lung cu mașina și am mers cu geamul des­chis, pentru că era foarte cald și nu suport aerul condiționat. Am zis că „m-a tras curentul”. Dar au trecut săptămâni și durerile nu încetau. Am fost la medic și după mai multe investigații, m-a trimis să fac un RMN. Acolo s-a văzut că am inflamat traiectul unui nerv periferic. Singurul trata­ment în urma căruia simt o amelio­rare este cel cu antiinflamatoare, dar acestea au o mulțime de efecte secundare, chiar dacă le iau doar 10 zile pe lună. De când s-a instalat canicula mă simt ceva mai bine, dar mi-e teamă că, odată cu venirea toamnei, durerile vor reveni la fel de intense. Vă rog să-mi spuneți dacă această boală poate fi vindecată total și ce tratamente naturiste aș putea urma. Există vreun antiinflamator natu­ral? Vă mulțumesc și vă doresc să­nătate.

LIVIU – București

„Îmi puteți recomanda un psiholog-femeie?”

Mă numesc Vlad, locuiesc în To­­ronto (Canada) și caut un psi­holog-femeie, spre a mă ajuta în re­zolvarea unor probleme familiale. Vă mulțumesc!

VLAD – e-mail: [email protected]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian